Productie kozijnen

Category manager

Niek
3 mei 2022

Heb jij een analytische blik en ben jij goed in organiseren en overzicht houden? Dan ben jij wellicht de nieuwe category manager die wij zoeken! Je wordt verantwoordelijk voor het productaanbod hout en het leuke is: je mag jouw functie helemaal zelf vormgeven! Lees alles over de functie in deze vacature.

Wie zijn wij?

Toelevering online is een online platform dat kozijnen op maat verkoopt aan ZZP’ers, aannemers en particulieren. Momenteel bieden we meer dan tien verschillende houten kozijnsystemen van zeven verschillende producenten. Ook hebben we kunststof- en aluminium kozijnen in het aanbod.

De ambitie is er om exponentieel te groeien en het grootste kozijnplatform van Europa te worden. En daar kan jij een aandeel in hebben!

Wat je in jouw functie gaat doen:

  • Toezicht houden op de capaciteit. Kan de planning onze ambities aan?
  • Het onderhoud met de partners en het efficiënt inrichten van de keten. Wij denken dat veel dingen beter en simpeler kunnen.
  • De partners besturen op basis van de afgesproken KPI’s. Je bekijkt welke haalbaar zijn en houdt overzicht op de voortgang. Je denkt na over oorzaken en oplossingen als KPI’s niet worden gehaald.
  • De klantenservice ondersteunen met het oplossen en afronden van serviceaanvragen. Daarnaast kijk je naar structurele verbeteringen.
  • Je bent verantwoordelijk voor de contracten met de partners en houdt toezicht op de specificaties en condities van het product
  • Analyseert de behoefte van de klant. Samen met je collega’s bekijk je of het productaanbod nog actueel is of dat er behoefte is aan andere producten. Kan iets niet bij een van onze huidige partners, dan ben je vrij om verder te kijken of het bij een nieuwe partner mogelijk is.

Hoe ga je dit doen?

Dat bepaal jij helemaal zelf. Natuurlijk staat er een team naast je die je ondersteunt. Je komt namelijk in een heel divers team van product- en partner specialisten die jou gaan ondersteunen in het leren kennen van het bedrijf en de partners. Daarnaast heb je een ervaren manager naast je staan, die je graag helpt en van advies voorziet.

Wat je er voor terugkrijgt:

  • Een leuk jong team met 35 medewerkers, met een fijne en persoonlijke werksfeer. We hebben regelmatig leuke teamactiviteiten en uitjes;
  • Een nieuwe, uitdagende functie als Category Manager, waar je je eigen stempel op kunt drukken;
  • Naast een passend salaris, recht op 25 vakantiedagen met 12! ADV dagen (bij een werkweek van 40 uur)
  • Telefoon en laptop.

Solliciteren of vragen?

Je kunt eenvoudig solliciteren door te klikken op de ‘solliciteer direct’ knop hieronder. Wij laten zo snel mogelijk iets van ons horen. Inhoudelijke vragen over de functie kan je stellen aan Marthijn Wolters 06-13924865.

P.s. ons kantoor is gevestigd in Nijverdal: op ca. 35 minuten rijden vanuit Deventer, Enschede en Zwolle.

Solliciteer direct

Anderen bekeken ook:

menu
Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×