Operationeel Manager (aankomend directeur)

Toelevering Online
5 januari 2021

Toelevering Online is een snelgroeiend platform in kozijnen. Dit concept werkt én heeft nog veel meer potentie. Daar is een ambitieus plan voor! Wij zijn op zoek naar een Operationeel Manager die Toelevering Online, zowel nationaal als internationaal, naar de top brengt. Je start als Operationeel Manager, maar hebt ook nadrukkelijk de ambitie om door te groeien naar Algemeen Directeur bij Toelevering Online. Werken aan de organisatie van morgen en perfectioneren van de bestaande organisatie, dát is jouw opdracht!

Wie ben jij?

De Operationeel Manager die wij zoeken is een stevige persoonlijkheid, een leider met visie én met de mensfactor. Jij bent meer een manager dan een ondernemer en voegt nadrukkelijk (IT) kennis en inzicht toe aan de organisatie. Dat doe je vanuit jouw ruime ervaring binnen een online werkomgeving waar de ambities groot zijn en de lat hoogt ligt. Ambitie is daarin het toverwoord!

Wie is Toelevering Online?

Toelevering Online is een jonge en innovatieve organisatie die vraag en aanbod optimaal met elkaar verbindt. Dit doen wij door een diverse groep zzp’ers, aannemers en particulieren te voorzien van een breed assortiment maatwerk kozijnen. Het tempo waarop onze organisatie aan het groeien is, is razendsnel, zowel in Nederland als internationaal!

Breng Toelevering Online naar de top, ook op internationaal niveau. Door de manier waarop je onvoorwaardelijk draagkracht weet te creëren bij mensen, de extra ervaring die je meebrengt en het doorzettingsvermogen waarover jij beschikt, lukt jou dat! De wereld van IT verandert snel. Dat vraagt van jou capaciteiten om mee te kunnen bewegen en te veranderen én om de organisatie daarin mee te nemen. Je begrijpt dat jouw eigen rol daar op z’n tijd ook op aangepast moet worden. Hiermee wordt jouw rol natuurlijk razend interessant en uitdagend!

Jij krijgt de ruimte om autonoom en zelfstandig de organisatie te managen en verder te laten groeien en ontwikkelen. Misschien ben je zelfs wel te goed voor Toelevering Online, maar dat is juist wat wij zoeken om tot grotere hoogtes te komen. Dat vraagt van jou vasthoudendheid en visie. Je gaat de discussie aan en weet heel goed waar je voor gaat en staat. Jij bent authentiek, steekt je gevoelens niet onder stoelen of banken en weet wat ervoor nodig is om mensen aan te spreken op houding en gedrag. Samen brengen we Toelevering Online verder, continu!

In het scheppen van verwachtingen, vanuit het DNA-proces (samen, bevlogen, bedreven, verantwoordelijk en ondernemend) van Toelevering online, pak jij de voortrekkersrol. Dat kan soms best even wat weerstand oproepen, maar met jouw kwaliteiten ben je in staat die aansluiting met de medewerkers te maken en te houden. De identiteit van de organisatie dient zowel in- als extern verkocht te worden. De sterkste verbinding, daar draait het om zowel naar opdrachtgevers, leveranciers als de medewerkers zelf! Dit zit in jouw genen, dit adem je en daarin neem je de organisatie actief mee.

Wat krijg jij ervoor terug?

Je kunt rekenen op een goed salaris passend bij een positie van dit formaat en bij jouw ambitie. Daar horen natuurlijk ook secundaire voorwaarden bij zoals een mooi aantal vakantie- en adv dagen en een pensioenregeling. Je start in de positie van Operationeel Manager om vervolgens binnen afzienbare tijd door te groeien naar de positie van Algemeen Directeur. Exponentiële groei is de ambitie en jouw ontwikkeling mag en moet daar zeker in mee. Toelevering Online wil daarin ook investeren.

Wat wordt er van jou gevraagd?

Jij bent verantwoordelijk voor een organisatie die bestaat uit enthousiaste, ambitieuze en gemotiveerde teams. Enerzijds zit je achter het stuur en manage je de organisatie, anderzijds lever je een actieve bijdrage in de groei en ontwikkeling. Dat doe je door de zee aan ervaring die je meeneemt en die in beginsel misschien wel een “maatje te groot is” om vervolgens samen die grote stappen ook echt te kunnen maken.

Van jou als Operationeel Manager en aankomend Algemeen Directeur wordt er verwacht dat je strategische keuzes vertaalt naar de organisatie, met een plan komt, dit onderbouwt, duidelijke doelen bepaalt en daar naartoe werkt. Sturen op resultaat, mensen meenemen in de groei en (hun) ontwikkeling is daarin belangrijk. Je neemt mensen mee op een mensgerichte, open en integere wijze. Met jouw ervaring op gebied van o.a. IT, innovatie en verandermanagement weet je de performance te optimaliseren en significant het verschil te maken, dat zie je ook terug in de resultaten. Jij loopt graag voorop en bent organisaties gewend die vooroplopen en neemt Toelevering Online hierdoor mee naar “the next level”.

Functie-eisen

 • Minimaal afgeronde hbo-opleiding bijvoorbeeld in de richting Bedrijfskunde aangevuld met management ervaring
 • Koersbepalende ervaring in soortgelijke positie, bij voorkeur binnen een meer corporate, professioneel georganiseerde omgeving
 • Ervaren binnen een platformomgeving waar innovatie en ambitie de boventoon voeren
 • Ervaren met verandermanagement binnen een IT gestuurde werkomgeving en de aansturing daarvan
 • Bewezen ervaren in het helpen veranderen en realiseren van groei van een organisatie vanuit een (mede) koersbepalende positie
 • Goede kennis van de Engelse taal in woord en geschrift;
 • Kennis van de Duitse taal is een pre

Waar ben jij sterk in?

 • Je beschikt over een groot analytisch vermogen en bent in staat zaken begrijpelijk te maken
 • Je kunt op gestructureerde wijze grote trajecten begeleiden en verliest daarbij het doel niet uit het oog
 • Enerzijds beschik je over een hoog abstractieniveau en anderzijds ben je in staat om zaken begrijpelijk te maken naar de organisatie
 • Je maakt van nature makkelijk de verbinding met mensen en bent zakelijk in je leiderschap
 • Je bent communicatief sterk en weet draagkracht te creëren
 • Je bent gewend voorop te lopen, legt de lat hoog richting de organisatie, de processen, de leveranciers en de klant en weet mensen hierin te laten meebewegen
 • Je bent ambitieus, met een scherp oog voor innovatie en gaat voor resultaat
 • Je bent een stevig, daadkrachtig persoon met visie en je houdt overzicht
Solliciteer direct

Anderen bekeken ook:

Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×