Stage IT helpdesk, processen- en applicatiebeheer

Rik
7 juni 2022

Op onze IT afdeling is er een plekje vrij voor een enthousiaste stagiair die aan het werk gaat met het processen- en applicatiebeheer. Heb jij zin om stage te lopen bij Toelevering Online? Lees dan snel verder:

Wie is Toelevering Online?

Toelevering Online is een jonge, innovatieve én snel groeiende scale-up in Nijverdal. Bij ons bestelt een zzp’er, kleine aannemer of particulier zijn kozijnen. Waar en wanneer dat uitkomt. Zowel op het gebied van product, afwerking, toebehoren en diensten willen we alles bieden.

Door vergaande automatisering maken we het bestelproces voor onze klanten simpel en snel. Wij zijn een online platform waarop wij vraag en aanbod optimaal met elkaar verbinden.

Wat wordt er van jou gevraagd?

Op dit moment werken er 40 medewerkers bij toelevering online en we groeien nog steeds hard. We hebben geen processen rondom werkplekbeheer en geen standaard werkwijze voor nieuwe medewerkers. Daarnaast missen we overzicht in applicaties en licenties. We zoeken iemand die ons hierbij verder kan helpen!

Hoe ziet jouw team eruit?

Het development team bestaat uit zes personen waarvan één persoon naast de werkzaamheden als developer het IT-beheer erbij doet. Je gaat hem ondersteunen tijdens je stageperiode. Ook krijg je de ruimte om eigen ideeën in te brengen die een waarde toevoegen aan de organisatie!

Je dag zal beginnen met een standup meeting. Er wordt dan gekeken wat er voor die dag gedaan gaat worden met het team. Als er mensen tegen problemen aanlopen dan helpen ze elkaar.

Mogelijke werkzaamheden:

  • Opzetten en vastleggen van een proces van aanvraag, aanschaf, voorbereiding en onboarding van nieuwe medewerkers,
  • Zorgen dat dit proces wordt uitgerold in de organisatie
  • Overzicht creëren van applicaties, licenties en contracten binnen de IT afdeling
  • Installeren van nieuwe laptops, inrichten van nieuwe werkplekken of uitbreidingen kantoor infra
  • Eerste aanspreekpunt voor technische vragen over Office365, applicaties of hardware

Lijkt je dit leuk en heb je een klantgericht, probleemoplossende houding en ben je communicatief? Dan zijn we op zoek naar jou!

Wij bieden een vaste stagevergoeding en er is een uitzicht op een dienstverband.

Wij leren jou graag kennen!

Vul het formulier in op de website via de ‘solliciteer direct button’ hieronder of mail naar [email protected] Wij nemen vervolgens z.s.m. contact met je op.

Solliciteer direct

Anderen bekeken ook:

menu
Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×