Partner Manager

Daan
16 juli 2021

Ben jij op zoek naar een uitdagende functie binnen een scale-up? Toelevering Online is een snelgroeiend platform in kozijnen. Dit concept werkt én heeft nog veel meer potentie. Daar is een ambitieus plan voor! Ben jij commercieel en klantgericht en voel jij je thuis in een innovatieve groeiende organisatie. Dan is deze functie jou op het lijf geschreven. Werken aan de relatie met onze partners, dát is jouw opdracht!

 

Wie is Toelevering Online?

Toelevering Online is een jonge, innovatieve én snel groeiende scale-up. Bij ons bestelt een zzp’er, kleine aannemer of particulier zijn kozijnen. Waar en wanneer dat uitkomt. Zowel op het gebied van product, afwerking, toebehoren en diensten willen we alles bieden. Door vergaande automatisering maken we het bestelproces voor onze klanten simpel en snel. Wij zijn een online platform waarop wij vraag en aanbod optimaal met elkaar verbinden.

 

Partner afdeling

Op de afdeling ‘Partner’ beheren wij onze capaciteit en bouwen en onderhouden wij onze relaties met onze productiepartners, gevestigd in binnen- en buitenland. Deze partners produceren houten, kunststof en aluminium kozijnen die verkocht worden via Toelevering Online. Waarbij kwaliteit en klanttevredenheid van belang zijn. Daarnaast zorgen we met onze logistieke- en servicepartners voor een ontzorgend proces voor de klant. Door ons doel om jaarlijks te verdubbelen groeien wij hard. Hierdoor komen we telkens nieuwe uitdagingen tegen die we samen met enthousiasme oppakken. Iedereen draagt daar vanuit zijn eigen vakgebied en specialisme aan bij.

 

Wat ga jij doen?

Als Partner Manager ben je verantwoordelijk voor het contact met onze huidige partners en het beheren en onderhouden van deze relaties. Daarbij stuur je de partners aan op basis van KPI’s gericht op kwaliteit en procesafspraken. Je bent relatiebeheerder, acquisiteur en het aanspreekpunt vanuit Toelevering Online voor onze partners. Je geeft advies op basis van data omtrent marktontwikkelingen en kansen en probeert het proces tussen de partner en ons te verbeteren.

 

Wat krijg jij ervoor terug?

Naast een passend salaris en flexibele werktijden, heb jij recht op een, laptop en mobiel van de zaak. Binnen Toelevering online krijg je volop ontwikkelingsmogelijkheden. Het allerbelangrijkste is dat jij mag doen waar je blij van wordt. Je mag ontdekken waar je goed in bent en je eigen toekomst bepalen!

 

Wat wordt er van jou gevraagd?

  • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal
  • HBO denk- en werkniveau
  • Bij voorkeur kennis en ervaring in de bouw/kozijnen branche
  • Je hebt een analytisch vermogen en denkt probleemoplossend
  • Oog voor commerciële kansen
  • Klant-, resultaat- en kwaliteitsgericht
  • Sterke verbale en schriftelijke communicatievaardigheden
  • Overtuigingskracht

 

Interesse?

Solliciteer voor 16 augustus 2021 op de functie ‘partner manager’. Stuur je CV en motivatie via onderstaande button.

 

Solliciteer direct
Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×