Wij maken gebruik van cookies

Om je zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, maken wij gebruik van cookies. Door de tracking cookies te accepteren, word je herkend. Zo kunnen we onze website afstemmen op jouw persoonlijke voorkeuren en kunnen we je relevante informatie en advertenties laten zien, binnen en buiten onze website. Klik op ‘Ik ga akkoord’ als je hiermee akkoord gaat. Je kunt je instellingen altijd inzien en laten wijzigen. Voor meer informatie kun je kijken bij ons cookie- en privacybeleid.

Ik ga akkoord

Trots op onze klantervaringen

Vele klanten stellen met regelmaat hun kozijnen samen in onze configurator of bestellen producten uit de webshop. Hun ervaringen zijn voor ons heel waardevol: ze helpen ons om onze mogelijkheden en productsamenstelling telkens te verbeteren. Onze klanten beoordeelden ons op gemak, snelheid, kwaliteit en prijs.

9

  • 9.2
    Zou je ons aanbevelen bij anderen?
  • 9
    Simpel
  • 9.3
    Snel
  • 9.1
    Goed
  • 8.6
    Goedkoop

Met ons gedeelde klantervaringen

vfabris1 08 juni 2018
  • 8.2
    Gemiddelde cijfer

Goede (telefonische) begeleiding bij de aankoop en ook erg goede service. We waren sleutels kwijt voor de bovenlichten en direct werd er een setje nieuwe sleutels op de post gedaan. Top geregeld!

  • 8
    Zou je ons aanbevelen bij anderen?
  • 8
    Simpel
  • 8
    Snel
  • 8
    Goed
  • 9
    Goedkoop
Aniqa uit Almere Poort 03 mei 2018
  • 9
    Gemiddelde cijfer

Ik had haast en daarom heb ik besloten om via internet te bestellen. Netals de meeste mensen was ik sceptisch. Door omstandigheden is per abuis bestelling van een ander uit onze buurt bij ons afgeleverd. Ondanks de vergissing was ik in ieder geval al meteen opgelucht en enthousiast over de kwaliteit! Niek is onze contactpersoon geweest bij Toeleveringonline. Er is goed naar ons geluisterd en door hem een passende oplossing geboden waar ik heel blij mee ben! Nogmaals mijn dank. Ik kan niets anders zeggen dan uitstekende service en product!!! :)))

  • 10
    Zou je ons aanbevelen bij anderen?
  • 10
    Simpel
  • 7
    Snel
  • 10
    Goed
  • 8
    Goedkoop
Wilbert 03 mei 2018
  • 9.6
    Gemiddelde cijfer

Ik moet bekennen dat ik wat huiverig was om onze kozijnen online te bestellen. Na de recenties gelezen te hebben toch een bestelling geplaatst. Nadat ik de volgende dag persoonlijk werd gebeld om de bestelling nogmaals door te nemen was alle twijfel weg. Communicatie is meer dan goed. Levering was snel en de kwaliteit is super. Kan het iedereen aanbevelen.

  • 10
    Zou je ons aanbevelen bij anderen?
  • 10
    Simpel
  • 10
    Snel
  • 9
    Goed
  • 9
    Goedkoop
simonbark 26 maart 2018
  • 9.4
    Gemiddelde cijfer
  • 10
    Zou je ons aanbevelen bij anderen?
  • 9
    Simpel
  • 10
    Snel
  • 9
    Goed
  • 9
    Goedkoop
Hoveniers Arjo uit Garderen 26 maart 2018
  • 8.8
    Gemiddelde cijfer

Super bedrijf. Eerlijk met een man een man woord een woord. En niet te vergeten de nazorg......petje af en ga zo door zeg ik dan maar:)

  • 9
    Zou je ons aanbevelen bij anderen?
  • 9
    Simpel
  • 9
    Snel
  • 9
    Goed
  • 8
    Goedkoop
avandel 26 maart 2018
  • 8.8
    Gemiddelde cijfer

Heel eenvoudig en snel een kozijn bestellen en afspraak is afspraak, prima kwaliteit en netjes gemaakt en keurig bezorgd. Ook de communicatie met het bedrijf is Super, heel persoonlijk en vriendelijk

  • 9
    Zou je ons aanbevelen bij anderen?
  • 9
    Simpel
  • 9
    Snel
  • 9
    Goed
  • 8
    Goedkoop
mark 10 maart 2018
  • 8.2
    Gemiddelde cijfer
  • 8
    Zou je ons aanbevelen bij anderen?
  • 8
    Simpel
  • 9
    Snel
  • 8
    Goed
  • 8
    Goedkoop
Daniel G. 21 februari 2018
  • 9.4
    Gemiddelde cijfer

Im from the USA, and usually customer service many times is better there. However, Toelevering Online is quite the exception. You cant beat a 5 business day delivery time on custom made doors and window. If any issues arise, they are very quick to fix them, and make sure their customers are more then 100% content with the final result. Not only is the final product prepared and delivered fast, but they are of very high quality based not only on my opinion, but also on the opinions of multiple friends I have who are involved in the construction sector. I only have positive things to say about this company. In my life, rarely have I seen such a company with such high business and ethical standards. My final recommendation is a 10 out of 10.

  • 10
    Zou je ons aanbevelen bij anderen?
  • 9
    Simpel
  • 10
    Snel
  • 10
    Goed
  • 8
    Goedkoop
Arjan 20 februari 2018
  • 8.4
    Gemiddelde cijfer
  • 9
    Zou je ons aanbevelen bij anderen?
  • 8
    Simpel
  • 9
    Snel
  • 8
    Goed
  • 8
    Goedkoop
vandrielstimmerwerken 04 februari 2018
  • 8.4
    Gemiddelde cijfer

Alles super goed geregeld geen gedoe netje s op tijd kort samen gevat alles op website word correct nagekomen en de klant van mij is zeer tevreden over kwaliteit

  • 10
    Zou je ons aanbevelen bij anderen?
  • 8
    Simpel
  • 8
    Snel
  • 8
    Goed
  • 8
    Goedkoop
Frank 18 december 2017
  • 9.4
    Gemiddelde cijfer
  • 10
    Zou je ons aanbevelen bij anderen?
  • 9
    Simpel
  • 10
    Snel
  • 10
    Goed
  • 8
    Goedkoop
Sas.Schuijers 18 december 2017
  • 9.8
    Gemiddelde cijfer

Alles is zo duidelijk op de website dat het eigenlijk niet fout kan gaan. Ik heb vorige week nog telefonisch contact gehad om te informeren of ik een los opslaand raampje zonder kozijn kon bestellen (ivm renovatie). Dit kon helaas op dit moment nog niet maar daar willen jullie in de toekomst wel naar toe. Dat zou helemaal top zijn! Complimenten voor kwaliteit/prijs/service!!!

  • 10
    Zou je ons aanbevelen bij anderen?
  • 10
    Simpel
  • 10
    Snel
  • 10
    Goed
  • 9
    Goedkoop
Paul W. 13 december 2017
  • 8.8
    Gemiddelde cijfer

Als je vrij handig bent kun je je kozijnen zelf plaatsen. Wel dien je goed de instructies na te leven en de maten op te meten. Voor mij was het ook de eerste keer dat ik kozijnen online ging bestellen. De vertrouwde timmerman kwam de afspraken weer eens niet na en liet me maar wachten, na de uiteindelijke offerte werd doodleuk medegedeeld dat de kozijnen over twee maanden geplaatst konden worden. Dan was de winter inmiddels voorbij! Gelukkig de gok genomen en online besteld, binnen de geschatte termijn geleverd, super tevreden.

  • 9
    Zou je ons aanbevelen bij anderen?
  • 8
    Simpel
  • 10
    Snel
  • 10
    Goed
  • 7
    Goedkoop
S.kramer413 13 december 2017
  • 8.6
    Gemiddelde cijfer

Kozijnen zien er goed uit en zitten goed in de grondverf. Het hang en sluitwerk voelt stevig en solide aan Moet ook vermelden dat de levertijd van een week heel fijn was.... ga zo door!! TOP

  • 9
    Zou je ons aanbevelen bij anderen?
  • 9
    Simpel
  • 9
    Snel
  • 8
    Goed
  • 8
    Goedkoop
Jonas 12 december 2017
  • 10
    Gemiddelde cijfer
  • 10
    Zou je ons aanbevelen bij anderen?
  • 10
    Simpel
  • 10
    Snel
  • 10
    Goed
  • 10
    Goedkoop
Andre Janssen 23 november 2017
  • 8.6
    Gemiddelde cijfer

Goede kwaliteit deur geleverd met alle nodige hand en sluitwerk.

  • 10
    Zou je ons aanbevelen bij anderen?
  • 9
    Simpel
  • 8
    Snel
  • 8
    Goed
  • 8
    Goedkoop
Jardo van Zweden 20 november 2017
  • 9.2
    Gemiddelde cijfer

Hoge kwaliteit mooi hang en sluitwerk Goed contact. Makkelijk bereikbaar. Top service aan te raden

  • 9
    Zou je ons aanbevelen bij anderen?
  • 9
    Simpel
  • 9
    Snel
  • 10
    Goed
  • 9
    Goedkoop
SiKlus 18 november 2017
  • 9.2
    Gemiddelde cijfer

Tot in de puntjes geregeld. Binnen de beloofde tijd geleverd en mooie kwaliteit! En een goede aftersale! Wij van SiKlus gaan hier vaker bestellen!

  • 9
    Zou je ons aanbevelen bij anderen?
  • 9
    Simpel
  • 10
    Snel
  • 9
    Goed
  • 9
    Goedkoop
Marco.J. Rebergen 17 november 2017
  • 9.4
    Gemiddelde cijfer

Goede kwaliteit snel geleverd op de plaats waar je het nodig hebt tegen een normale prijs. Gewoon goed zonder gedoe.

  • 9
    Zou je ons aanbevelen bij anderen?
  • 10
    Simpel
  • 10
    Snel
  • 10
    Goed
  • 8
    Goedkoop
Doornik, Stoutenburg-Noord 17 november 2017
  • 8.6
    Gemiddelde cijfer
  • 9
    Zou je ons aanbevelen bij anderen?
  • 8
    Simpel
  • 9
    Snel
  • 9
    Goed
  • 8
    Goedkoop
Tjeu Snoeijs 15 november 2017
  • 8.4
    Gemiddelde cijfer
  • 9
    Zou je ons aanbevelen bij anderen?
  • 8
    Simpel
  • 9
    Snel
  • 9
    Goed
  • 7
    Goedkoop
Hans 15 november 2017
  • 9.6
    Gemiddelde cijfer

Ik bestel nog een keer!

  • 10
    Zou je ons aanbevelen bij anderen?
  • 9
    Simpel
  • 10
    Snel
  • 9
    Goed
  • 10
    Goedkoop
Marco Matthijsse 14 november 2017
  • 9
    Gemiddelde cijfer

Assortiment eventueel uitbreiden met binnen kozijnen

  • 9
    Zou je ons aanbevelen bij anderen?
  • 9
    Simpel
  • 9
    Snel
  • 9
    Goed
  • 9
    Goedkoop
Hein Scheffer 14 november 2017
  • 10
    Gemiddelde cijfer

Ik zou niet weten wat er verbeterd kan worden. Al met al een zeer prettige ervaring! Iedereen die de kozijnen ziet is onder de indruk van de prijs-kwaliteitverhouding. En de snelle levering is een aardig bijkomend pluspunt.

  • 10
    Zou je ons aanbevelen bij anderen?
  • 10
    Simpel
  • 10
    Snel
  • 10
    Goed
  • 10
    Goedkoop
Vincent Bambacht 10 november 2017
  • 8.8
    Gemiddelde cijfer

Mijn ervaring Top bedrijf! Kwaliteit kozijnen, makkelijke site en snelle levering. Een echte aanrader.

  • 9
    Zou je ons aanbevelen bij anderen?
  • 9
    Simpel
  • 9
    Snel
  • 9
    Goed
  • 8
    Goedkoop
Rob de Jong 08 november 2017
  • 9
    Gemiddelde cijfer

perfect, niets aan toe te voegen! Het kozijn kwam zelfs iets eerder op de dag dan verwacht.

  • 9
    Zou je ons aanbevelen bij anderen?
  • 9
    Simpel
  • 9
    Snel
  • 9
    Goed
  • 9
    Goedkoop
tim Valckenier 06 november 2017
  • 9.6
    Gemiddelde cijfer

Zeer snel en keurige kwaliteit. Erg tevreden.

  • 10
    Zou je ons aanbevelen bij anderen?
  • 9
    Simpel
  • 10
    Snel
  • 10
    Goed
  • 9
    Goedkoop
Peter 01 november 2017
  • 9.8
    Gemiddelde cijfer
  • 10
    Zou je ons aanbevelen bij anderen?
  • 10
    Simpel
  • 10
    Snel
  • 10
    Goed
  • 9
    Goedkoop
PJK 31 oktober 2017
  • 8.8
    Gemiddelde cijfer
  • 9
    Zou je ons aanbevelen bij anderen?
  • 8
    Simpel
  • 10
    Snel
  • 8
    Goed
  • 9
    Goedkoop
Woongilde 30 oktober 2017
  • 9.4
    Gemiddelde cijfer

Ik ben op internet aan het zoeken geweest naar een kozijn en kwam bij de jongens van toelevering online . Ik heb het kozijn besteld en ik ben erg tevreden over het kozijn en ook hoe het geheel verlopen is . Ik ben zeer tevreden en de levering is echt snel

  • 9
    Zou je ons aanbevelen bij anderen?
  • 9
    Simpel
  • 10
    Snel
  • 9
    Goed
  • 10
    Goedkoop
frans stuijts 27 oktober 2017
  • 9.4
    Gemiddelde cijfer

Niets dan lof over het product en de bestelmethode via de website. Het totale bedrag vooruit te moeten betalen vormde enige drempel om te bestellen , maar alles is perfect gelopen.

  • 9
    Zou je ons aanbevelen bij anderen?
  • 10
    Simpel
  • 10
    Snel
  • 10
    Goed
  • 8
    Goedkoop
gerrit 24 oktober 2017
  • 8
    Gemiddelde cijfer

Ik vind als je de kozijnen besteld hebt dat je ze moet kunnen afdrukken, wanneer ik dat nu doe komen ze op 2 blaadjes te staan, dit is wat omslachtig. Ik zou het fijn vinden als dat ook kan.

  • 8
    Zou je ons aanbevelen bij anderen?
  • 8
    Simpel
  • 8
    Snel
  • 8
    Goed
  • 8
    Goedkoop
Bob van Wely 23 oktober 2017
  • 9.2
    Gemiddelde cijfer

Het zou handig zijn om per bestelling enkele persoonlijke opmerkingen en wensen te kunnen plaatsen, zoals bijvoorbeeld het te kiezen raamprofiel. Ook het na volmaken van de bestelling wijzigen van de afleverdatum is alleen telefonisch mogelijk (en blijkt dan toch mis te lopen).

  • 8
    Zou je ons aanbevelen bij anderen?
  • 9
    Simpel
  • 10
    Snel
  • 10
    Goed
  • 9
    Goedkoop
Lageschaar BV Groenlo 19 oktober 2017
  • 8.6
    Gemiddelde cijfer

Toelevering Online! SNEL SIMPEL KWALITEIT! Top om op deze manier kozijnen te laten maken. Een echte aanrader dus.

  • 8
    Zou je ons aanbevelen bij anderen?
  • 9
    Simpel
  • 8
    Snel
  • 9
    Goed
  • 9
    Goedkoop
Menu
0548 535 315 info@toeleveringonline.nl
Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×