KOM WERKEN BIJ TOELEVERING ONLINE

Versterk ons team

met jouw talent
25 werknemers Snelgroeiende scale-up Kantoorlocatie: Nijverdal Man 60% - vrouw 40%

Wij zoeken jou!

We timmeren hard aan de weg bij Toelevering Online en ons bedrijf groeit razendsnel! We zijn in 2017 ontstaan vanuit een goed idee. Inmiddels weten we dat ons kozijnenplatform werkt én nog veel meer potentie heeft. Zoek jij een werkplek waar je vrijheid én verantwoordelijkheid krijgt? Kan jij Toelevering Online verder brengen? Ben jij een topper binnen jouw eigen vakgebied? Bekijk dan onze vacatures.

Ons team, waar we voor staan.

Bij ‘Toelevering Online werken 25 jonge mensen. De sfeer is goed, hebben plezier in ons werk, de bedrijfscultuur is persoonlijk en we kennen elkaar allemaal. We hebben regelmatig leuke teamactiviteiten en uitjes. Tegelijk hebben we een flinke ambitie. We willen de klantverwachting overtreffen en hebben het doel om onze omzet jaarlijks te verdubbelen.

“Er hangt een hele prettige werksfeer. We doen het samen, iedereen is open en eerlijk naar elkaar. De lijnen zijn kort en nieuwe ideeën zijn altijd snel realiseerbaar. ”
Niek Wopereis, business developer
“Bij Toelevering Online doe ik waar mijn passie ligt; dagelijks bezig zijn met het bedenken van simpele oplossingen voor complexe problemen.”
Christian Hoogenkamp, IT-specialist
“Toelevering Online is een snel groeiende scale-up, waar inhoudelijk bijna dagelijks iets verandert. Daardoor heb ik veel afwisseling in mijn baan en kan ik doorgroeien.”
Yvette Prinsen, partner manager
“Mijn werk op de klantenservice is goed te combineren met mijn studie. Roosters zijn heel flexibel en worden in overleg gemaakt.”
Romy van Santen - Student – klantenservice eerstelijns
Even voorstellen!

Toelevering Online is een online tool, waar de klant zelf het kozijn kan samenstellen, calculeren en bestellen. Waar en wanneer dat uitkomt. Of dat nou op de bouwplaats is of vanuit kantoor. Door vergaande automatisering maken we het bestelproces voor zzp’ers, kleine aannemers en particulieren simpel en supersnel.

We willen marktleider worden op het gebied van maatwerk kozijnen. Ons concept:

 • Simpel en snel kozijnen bestellen
 • Leveren binnen vijf dagen
 • De klant staat voorop
Een ijzersterk team

Bij Toelevering Online werken we samen aan hetzelfde doel om jaarlijks in omzet te verdubbelen. We zijn er van overtuigd dat samenwerking ons heel ver kan brengen. Binnen de teams en tussen de teams onderling.

We werken vanuit een inspirerend kantoor in Nijverdal, waar we samen brainstormen en ideeën bedenken. Wist je dat dit kantoor met de auto prima bereisbaar is vanuit alle omliggende grote steden? Kom eens langs voor een kop koffie!

 • Ca. 35 minuten vanuit Zwolle, Deventer en Enschede
 • Mogelijkheid om gedeeltelijk thuis te werken
 • Teambuilding en uitjes
Groei jij met ons mee?

Samen successen halen is belangrijk voor ons, waar iedereen vanuit zijn eigen vakgebied en specialisme aan bijdraagt. Zo hebben we een IT-ontwikkelingsafdeling, een marketingafdeling gespecialiseerd in e-commerce, een bevlogen product- en partnerafdeling en een professionele klantenservice.

Vul jij ons groeiende team aan? Wij bieden onder andere:

 • Persoonlijke groei en ontwikkeling
 • Flexibele werktijden
 • Goede arbeidsvoorwaarden met 37 vakantiedagen
Stage, afstuderen, bijbaan?

Wil jij als stagiair(e) of afstudeerder bij ons aan de slag? Bij ons ben je een echte collega, met een functie om werkervaring op te doen. Het is niet voor niets dat veel studenten na hun studie bij ons blijven hangen. Laat ons via een open sollicitatie via [email protected] weten als je stage wilt komen lopen.

Ben je student en zoek je een bijbaan? Bekijk dan de vacatures op de eerstelijns klantenservice!

 • Aan de slag bij een jong bedrijf
 • Studierichtingen stage: commerciële economie,
 • Marketing, communicatie, bedrijfskunde of ICT
Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×