Manager klantenservice

Niek Wopereis
28 oktober 2020

Waar ga jij aan de slag?

Toelevering Online is een snelgroeiend platform in kozijnen. Dit concept werkt én heeft nog veel meer potentie. Daar ligt een ambitieus plan voor klaar! Wij zijn op zoek naar een Manager Klantenservice die zijn/haar bijdrage levert aan Toelevering Online, om hen zowel nationaal als internationaal, naar de top te brengen.

Het gaat hier om een nieuwe functie, waarvan de basis voor de eerste- en tweedelijns klantenservice is gelegd. Jij gaat die basis versterken en uitbouwen naar een nog professionelere en schaalbare klantenservice. Met jouw innovatieve- en creatieve ideeën weet je de klantenservice te verbeteren en te optimaliseren. 

Wie is Toelevering Online?

Toelevering Online is een jonge, innovatieve én groeiende organisatie die vraag en aanbod optimaal met elkaar verbindt. Toelevering Online voorziet ZZP’ers, aannemers en particulieren van kozijnen op maat. Het bedrijf doet er alles aan om de verwachtingen van de klant maximaal te overtreffen. Hiervoor ligt de sleutel met name bij de afdeling klantenservice. Het tempo waarop deze organisatie zowel in Nederland als internationaal aan het groeien is, is razendsnel.

Jouw missie & team

De wereld van IT verandert snel. Dat betekent dat het platform en de bijbehorende klantenservice continu geoptimaliseerd moet worden. Dat vraagt een aantal capaciteiten van jou om te bewegen en te veranderen én om de klantenservice daarin mee te nemen. Werken aan de organisatie van morgen en het uitbouwen en perfectioneren van de bestaande klantenservice, dàt is jouw missie.

Die missie realiseer je samen met het huidige team (6 vaste medewerkers en 6 flexibele medewerkers), die jij in hun kracht zet door ze te coachen op talenten. Indien nodig weet je ook de leiding te pakken en beslissingen te nemen. Jij zorgt voor duidelijke werkprocessen en kaders zodat de klant zo snel, efficiënt en effectief mogelijk wordt bediend. De constante verbetering van het klantenservice proces realiseer je in nauwe samenwerking met marketing, product & diensten en IT. Je brengt de klanttevredenheid via KPI’s (NPS-score) in kaart en je hebt de omzet van (herhaal-)aankopen van de klant inzichtelijk. In het team zorg jij voor een prettige werksfeer en tevreden medewerkers. Zo weet jij samen de klantenservice en daarmee Toelevering Online continu verder brengen. 

Wat krijg jij ervoor terug?

Een functie waarin jij alle ruimte krijgt om ondernemend bezig te zijn en waarin jij op veel vrijheid in het te voeren beleid kunt rekenen. Wil jij dagelijks jouw grenzen en die van de organisatie verleggen? En samen met collega’s een nieuwe toekomst realiseren? Dan zit jij op je plek bij Toelevering Online! 

Naast een passend salaris en flexibele werktijden, heb jij recht op een laptop en mobiel van de zaak. Binnen Toelevering Online krijg je volop ontwikkelingsmogelijkheden. Het allerbelangrijkste is dat jij mag doen waar je blij van wordt, je mag ontdekken waar je goed in bent en je eigen toekomst mag bepalen!

Wat wordt er van jou gevraagd?

 • Hbo of WO werk- en denkniveau
 • Aantal jaren relevante werkervaring 
 • Bewezen trackrecord in succesvolle optimalisatieprojecten
 • Ervaring met optimalisatieprocessen op een klantenservice of vergelijkbaar
 • Ervaring met het aansturen, motiveren en coachen van een team (sturing op KPI’s) 
 • Goede kennis van de Engelse taal in woord en geschrift 
 • Kennis van de Duitse taal is een pre

Waar ben jij sterk in?

 • Jij maakt van nature makkelijk de verbinding met mensen en bent een no-nonsens coachend manager met visie en de mensfactor
 • Jij bent communicatief sterk en weet draagkracht te creëren 
 • Jij neemt initiatief en bent creatief en klantgericht
 • Jij bent analytisch sterk en weet processen in kaart te brengen
 • Jij bent ambitieus, met een scherp oog voor innovatie en gaat voor resultaat
 • Jij bent een stevige, daadkrachtige persoonlijkheid en houdt overzicht

Solliciteren of vragen?

Solliciteren kan via onderstaande link. Een assessment maakt onderdeel uit van deze procedure.

Solliciteer direct

Anderen bekeken ook:

Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×