Marketing manager

Niek
12 november 2020

Waar ga jij aan de slag?

Toelevering Online is een snelgroeiend platform in kozijnen. Dit concept werkt én heeft nog veel meer potentie. Daar ligt een ambitieus plan voor klaar! Wij zijn op zoek naar een Marketing Manager met een sterke visie en ambitie om Toelevering Online naar de top te brengen.

Het is aan jou om deze gloednieuwe positie vorm te geven en de daarbij behorende afdeling future proof in te richten. Om dit te realiseren heb je ervaring nodig, een gezonde dosis energie en jouw volwaardige commitment. Jij bent namelijk medeverantwoordelijk voor de exponentiële groei van Toelevering Online, zowel nationaal als internationaal. Jij realiseert online en offline autoriteit en naamsbekendheid. En zorgt voor voldoende bezoekers naar het platform van Toelevering Online (en daarmee de eerste aankoop) en de overall branding van het bedrijf. Dit doe je vanuit een sterke visie op jouw vakgebied! 

Wie is Toelevering Online?

Toelevering Online is een jonge, innovatieve én groeiende organisatie die vraag en aanbod optimaal met elkaar verbindt. Toelevering Online voorziet ZZP’ers, aannemers en particulieren van kozijnen op maat. Het tempo waarop deze organisatie zowel in Nederland als internationaal aan het groeien is, is razendsnel.

Jouw rol als Marketing Manager

Toelevering Online zoekt een creatieve Marketing Manager met commerciële drive die met een duidelijke visie de bestaande propositie versterkt, verder uitbouwt, nieuwe kansen spot en sales leads genereert. Jij kan die verantwoordelijkheid aan, bent hands-on en tegelijkertijd een strateeg. Jij bent verantwoordelijk voor het vormgeven en uitdragen van de marketingstrategie. En verbetert de klantwaarde van bestaande klanten en de toename van marketing efficiëntie door het aantrekken van nieuwe klanten. Hiervoor is het van belang dat je weet wat klanten willen, wat hun afwegingen zijn en nog veel belangrijker; hoe je ze bereikt! Op basis van die informatie voer je marketingcampagnes uit gericht op de doelgroep. Jij krijgt veel vrijheid en verantwoordelijkheid en de kans om mee te bouwen aan het succes en de toekomst van Toelevering Online.

Wat krijg jij ervoor terug?

Een marketingfunctie met alle ruimte om te ondernemen. Wil jij dagelijks jouw grenzen en die van de organisatie verleggen? En samen met collega’s een nieuwe toekomst realiseren? Deze kans krijg jij echt bij Toelevering Online! Naast een passend salaris en flexibele werktijden, heb jij recht op een laptop en mobiel van de zaak. Binnen Toelevering online krijg je volop ontwikkelingsmogelijkheden. Het allerbelangrijkste is dat jij mag doen waar je blij van wordt, je mag ontdekken waar je goed in bent en je eigen toekomst mag bepalen!

Wat wordt er van jou gevraagd?

 • Hbo of wo werk- en denkniveau 
 • Minimaal 5 tot 8 jaar ervaring in marketingcommunicatie (online en offline) met een bewezen trackrecord
 • Ervaring met campagnevoering die gericht is op nieuwe klanten en bestaande klanten (loyaliteit, retentie)
 • Aantoonbare ervaring in het positioneren en (uit-)bouwen van een organisatie als merk 
 • Bedrijfskundig inzicht
 • Ruime kennis en ervaring met e-commerce
 • Ervaring met sales- en marktonderzoek is een pré
 • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift 

Waar ben jij sterk in?

 • Jij loopt graag voorop en weet wat daarvoor nodig is
 • Jij bent een volwaardig gesprekspartner in het MT en gaat voor resultaat
 • Jij bent strategisch en analytisch sterk en hebt een duidelijke visie op marketing 
 • Jij hebt een scherp oog voor kansen, hebt overtuigingskracht en bent competitief ingesteld
 • Jij bent besluitvaardig, een zelfstarter en in staat een lead rol in te vullen 
 • Jij kunt je op strategisch, tactisch en operationeel niveau bewegen

Solliciteren of vragen?

Solliciteren kan via onderstaande link. Een assessment maakt onderdeel uit van deze procedure.

Solliciteer direct

Anderen bekeken ook:

Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×