Foto: Vacature Order Coördinator

Order Coördinator

Lisa
16 juni 2022

In ons orderproces zijn wij toe aan een volgende stap. Om onze collega’s en klanten nog beter te kunnen ondersteunen zijn wij op zoek naar een Order Coördinator. Een nieuwe rol binnen Toelevering Online waar veel mogelijkheden zijn voor eigen inbreng, initiatief en doorgroeimogelijkheden.

Als order coördinator bij Toelevering Online ben jij verantwoordelijk voor individuele orders, waarbij extra aandacht nodig is. Je houdt het overzicht en als er iets mis dreigt te gaan, ben jij het de contactpersoon tussen onze leveranciers, collega’s en klanten. Het is jouw taak om pro-actief uit te zoeken wat er aan de hand is.

Dit bieden we jou:

 • Een goed salaris;
 • De mogelijkheid om in de sollicitatieprocedure al een goed beeld te krijgen van het werk;
 • Maar liefst 25 vakantiedagen + 12 ADV dagen, bij een werkweek van 40 uur;
 • Een laptop, telefoon en headset;
 • De mogelijkheid om deels thuis te werken;
 • Een inspirerende werkomgeving en een super leuk en ambitieus team;
 • Veel mogelijkheden om door te groeien binnen de organisatie.

Wat we van jou vragen;  

 • Mbo+/hbo werk- en denkniveau;
 • Werkervaring in een soortgelijke rol of je wil een volgende stap maken vanuit je klantenservice ervaring;
 • Minimaal 32 uur beschikbaar;
 • Je bent ambitieus en je wil nog beter worden dan je nu al bent;
 • Je bent leergierig en nieuwsgierig en je vraagt je af hoe dingen beter kunnen;
 • Je bent in staat je in te leven in een klant en oplossingsgericht te denken vanuit de ogen van de klant;
 • Je bent een regelneef en hebt graag het overzicht en controle over een situatie;
 • Je bent sociaal en een echte teamspeler.

De functie order coördinator

Je vindt het leuk om snel actie te ondernemen en je kan snel schakelen. Je pakt direct de telefoon om zaken te regelen en waar het niet lukt, ga je een stapje verder om een luisterend oor te bieden. Vaak is er een mooie passende oplossing te vinden voor een probleem, jij gaat altijd voor een tevreden klant!

Door de regie te pakken heb jij een goed overzicht over de processen en je bewaakt ook de voortgang. Daarnaast kijk je kritisch naar de huidige processen en je krijgt de ruimte om de processen te verbeteren.

Je hebt een goed contact met alle partijen. Door duidelijk te communiceren en je aan te passen aan je gesprekspartner, zorg jij voor een tevreden gevoel bij alle partijen. Soms is het ook nodig om een goede discussie te voeren met elkaar om op hetzelfde eindpunt uit te komen.

Een nieuwe rol binnen het bedrijf, waarom zoeken wij een order coördinator?

Doordat we supersnel groeien, zijn er veel nieuwe collega’s in dienst. Er worden soms te veel mensen betrokken bij een bepaalde situatie, dus gaat er waardevolle tijd verloren. De rol van order coördinator zal de processen voor heel veel collega’s gemakkelijker maken, omdat er op een simpelere manier gecommuniceerd kan worden tussen alle partijen. En een snellere oplossing draagt bij aan de tevredenheid van onze klanten.

Wij zouden het mooi vinden als jij met een analytische en kritische blik de huidige processen bekijkt en waar nodig verbetert. Want hoe zorgen we er nou voor dat een situatie, die je goed hebt opgelost, in de toekomst niet nog een keer gebeurt?

Over ons

Wij zijn Toelevering Online. Sinds 2017 verkopen wij kozijnen, deuren en schuifdeuren op maat. We hebben in de afgelopen 5 jaar onszelf van start-up opgewerkt tot scale-up en zijn hard aan het werk om nog groter te groeien. De grootste doelgroep zijn kleine ondernemers en ZZP’ers, maar ook particulieren bestellen kozijnen bij ons. We zijn een relatief klein team en werken daardoor ook veel samen. Dat merk je ook op het kantoor waar iedere dag hard gewerkt wordt, maar ook altijd ruimte is voor gezelligheid.

Ons kantoor is gevestigd in Nijverdal: op ca. 35 minuten rijden vanuit Deventer, Enschede en Zwolle.

Ben je enthousiast geworden?

Solliciteer gemakkelijk via de ‘solliciteer direct’ button hieronder. Heb je vragen over het sollicitatieproces of de vacature? Bel dan met Mees: 06-86875032 of stuur hem een mail op: [email protected]. Heb je inhoudelijke vragen over de functie, neem dan contact op met Lisa, onze manager Customer Care: 06 598 39 239. We zien je binnenkort graag bij ons op kantoor voor een gesprek!

 

Solliciteer direct

Anderen bekeken ook:

menu
Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×