Profiel

Onze Reynaers SlimLine 38 aluminium gevelkozijnen worden vervaardigd uit hoge kwaliteit aluminium. Aluminium kozijnen zorgen voor een moderne en strakke uitstraling. De Reynaers SlimLine 38 kozijnen zijn zeer sterk en stabiel, bieden een goede isolatie en zijn erg onderhoudsvriendelijk. Schuren en schilderen is niet meer nodig, het enige onderhoud is af en toe schoonmaken. De productie van de Reynaers SlimLine 38 kozijnen is KOMO gecertificeerd.

Afmetingen

Het Reynaers SlimLine 38 kozijnprofiel heeft een afmeting van… x… mm.

  • Raamprofiel: …mm x …mm
  • Deurprofiel: …mm x …mm
  • Tussenstijlen en tussendorpels:… mm
  • Onderdorpel: 18 mm bij deuren (laag reliëf onderdorpel, aluminium kleurig)

De inbouwdiepte is van het kozijn is altijd …mm. De ramen hebben een dikte van …mm en steken ….mm naar binnen. Het aanslagprofiel van het Reynaers SlimLine 38 kozijnprofiel is altijd … mm.

Wij adviseren 20 a 22 mm dikke stelkozijnen te gebruiken zodat er een speling bestaat van 3 tot 5 mm.

Aluminium ramen

Stel jij een raam samen in het Reynaers SlimLine 38 kozijnprofiel dan is het raamprofiel .. x …mm. Dubbel HR++ glas of HR+++ triple glas maakt niet uit voor de dikte van het raam en/of deur.

Aluminium deuren

De deuren die wij leveren bij onze Reynaers SlimLine 38 aluminium kozijnen zijn .. mm dik.
Standaard passen wij dubbelzijdig gelaagd glas toe bij de aluminium deuren, omdat er een kans bestaat op doorvallen.

Voorgeboorde gaten

Wij leveren onze aluminium kozijnen met voorgeboorde gaten. Wij adviseren je om schroeven met een dikte van 7,5 mm te gebruiken. Let op! Deze schroeven worden niet meegeleverd.

Glaslatten

Wij bieden de mogelijkheid om aluminium kozijnen te bestellen inclusief beglazing. Je hebt keuze uit zowel HR++ dubbel glas als HR+++. Wij leveren de glaslatten mee, ook wanneer je onbeglaasd besteld. De glaslatten zijn geschikt voor standaard HR++ glas (28mm).  Deze worden net als de kozijnen vervaardigd uit aluminium en in dezelfde kleur geleverd als het kozijn. 

Aanslag

Onze aluminium kozijnen zijn altijd voorzien van een aanslag. De aanslag is …mm. Wij adviseren daarom om .. a .. mm dikke stelkozijnen te gebruiken zodat er een speling bestaat van 3 tot 5 mm.

Kies de juiste coating!

Bij aluminium kozijnen is het van belang dat het kozijn de juiste coating krijgt aangepast aan de omgeving. We hebben hierin twee keuzes, namelijk kust- of industrie en standaard. Meer weten? Bekijk meer informatie over coating voor het Reynaers Slimline 38 kozijnprofiel.


Terug naar overzicht

Profiel

menu
Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×