Gratis: Toelevering Online sportshirt tijdens de Olympische Spelen

 

De Olympische Spelen maken de sportieve zomer van 2021 compleet. Voor iedereen die niet alleen voor de buis zit om naar sport te kijken, maar zichzelf ook graag in het zweet werkt, hebben wij nu een toffe actie: vanaf vrijdag 23 juli tot en met zondag 8 augustus krijg je bij iedere kozijnbestelling een gratis Toelevering Online sportshirt. En die kun je op deze pagina aanvragen!

Hoe werkt het?

Heel simpel! Plaats én betaal in de periode van de Olympische Spelen (23 juli t/m 8 augustus 2021) maatwerk houten, kunststof of aluminium kozijnen. Vraag vervolgens via onderstaand formulier het gratis Toelevering Online sportshirt aan. Binnen vier weken sturen we je het supersnelle shirt toe en ga jij als een speer tijdens jouw hardlooprondje, voetbalwedstrijd of andere sportieve uitdaging.

De actievoorwaarden

  • De actie is geldig op alle bestellingen die geplaatst én betaald zijn tussen vrijdag 23 juli en zondag 8 augustus 2021;
  • De actie is geldig op het gehele assortiment van kozijnen, deuren en schuifpuien van Toelevering Online;
  • Het Toelevering Online sportshirt moet vóór zondag 15 augustus 2021 aangevraagd zijn via het formulier onder aan deze pagina;
  • Per persoon mag er maximaal één sportshirt aangevraagd worden;
  • Ruilen en/of retourneren van het shirt is niet mogelijk;
  • De actie geldt zolang de voorraad strekt;
  • Uiterlijk vier weken na je aanvraag wordt het sportshirt naar je opgestuurd.

Het sportshirt

Het sportshirt is van het merk Bioracer en is vervaardigd uit de meest hoogstaande materialen. De gebruikte stoffen zijn thermisch, winddroog en ademend en geschikt voor vele weerextremen, waardoor je ook na de sportzomer nog veel plezier zult beleven van je Toelevering Online sportshirt.

Toelevering Online sportshirt voorkant Toelevering Online sportshirt voorkant
Toelevering Online sportshirt achterkant Toelevering Online sportshirt achterkant

Welke maat heb ik nodig?

Om je op weg te helpen met de maatkeuze hebben we hieronder een overzicht geplaatst. Wij adviseren je om een maat groter te bestellen dan je reguliere kledingmaat.

Aanvraagformulier sportshirt

Heb je in de actieperiode een bestelling geplaatst en wil je deze zomer in een supersnelle outfit je persoonlijke records verbreken? Vraag dan via onderstaand formulier het Toelevering Online sportshirt aan. We wensen je een heerlijke en supersnelle sportzomer!

 

  • Voer je ordernummer in. Dit is een 5-cijferig getal.

 

Vraag nu je supersnelle sportshirt aan
Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×