Nieuw bij Toelevering Online!

Wist je dat… we sinds dit jaar houten en kunststof valramen, balkondeuren, 3-delige schuifpuien en garagedeuren in ons assortiment hebben? En dat is niet het enige! Om jou zo goed mogelijk te kunnen voorzien in je behoefte, blijven wij ons productaanbod continu uitbreiden.  Benieuwd welke aluminium, hout en kunststof producten we in 2022 aan ons assortiment hebben toegevoegd? Bekijk het hieronder.

Sinds 2022 in ons aanbod

Bij het selecteren van onze nieuwe producten hebben wij gekeken naar de behoefte van jullie als klant. Daarnaast willen wij dat onze zakelijke klanten zo goed mogelijk worden voorzien in het aanbod naar hun eigen klanten, zodat ze als tussenpersoon zo compleet mogelijk bij Toelevering Online kunnen bestellen. Bij ons sinds 2022 in het aanbod:

Aluminium harmonicadeuren

Sinds begin 2021 kun je bij Toelevering Online naast houten en kunststof kozijnen ook kozijnen van aluminium samenstellen. Aluminium kozijnen zijn steeds populairder, met name door de onderhoudsvriendelijkheid en strakke, moderne uitstraling. In 2022 hebben we het assortiment aluminium kozijnen uitgebreid met de aluminium harmonicadeuren van Aluprof en de Reynaers CF77 harminicadeur. Wij bieden bij de aluminium harmonicadeuren twee varianten aan; met een vaste loopdeur en meevouwende loopdeur.

Aluminium valramen

In 2022 zijn de houten valramen en kunststof valramen toegevoegd. Nu zijn ook de aluminium valramen aan ons assortiment toegevoegd. Valramen zijn in veel verschillende situaties toe te passen en onder andere geschikt voor kleine ruimtes die je graag wilt ventileren. Daarnaast creëer je met aluminium een strakke en moderne look.

Houten binnendeurkozijn zonder deur, garagedeuren en bergingsdeuren

In 2022 hebben we een aantal mooie producten toegevoegd aan ons assortiment houten kozijnen, waaronder de valramen, 3-delige schuifpui, binnendeurkozijn zonder deur, garagedeuren en bergingsdeuren met standaardmaten.

Kunststof valramen, balkondeuren en buitendeuren met paneel

Ook het assortiment kunststof kozijnen heeft in 2022 een uitbreiding gekregen. Sinds dit jaar zijn er onder andere kunststof valramen, balkondeuren en buitendeuren met paneel beschikbaar. Je stelt deze kunststof kozijnen simpel en snel zelf samen via onze configurator.

Producten binnen 24 uur geleverd!

Naast uitbreidingen in ons assortiment houten, kunststof en aluminium kozijnen hebben we dit jaar ook het 24-uurs kozijn in het leven geroepen. Dit zijn kant-en-klare kozijnen, zowel hout als kunststof, met standaardmaten die we altijd op voorraad hebben. Bestel je vandaag een 24-uurs kozijn? Dan kun je het kozijn de volgende werkdag al bij jou op de werkplaats verwachten!

Stel je kozijn simpel en snel samen

In onze configurator stel je in een handomdraai je product samen. Je voert de gewenste maten en wensen in. Vervolgens zie je direct de prijs en de levertijd. Zo heb je gelijk een mooi indicatie van de prijs en de duur van je project.

menu
Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×