Business Developer

Niek
11 november 2021

Wij zoeken een ambitieuze en energieke Business Developer die goed past binnen ons jonge en enthousiaste team. Een creatieve aanpakker die zijn eigen- en de innovatieve ideeën uit de organisatie gaat realiseren! Met jouw werk verhoog je de klanttevredenheid en vergroot je de omzet- en afzetmarkt van Toelevering Online.
Binnen Toelevering Online krijg je alle vrijheid, om zakelijke kansen te realiseren maar ook om persoonlijk te groeien in het bedrijf. Jij bepaalt zelf wat de volgende stap wordt!

Waar ga jij aan de slag?

Toelevering Online is het online platform in kozijnen, waar ZZP’ers, aannemers en particulieren simpel en snel kozijnen op maat kunnen bestellen. En die kozijnen leveren wij zo snel mogelijk, al vanaf vijf werkdagen. Ons team bestaat uit ambitieuze mensen. Mensen met een passie voor hun vak en met een drive om het iedere dag weer iets beter te doen. Voor onze klanten, maar ook voor ons zelf. We hebben de ambitie om te groeien en ons platform steeds beter te maken. Daar werken we als team hard aan en het tempo waarop onze organisatie groeit, is razendsnel. Je komt te werken in een dynamische omgeving met veel verandering én vooruitgang. Ons kantoor is gevestigd in Nijverdal: op ca. 35 minuten rijden vanuit Deventer, Enschede en Zwolle.

Hoe ziet jou rol eruit?

Met Toelevering Online willen wij in de bouw voorop lopen op het gebied van klantbeleving, digitalisering en automatisering. Dat vraagt om continu innovatie en ontwikkeling van processen, ons aanbod en de klantbeleving. Hierin speel jij een cruciale rol. Jij begeleidt nieuwe ideeën van planvorming tot en met implementatie. Je gaat met onze klanten in gesprek om behoeften en pijnpunten in kaart te brengen. Nieuwe concepten werk je uit in experimenten en daarmee test je wat wel of niet werkt. Uiteindelijk zorg jij voor de succesvolle implementatie in onze organisatie.

Wie ben jij?

  • Jij krijgt zaken voor elkaar;
  • Je bent energiek en beschikt over sterke drive en focus;
  • Je kan zelfstandig werken;
  • Je pakt verantwoordelijk en je neemt initiatief;
  • Je bent bevlogen bezig met je vakgebied. Tegelijkertijd wil jij groeien in kennis en ervaring;
  • Je bent ondernemend en denkt iedere dag na hoe je Toelevering Online en jouw eigen werkzaamheden slimmer of beter kan maken;
  • Jij bent sociaal en kan goed samenwerken;
  • Je hebt minimaal een HBO werk- en denkniveau;

Wat bieden wij?

Wij bieden jou een baan die bij jou past en een fijne werkomgeving in Nijverdal. Je krijgt een goed salaris, 37 vakantiedagen, ruimte om jezelf te ontwikkelen en we zorgen natuurlijk dat je alles hebt wat je nodig hebt om goed te kunnen werken, zoals een laptop en telefoon. De verdere invulling bepalen we samen!

Solliciteren of vragen?

Solliciteren kan via onderstaande button. Inhoudelijke vragen over de functie kan je stellen aan Niek Wopereis 06 223 114 70.

Solliciteer direct
menu
Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×