Veka kozijnen bij Toelevering Online

Zoek jij een kwalitatief kunststof kozijn? Wij hebben een goed alternatief voor Veka kozijnen voor je: de kunststof kozijnen van Gealan. Meer weten over de verschillen? Lees dan snel verder!

Gealan: het alternatief voor Veka

Net als de Veka kozijnen zijn ook de kunststof kozijnen van Gealan kwalitatief hoogwaardig. Daarnaast hebben de kozijnen van Gealan een hoge isolatiewaarde. Dit komt onder andere doordat het profiel drie dichtingen heeft, wat de wind- en waterdichtheid ten goede komt. Bij Toelevering Online kun je de Gealan S9000NL kozijnen en Gealan S9000NL schuifpuien bestellen. Deze kozijnen bevatten het KOMO-keurmerk. Producten met een KOMO-keurmerk gaan langer mee, zijn beter verzekerbaar en onderhoudsvriendelijk.

Verschillen tussen Veka en Gealan

Een populair kunststof kozijnprofiel van Veka is de Softline 82 NL. Net als het Gealan S9000 NL kozijnprofiel is het een verdiept profiel. Een verdiept profiel is het meest toegepast in Nederland en past goed in nieuwbouw en renovatie van vrijwel elke woning. Het Veka Softline 82 kozijnprofiel heeft een afmeting van 82 x 116 mm. Het is een meerkamerprofiel met een inbouwdiepte van 116 mm en twee dichtingen die geluid, kou, vocht en tocht weren. Het Veka Softline 82 profiel heeft net als Gealan een aanslagdichting.

Het Gealan S900NL is ook een verdiept kozijnprofiel met een afmeting van 86 x 120 mm. Het profiel heeft meerdere kamers en drie dichtingen waar het Veka Softline 82 NL profiel twee dichtingen heeft. De inbouwdiepte is 120 mm.

Om het vergelijk makkelijk te maken hebben wij de specificaties voor je in een overzichtelijke tabel gezet:

Gealan S9000NL | Acryl - Antraciet grijs (RAL 7016)
Gealan S9000 NLVeka Softline 82 NL
Algemeen
Afmetingen kozijnprofiel86 x 120 mm82 x 116 mm
Inbouwdiepte 120 mm116 mm
IsolatiewaardeTot 0,75 W/(m² K)Tot 0,70 W/(m² K)
Aantal dichtingen32
AanslagJaJa
Keurmerken en normeringen
KOMOJaJa
Politiekeurmerk (PKVW) JaJa
SKGSKG**SKG**
Inbraakwerendheid (weerstandsklasse)RC2/WK2RC2/WK2
Glas
MogelijkhedenHR++ en HR+++HR++ en HR+++
Veiligheidsglas mogelijk?JaJa

Kunststof kozijnen van Gealan

De kunststof kozijnen van Gealan kenmerken zich door een aantal punten. Hieronder staan de kenmerken voor jou op een rij:

  • Gealan heeft kwalitatieve kozijnen die erg betrouwbaar zijn.
  • Bij Gealan staat duurzaamheid voorop. Daarom hanteren zij een milieuvriendelijk productieproces waarin veel gebruik wordt gemaakt van recycling.
  • De kunststof kozijnen van Gealan zijn voorzien van een KOMO-keurmerk. Dit houdt in dat de kozijnen voldoen aan de overheidseisen en goed verzekerbaar zijn.
  • De kozijnen hebben de beste thermische isolatie en wind- en waterdichtheid. Dit komt onder andere door het 3-dichtingssysteem dat de kozijnen van Gealan hebben.

Advies nodig?

Voor meer informatie over de kozijnen van Gealan kun je terecht op de productpagina. Heb je nog vragen over de maatvoeringen of het samenstellen? Neem gerust contact op met ons. Wij kunnen jou voorzien van het beste advies!

Wil jij toch graag Veka kozijnen? Schrijf je dan rechts onderaan de pagina in voor onze nieuwsbrief en we houden je onder andere op de hoogte als we Veka kozijnen in ons assortiment krijgen.

menu
Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×