Vacature partner manager

Account developer

Daan
16 juli 2021

Ben jij toe aan de volgende stap in jou carrière? Toelevering Online is het snelgroeiende platform in de kozijnenmarkt. Dit concept werkt én heeft nog veel meer potentie. Als account developer speel je daarin een belangrijke rol. Het is jouw taak om met onze huidige en toekomstige partners constant aan de stijgende vraag te kunnen blijven voldoen. Werken aan de relatie met onze aangesloten partners en het optimaal laten verlopen van het orderproces, dát is jouw rol!

Partner afdeling

Op de afdeling ‘Partner’ beheren wij onze capaciteit en bouwen en onderhouden wij onze relaties met onze productiepartners, gevestigd in binnen- en buitenland. Deze partners produceren houten, kunststof en aluminium kozijnen die verkocht worden via Toelevering Online. Waarbij kwaliteit en klanttevredenheid van groot belang zijn. Daarnaast zorgen we met onze logistieke- en servicepartners voor een ontzorgend proces voor de klant. Door ons doel om jaarlijks te verdubbelen groeien wij hard. Hierdoor komen we telkens nieuwe uitdagingen tegen die we samen met enthousiasme oppakken. Iedereen draagt daar vanuit zijn eigen vakgebied en specialisme aan bij.

Wat ga jij doen?

Als account developer ben je verantwoordelijk voor het contact met onze huidige partners en het beheren en onderhouden van deze relaties. Daarbij stuur je de partners aan op basis van KPI’s gericht op kwaliteit en procesafspraken. Je bent relatiebeheerder, acquisiteur en het aanspreekpunt vanuit Toelevering Online voor onze productiepartners. Je geeft advies op basis van data omtrent marktontwikkelingen en kansen en probeert het proces tussen de partner en ons te verbeteren.

Wat krijg jij ervoor terug?

 • Passend salaris afhankelijk van kennis en ervaring
 • 37 vakantiedagen
 • Laptop en mobiel van de zaak
 • Flexibele werktijden
 • Volop ontwikkeling- & opleidingsmogelijkheden

Wat wordt er van jou gevraagd?

 • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal
 • HBO denk- en werkniveau
 • Bij voorkeur kennis en ervaring in de bouw/kozijnen branche
 • Je hebt een analytisch vermogen en denkt probleemoplossend
 • Oog voor commerciële kansen
 • Klant-, resultaat- en kwaliteitsgericht
 • Sterke verbale en schriftelijke communicatievaardigheden
 • Overtuigingskracht

Wie is Toelevering Online?

Toelevering Online is een jonge, innovatieve én snel groeiende scale-up. Bij ons bestelt een zzp’er, kleine aannemer of particulier zijn kozijnen. Waar en wanneer dat uitkomt. Zowel op het gebied van product, afwerking, toebehoren en diensten willen we alles bieden. Door vergaande automatisering maken we het bestelproces voor onze klanten simpel en snel. Wij zijn een online platform waarop wij vraag en aanbod optimaal met elkaar verbinden.

Jouw team

Op de afdeling ‘Partner’ beheert het team hun capaciteit en bouwen en onderhouden relaties met hun productiepartners, in binnen- en buitenland. Deze fabrikanten produceren houten, kunststof en aluminium kozijnen die verkocht worden via Toelevering Online. Kwaliteit en klanttevredenheid zijn daarbij van groot belang. Daarnaast zorgt de afdeling met hun logistieke- en servicepartners voor een ontzorgend proces voor de klant. Nieuwe uitdagingen pakken zij samen met enthousiasme op en iedereen draagt daar vanuit zijn eigen vakgebied en specialisme aan bij. Het team is hecht, helpt elkaar en heeft hart voor de zaak!

Interesse?

Solliciteer op de functie ‘Account developer’. Stuur je CV en motivatie via onderstaande button.
Vragen over de functie? Neem dan contact op met Daan Aveskamp via 06-22158615.

Solliciteer direct

Anderen bekeken ook:

Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×