KOM WERKEN BIJ TOELEVERING ONLINE

Versterk ons team

met jouw talent
50 werknemers Snelgroeiende scale-up Kantoorlocatie: Nijverdal Man 60% - vrouw 40%

Wij zoeken jou!

Toelevering Online is een platform voor maatwerk kozijnen en is volop in ontwikkeling. We timmeren hard aan de weg en ons bedrijf groeit razendsnel. Bij Toelevering Online werken op dit moment 50 enthousiaste medewerkers.

De sfeer is goed, hebben plezier in ons werk, de bedrijfscultuur is persoonlijk en we kennen elkaar allemaal. We hebben regelmatig leuke teamactiviteiten en uitjes. Tegelijk hebben we een flinke ambitie. We willen de klantverwachting overtreffen en hebben het doel om onze omzet jaarlijks te verdubbelen. Om deze groei te realiseren zoeken wij jou. Jou als IT-er, marketingprofessional, medewerker customer care of professional in de operations/logistiek.

Zoek jij een baan waarin je vrijheid én verantwoordelijkheid krijgt? Een baan waarin jij je kan ontwikkelen en groeien? Laten we onderzoeken of we een match zijn! Bij Toelevering Online leren we graag de persoon achter het cv kennen en kijken we of jij bij ons past.

Kom jij bij ons werken?

“Binnen Toelevering Online wordt je aangespoord om onderbouwde beslissingen snel te nemen. Tempo maken, leren en verbeteren! ”
Maarten - Business Developer
“Bij Toelevering Online doe ik waar mijn passie ligt; dagelijks bezig zijn met het bedenken van simpele oplossingen voor complexe problemen.”
Christian - IT-specialist
“Toelevering Online is een snel groeiende scale-up, waar inhoudelijk bijna dagelijks iets verandert. Daardoor heb ik veel afwisseling in mijn baan en kan ik doorgroeien.”
Yvette - medewerker Product en Dienst
“Bij mijn werk op de Customer Care staan we altijd met ons fijne team voor de klant klaar. De werktijden bij Toelevering Online zijn erg flexibel, hierdoor is mijn werk goed te combineren met mijn studie!”
Julia - Klantenservice
Even voorstellen!

Toelevering Online is een online platform, waar de klant zelf het kozijn kan samenstellen, calculeren en bestellen. Waar en wanneer dat uitkomt. Of dat nou op de bouwplaats is of vanuit kantoor. Door vergaande automatisering maken we het bestelproces voor zzp’ers, kleine aannemers en particulieren simpel en supersnel.

We willen marktleider worden op het gebied van maatwerk kozijnen. Ons concept:

 • Simpel en snel kozijnen bestellen
 • Leveren vanaf vijf dagen
 • De klant staat voorop
Een ijzersterk team

Bij Toelevering Online werken we samen aan hetzelfde doel om jaarlijks in omzet te verdubbelen. We zijn er van overtuigd dat samenwerking ons heel ver kan brengen. Binnen de teams en tussen de teams onderling.

We werken vanuit een inspirerend kantoor in Nijverdal, waar we samen brainstormen en ideeën bedenken. Wist je dat dit kantoor met de auto prima bereisbaar is vanuit alle omliggende grote steden? Kom eens langs voor een kop koffie!

 • Ca. 35 minuten vanuit Zwolle, Deventer en Enschede
 • Mogelijkheid om gedeeltelijk thuis te werken
 • Teambuilding en uitjes
Groei jij met ons mee?

Samen successen halen is belangrijk voor ons, waar iedereen vanuit zijn eigen vakgebied en specialisme aan bijdraagt. Zo hebben we een IT-ontwikkelingsafdeling, een marketingafdeling gespecialiseerd in e-commerce, een bevlogen operationsafdeling en een professionele klantenservice.

Vul jij ons groeiende team aan? Wij bieden onder andere:

 • Persoonlijke groei en ontwikkeling
 • Flexibele werktijden
 • Goede arbeidsvoorwaarden met 37 vakantiedagen
Stage, afstuderen, bijbaan?

Wil jij als stagiair(e) of afstudeerder bij ons aan de slag? Bij ons ben je een echte collega, met een functie om werkervaring op te doen. Je krijgt de mogelijkheid om je te ontwikkelen en nieuwe ideeën uit te werken in de praktijk. Het is niet voor niets dat veel studenten na hun studie bij ons blijven hangen. Hier vind je onze stagevacature.

Ben je student en zoek je een bijbaan? Wij hebben regelmatig vacatures op de klantenservice!

 • Aan de slag bij een jong bedrijf
 • Studierichtingen stage: commerciële economie,
 • Marketing, communicatie, bedrijfskunde of ICT
menu
Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×