Ervaren marketeer – Zakelijk Plus

Suzan
12 april 2022

Ons marketingteam zoekt versterking! We zoeken een ambitieuze marketeer met communicatie- en projectleiderskills. Hou jij van de grote lijnen uitzetten? Ben jij een ondernemend type? Hou jij er van om impact te maken, kan jij grote marketingprojecten dragen, maar vind je het ook leuk om projecten in detail uit te werken? Lees dan zeker verder.

Hoe ziet jouw rol eruit? 

 • De belangrijkste klantgroep van Toelevering Online zijn de zzp’ers en aannemers uit de bouw. We hebben de droom om deze zakelijke klanten langdurig aan ons te binden. Dat willen we doen met het loyaliteitsprogramma ‘Zakelijk Plus’.

 

 • De eerste stappen voor Zakelijk Plus zijn vorig jaar gezet. De komende jaren willen we het programma verder inhoud geven en steeds groter neerzetten. Als marketeer word jij langdurig verantwoordelijk voor het bedenken én uitvoeren van onze retentiestrategie. Je maakt inzichtelijk wat de wensen van deze klanten zijn en zorgt voor gerichte campagnes. Je werkt voortdurend aan het verhogen van de klantbeleving. Dat resulteert in het binden van de zakelijke doelgroep aan Toelevering Online en loyale klanten.

 

 • Wij zien zelf kansen om klanten langer aan ons te binden door middel van marketing automation, marktonderzoek door middel van een klantpanel, gerichtere personalisatie en een spaarprogramma. Uiteraard hoef je niet van al deze onderwerpen kennis in huis te hebben. Daarvoor hebben we een samenwerking met verschillende specialisten intern en extern.

Jouw rol is breed en je zult met heel veel aspecten van de marketing bezig zijn. Zie jij zelf een mooie marketingkans voor Zakelijk Plus waar je mee aan de slag wilt? Go for it! We zijn namelijk op zoek naar een proactieve collega.

Wie ben jij?

Heb jij een flinke dosis marketingkennis opgedaan in jouw vorige baan? En wil je dit toepassen in een relatief nieuw marketingteam? Dan zoeken we jou.

 • Je bent ambitieus, resultaatgericht, ondernemend, pragmatisch, hebt minimaal hbo-niveau en je wilt groeien in de marketing.
 • Je durft de verantwoordelijkheid te pakken en deze gloednieuwe functie vorm te geven.
 • Je werkt planmatig en kan goed organiseren;
 • Je bent nieuwsgierig en komt met nieuwe ideeën.

Wat bieden wij?

 • Een leuk team met 35 medewerkers, met een fijne en persoonlijke werksfeer.
 • Een nieuwe, uitdagende functie als waar je je eigen stempel op kunt drukken.
 • Een omgeving waarin we samenwerken en met elkaar brainstormen. Iedere dag willen we het een stukje beter doen.
 • Een goed salaris met prima secundaire arbeidsvoorwaarden.

Waar ga jij aan de slag?

Toelevering Online is een online platform in kozijnen, waar ZZP’ers, aannemers en particulieren kozijnen op maat kunnen bestellen. We hebben de ambitie om te groeien en ons platform steeds beter te maken. Daar werken we als team hard aan en het tempo waarop onze gehele organisatie groeit, is razendsnel. We werken met een jong team en ook de marketing afdeling is volop groeiende. Ons compleet nieuwe kantoor is gevestigd in Nijverdal: op ca. 35 minuten rijden vanuit Deventer, Enschede en Zwolle.

Kom kennismaken

Enthousiast geworden van deze functie? Kom dan eens vrijblijvend kennismaken! Reageer via onderstaande button of maak een afspraak met marketing manager Suzan Aalders via 06-86 88 68 51.

Solliciteer direct

Anderen bekeken ook:

menu
Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×