Reviews

Hillie Wartena 8.6

Ben zeer tevreden met alles in het algemeen de service is perfect en ook het feit dat er nadien nog even telefonisch contact was of alles ook geleverd was.
zeker aan te bevelen!

Schleichbouw 9

Top snelle service en goede kwaliteit

a.veldman 8.4
Fred Rappard (FRklussen) 8.8

Wat een fantastisch bedrijf. Ondanks dat een onderdeel niet op tijd geleverd kon worden kwamen jullie met een directe en goede oplossing. ( met dank aan Jasmijn) voor haar snelle handelingen.
Ik ben ontzettend tevreden en zal zeker met ons bedrijf terug komen bij jullie.

robindollenkamp 7.2

Het zou netjes zijn als er standaard een lakstift oid werd meegeleverd met kunsstof kozijnen. Er zitten ongemerkt toch kleine beschadigingen op de kozijnen

[email protected] 10

Wij zijn super tevreden met het door ons bestelde draai-kiepraam! De levering vond snel plaats, het kozijn past perfect en de prijs-kwaliteitverhouding is super goed! Na lang steggelen met onze aannemer zelf de maten genomen en nu hebben we een prachtig raam welke ook nog eens een stuk voordeliger was 🙂 Kortom, ik zou iedereen aanraden om hier zijn kozijnen te bestellen!!

debbyvijfvinkel 8.4
martinkuijl 8.4
klaas stuurman 10
Gert van der Veen 8.2

alleen maar alle lof, ook voor de relaxte chauffeurs

bouwbaron.nl 8.4

De communicatie is snel, kordaat, flexibel en persoonlijk.

De te leveren kozijnen hebben hier en daar wat restricties, wat niet gelijk een minpunt hoeft te betekenen.

De levertijd is ongekend snel.

Ik kan niet wachten tot we de volgende bestelling kunnen plaatsen.

hans bakker 8.6

De website is niet heel gemakkelijk maar de service en de aandacht die je krijgt compenseert dat meer dan volledig. Er wordt niet haastig afgeracheld aan de telefoon en ook tijdens het bezoek aan het kantoor was er ruim de tijd en aandacht. Door de fabriek was er een onderdeel niet goed geleverd. Wordt zonder gedoe meteen geregeld

Bouwbedrijf T. Huisman 8.8

Zeer goed kozijn bestelprogramma, zeer vlotte telefonistes, gewoon leuk bedrijf!

Ruben 3.4

Voorgeboorde gaten zouden in het kozijn zitten, maar waren niet gedaan. Vast glas zou losjes met glaslatten worden bevestigd, maar die zaten zo vast geslagen dat alleen met beschadigen van het kozijn deze weer eruit kwamen. Schroeven voor montage zouden volgens Toelevering online meegeleverd worden, en ook die misten. Allemaal heel vriendelijk en bereikbaar gereageerd, maar met alleen ‘er is iets mis gegaan’ en vervolgens geen oplossing aanbieden, kweek je geen tevreden klanten. 200 euro voor een ‘bok’ + levering vond ik ook wat aan de maat, voor een pallet met latjes erop (met doorgedraaide schroeven). Goedkoop? Best wel, maar dan krijg je ook die kwaliteit. Kozijn zelf is vrij recht gelukkig.

Michiel van Ravenswaaij 9.6

Super vriendelijk geholpen (Door Niek).
Mooi kozijn netjes haaks en maatvast.
Mooi gespoten.
Kortom super bedrijf!!!

Mischien ooit nog eens een mogelijkheid om een kozijn op kleur geleverd te krijgen via de online bestelling.

ericenstephanie 9

Wij hebben voor onze verbouwing drie puien besteld. Bestellen gaat echt gemakkelijk en er is supersnel geleverd en ik stond versteld van de kwaliteit van de geleverde kozijnen en schuifpui. Ook een door onszelf gemaakte beschadiging is keurig opgelost! Helemaal tevreden en echt een aanrader!!!

joeyvaningen 8.8

Prachtig kozijn geleverd mooie afwerking. Ziet er helemaal top uit.. na bestelling werd ik persoonlijk opgebeld om het maatwerk door te nemen. Vervolgens is hij vlot geleverd.

F.Dekkers 9.6
petramid76 9

Zo door gaan.
De communicatie in het hele proces keurig, super snelle levering. Van bericht dat de bestelling klaar staat tot de chauffeur belt dat hij er bijna is. Dikke duim.
In dik tevreden klant

Martijn 7.4

Glaslatten bij 1 bestelling verkeerd geleverd. Bij 2e bestelling zaten deze ook in het raam, wat een tot minder fouten zou moeten leiden. Verder leveren jullie snel met goede kwaliteit, maar ik vind jullie prijs wel aan de hoge kant, evenals verzendkosten.

fliffie 8.8

Prima service, goede bereikbaarheid, na verkeerd geleverd onderdeel ben ik wekelijks gebeld totdat ze zeker wisten dat het ook geleverd was en tevreden.
Enige Minpunt is dat ik gevraagd had het raam los te leveren, maar dit was niet mogelijk, wilde graag het losse raam later plaatsen ivm het totaal gewicht, wellicht zou het een idee zijn om de glaslatten niet helemaal vast te slaan, doordat het kozijn een kleine maat was was het erg moeilijk om de glaslat los te krijgen zonder deze te beschadigen.

Roel Berends 10

Superservice

tim Valckenier 9.6

Zeer snel en keurige kwaliteit. Erg tevreden. Nu na een jaar een schuifdeur die niet stroef liep. 1 belletje en monteur heeft het opgelost. Prima after sales. Ouderwets goed

P. Tijssen 9.4

Schuifpui en deur+kozijn besteld. Blijkt prachtige, degelijke kwaliteit. Geen beschadigingen, glas was perfect. Alles conform bestelling. Precies op afgesproken tijd geleverd. Materiaal van de bok afhalen duurde langer dan 30 min. maar daar werd niet moeilijk over gedaan (schuifpui met vier man tillen heeft wat voeten in aarde).

Verbeterpunten:
* 1e lijn klantenservice kan technische vragen niet beantwoorden. Je moet vragen naar 2e lijn. Het gebeld worden na een bestelling heeft daarom ook weinig zin, alleen de bestelling wordt doorgenomen op maten, kleur, glas etc.
* Op glas zat afleverbon geplakt waarvan de restanten er moeilijk af te krijgen zijn.
* Het zou fijn zijn als er op de site nog informatie staat over standaardmaten van deuren etc.
* Het zou fijn zijn als een deur geleverd kan worden zonder opdekglaslatten en toch dubbel glas met 15 mm spouw. Dus deur dikker dan 54 mm.
* Het zou fijn zijn als de kozijnenconfigurator meteen het gewicht van het kozijn zou tonen. De schuifpui bleek loodzwaar.
* Het zou fijn zijn als op de site iets staat hoe de “easy-ent” kunststof onderdorpel van de schuipui ondersteund moet worden.
* De dikte van het schuipui raamhout staat niet op de site. Gelukkig bleek het zo dik dat lelijke opdekglaslatten niet nodig zijn.
* Het zou fijn zijn als de site wat plaatjes kan tonen van het beslag dat wordt meegeleverd.

info280 7

Veel problemen gehad de laatste keer maar redelijk goed opgelost , verder vindt ik het jammer dat als het net iets minder standaard is er niet geleverd kan worden …

Pieter 10

Super snelle levering. Super kwaliteit. Heel handig dat je online de kozijnen kunt configureren. Persoonlijk contact. Ook na levering nog even een belletje of alles naar wens was verlopen. Heel tevreden.

martinhavik 9

Het volgende kozijn bestel ik ook weer bij jullie!

mejament 8.2

totaal geen opmerking of verbeterpunten,gewoon top service

bobka 9.6

Ik was werkelijk verbaasd over de snelle levering, goede kwaliteit, service, kortom alles

arcusd7 9.6

Zeer goede relatie, professioneel werk
Bedankt

Bakkes 9.2

In het begin vroeg ik me af of ik mijn kozijnen wel online ging bestellen. Uiteindelijk blij dat ik het gedaan heb!
Ik heb zelf een timmerbedrijf, maar zelf niet de mogelijkheid om ramen en deuren te maken. Ik heb kozijnen gemaakt en geplaatst bij diverse timmerbedrijven, zowel grote als kleine bedrijven. Ik weet dus wel wat kwaliteit is, en dat is wat toelevering online levert.

Waar ik me bij andere bedrijven vooral aan stoorde was de levertijd van kozijnen. Vaak 12 weken EN LANGER! Dit vind ik persoonlijk gewoon veel te lang. Daarom ben ik blij nu een leverancier voor mijn kozijnen te hebben gevonden die hier hetzelfde over denkt.

Klein verbeteringspunt (in mijn ogen): voeg de mogelijkheid toe om bij een achterdeur te kiezen voor een cilinderbediende meerpuntssluiting. Dit is vooral voor oudere mensen, en mensen die minder goed ter been zijn, makkelijker te bedienen hoor ik vaak van mijn klanten. Dit is overigens ook mijn eigen ervaring.

A.j. 9
Cees Langmuur 10

Werkelijk een TOP ervaring met dit bedrijf. Ik heb drie maal kozijnen besteld en alle keren keurig netjes op tijd geleverd en prima kwaliteit. Een van de achterdeuren welke met krukbediening geleverd was is bij ons de voordeur geworden. Gezien de handicap van mijn vrouw is een cilinder bediend slot makkelijker te bedienen voor haar en eenvoudiger aan te passen naar een elektrisch opener. Na dit telefonisch overlegd te hebben heeft Toelevering online kosteloos een nieuwe driepuntssluiting geleverd zodat deze kon worden omgeruild in de deur (welke inmiddels al 6 maanden in gebruik was). Wat een geweldige service !!!

Wanrooij 9.2

Ik heb weinig ervaring en zeker niet met kozijnen. Bleek geen probleem. Super en snel geholpen. Alle vragen kunnen doorspreken. Een prachtig kozijn met openslaande deuren werd precies op tijd geleverd. Alles zoals afgesproken. Echt heel moeilijk bleek het plaatsen ook niet. De prijs is een 8. Niet omdat ik het ergens goedkoper heb gezien maar omdat ik dat helemaal niet heb uitgezocht. De service was voor mij al doorslaggevend. Dan toch nog een opmerking!? laat je kozijn niet bezorgen op de heetste dag van de eeuw. Ik moest het ook gelijk plaatsen en met die warmte was dat best een uitdaging. Misschien kan toeleveringonline volgende keer met zulk weer ventilatoren en airco gratis meeleveren? 😉

nicolette 8
Maikel 9

Online omgeving geeft veel inzicht. Ook het persoonlijke contact ervaar ik positief. En natuurlijk blij met de snelle levertijd. Bedankt!!

vfabris1 8.2

Goede (telefonische) begeleiding bij de aankoop en ook erg goede service.
We waren sleutels kwijt voor de bovenlichten en direct werd er een setje nieuwe sleutels op de post gedaan. Top geregeld!

Aniqa uit Almere Poort 9

Ik had haast en daarom heb ik besloten om via internet te bestellen. Netals de meeste mensen was ik sceptisch.

Door omstandigheden is per abuis bestelling van een ander uit onze buurt bij ons afgeleverd. Ondanks de vergissing was ik in ieder geval al meteen opgelucht en enthousiast over de kwaliteit!

Niek is onze contactpersoon geweest bij Toeleveringonline. Er is goed naar ons geluisterd en door hem een passende oplossing geboden waar ik heel blij mee ben! Nogmaals mijn dank.

Ik kan niets anders zeggen dan uitstekende service en product!!! :)))

Wilbert 9.6

Ik moet bekennen dat ik wat huiverig was om onze kozijnen online te bestellen. Na de recenties gelezen te hebben toch een bestelling geplaatst. Nadat ik de volgende dag persoonlijk werd gebeld om de bestelling nogmaals door te nemen was alle twijfel weg. Communicatie is meer dan goed. Levering was snel en de kwaliteit is super. Kan het iedereen aanbevelen.

simonbark 9.4
Hoveniers Arjo uit Garderen 8.8

Super bedrijf. Eerlijk met een man een man woord een woord. En niet te vergeten de nazorg……petje af en ga zo door zeg ik dan maar:)

avandel 8.8

Heel eenvoudig en snel een kozijn bestellen en afspraak is afspraak, prima kwaliteit en netjes gemaakt en keurig bezorgd.
Ook de communicatie met het bedrijf is Super, heel persoonlijk en vriendelijk

mark 8.2
Daniel G. 9.4

Im from the USA, and usually customer service many times is better there. However, Toelevering Online is quite the exception. You cant beat a 5 business day delivery time on custom made doors and window. If any issues arise, they are very quick to fix them, and make sure their customers are more then 100% content with the final result.
Not only is the final product prepared and delivered fast, but they are of very high quality based not only on my opinion, but also on the opinions of multiple friends I have who are involved in the construction sector.
I only have positive things to say about this company. In my life, rarely have I seen such a company with such high business and ethical standards. My final recommendation is a 10 out of 10.

Arjan 8.4
vandrielstimmerwerken 8.4

Alles super goed geregeld geen gedoe netje s op tijd kort samen gevat alles op website word correct nagekomen en de klant van mij is zeer tevreden over kwaliteit

Frank 9.4
Sas.Schuijers 9.8

Alles is zo duidelijk op de website dat het eigenlijk niet fout kan gaan. Ik heb vorige week nog telefonisch contact gehad om te informeren of ik een los opslaand raampje zonder kozijn kon bestellen (ivm renovatie). Dit kon helaas op dit moment nog niet maar daar willen jullie in de toekomst wel naar toe. Dat zou helemaal top zijn!
Complimenten voor kwaliteit/prijs/service!!!

Paul W. 8.8

Als je vrij handig bent kun je je kozijnen zelf plaatsen. Wel dien je goed de instructies na te leven en de maten op te meten. Voor mij was het ook de eerste keer dat ik kozijnen online ging bestellen. De vertrouwde timmerman kwam de afspraken weer eens niet na en liet me maar wachten, na de uiteindelijke offerte werd doodleuk medegedeeld dat de kozijnen over twee maanden geplaatst konden worden. Dan was de winter inmiddels voorbij! Gelukkig de gok genomen en online besteld, binnen de geschatte termijn geleverd, super tevreden.

S.kramer413 8.6

Kozijnen zien er goed uit en zitten goed in de grondverf.
Het hang en sluitwerk voelt stevig en solide aan
Moet ook vermelden dat de levertijd van een week heel fijn was…. ga zo door!! TOP

Jonas 10
Andre Janssen 8.6

Goede kwaliteit deur geleverd met alle nodige hand en sluitwerk.

Jardo van Zweden 9.2

Hoge kwaliteit
mooi hang en sluitwerk
Goed contact. Makkelijk bereikbaar. Top service
aan te raden

SiKlus 9.2

Tot in de puntjes geregeld. Binnen de beloofde tijd geleverd en mooie kwaliteit! En een goede aftersale! Wij van SiKlus gaan hier vaker bestellen!

Marco.J. Rebergen 9.4

Goede kwaliteit snel geleverd op de plaats waar je het nodig hebt tegen een normale prijs. Gewoon goed zonder gedoe.

Doornik, Stoutenburg-Noord 8.6
Tjeu Snoeijs 8.4
Hans 9.6

Ik bestel nog een keer!

Marco Matthijsse 9

Assortiment eventueel uitbreiden met binnen kozijnen

Hein Scheffer 10

Ik zou niet weten wat er verbeterd kan worden. Al met al een zeer prettige ervaring! Iedereen die de kozijnen ziet is onder de indruk van de prijs-kwaliteitverhouding.
En de snelle levering is een aardig bijkomend pluspunt.

Vincent Bambacht 8.8

Mijn ervaring Top bedrijf! Kwaliteit kozijnen, makkelijke site en snelle levering. Een echte aanrader.

Rob de Jong 9

perfect, niets aan toe te voegen!
Het kozijn kwam zelfs iets eerder op de dag dan verwacht.

Peter 9.8
PJK 8.8
Woongilde 9.4

Ik ben op internet aan het zoeken geweest naar een kozijn en kwam bij de jongens van toelevering online .
Ik heb het kozijn besteld en ik ben erg tevreden over het kozijn en ook hoe het geheel verlopen is .
Ik ben zeer tevreden en de levering is echt snel

frans stuijts 9.4

Niets dan lof over het product en de bestelmethode via de website. Het totale bedrag vooruit te moeten betalen vormde enige drempel om te bestellen , maar alles is perfect gelopen.

gerrit 8

Ik vind als je de kozijnen besteld hebt dat je ze moet kunnen afdrukken, wanneer ik dat nu doe komen ze op 2 blaadjes te staan, dit is wat omslachtig. Ik zou het fijn vinden als dat ook kan.

Bob van Wely 9.2

Het zou handig zijn om per bestelling enkele persoonlijke opmerkingen en wensen te kunnen plaatsen, zoals bijvoorbeeld het te kiezen raamprofiel.
Ook het na volmaken van de bestelling wijzigen van de afleverdatum is alleen telefonisch mogelijk (en blijkt dan toch mis te lopen).

Lageschaar BV Groenlo 8.6

Toelevering Online! SNEL SIMPEL KWALITEIT! Top om op deze manier kozijnen te laten maken. Een echte aanrader dus.

Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×