De timmerwerkplaats van Toelevering Online

Toelevering Online is dé houten timmerfabriek in Twente. Je kunt online zelf heel eenvoudig je kozijnen samenstellen, zodat ze perfect aansluiten bij jouw wensen. Met deze eenvoudige configurator geef je de voorkeurmaten aan, uitgaande van de buitenwerkse kozijnmaat. Vervolgens kun je de vlakverdeling en vlakeigenschappen bepalen. Extra wensen? Een raamkozijn met beglazing bestellen? Of een onderhoudsvrije onderdorpel? Het is allemaal mogelijk bij Toelevering Online, dus geef gerust je wensen aan!  De productie is in eigen huis, in een timmerwerkplaats met al meer dan 110 jaar ervaring. Binnen vijf werkdagen heb jij je kozijnen geleverd, waar en wanneer jij dat wil.

Productie in onze eigen timmerfabriek

Na de online bestelling met behulp van de configurator tool gaan wij voor je aan de slag in onze timmerfabriek. De productie vindt plaats in de timmerfabriek van Nijhuis Toelevering in Rijssen. Nijhuis is met meer dan 400 medewerkers en ruim 110 jaar ervaring een begrip in Nederland. Wij weten als geen ander hoe belangrijk de combinatie van kwaliteit en snelheid is en gaan graag voor je aan de slag.

Timmerwerkplaats met de beste materialen

Je krijgt de kwaliteit van een gevestigd kozijnleverancier (Nijhuis Toelevering), die bij één van de grote kozijnfabrieken uit Nederland hoort. Onze kozijnen zijn KOMO-gecertificeerd. Dat betekent dat deze voldoen aan de Nederlandse eisen en regelgeving, zoals bijvoorbeeld het Bouwbesluit en het Bouwstoffenbesluit. Alle kozijnen uit de timmerfabriek van Toelevering Online worden vervaardigd uit Mahonie, hardhout. Op de houten kozijnen geldt bovendien een garantie van 10 jaar.

Kozijnen op maat gemaakt

Stel zelf eenvoudig en snel je kozijn samen en wij leveren waar en wanneer jij dat wilt. Dit kan al na 5 werkdagen!

Meer informatie over de Toelevering Online timmerfabriek?

Wil je meer informatie ontvangen over de timmerwerkplaats van Toelevering Online? Meer weten over de gebruikte materialen in de timmerfabriek en een professioneel onderhoudsadvies? Neem gerust contact met ons op. Wij helpen en adviseren je graag, ook over de frequentie en mate van onderhoud van de houten kozijnen.

Anderen bekeken ook: Raamkozijn, Maatwerk kozijn, Kozijnen prijzen, Kozijnen online bestellen

    Uw browser is niet meer van deze tijd!

    Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

    ×