Vacature partner manager

Account developer

Daan
16 juli 2021

Bij Toelevering Online willen we snel groeien, en dat doen we ook. Qua omzet en qua team. Maar we willen meer! Om te kunnen blijven groeien hebben we jou nodig, dé account developer die stevig in zijn schoenen staat en met zijn social skills ervoor zorgt dat meer fabrieken voor ons gaan produceren. Zo kunnen wij nog meer klanten voorzien van houten, kunststof en aluminium kozijnen en een snelle levering blijven garanderen. Toffe uitdaging toch?

 

Wie is Toelevering Online?

Even over ons. Toelevering Online is een jonge, innovatieve en snelgroeiende scale-up. Zzp’ers, kleine aannemers en particulieren bestellen via ons online platform simpel en snel kozijnen. Waar en wanneer hen dat uitkomt. En die kozijnen leveren wij zo snel mogelijk, al vanaf vijf werkdagen. We willen onze klanten alles bieden op het gebied van product, afwerking, toebehoren en diensten. Daarnaast zijn we vooral ambitieus, en dat zoeken we ook in jou.

Wat ga je doen als Account Developer?

Als account developer ben je onderdeel van de afdeling partner, waar we dagelijks bouwen aan de relaties met onze productiepartners, gevestigd in het binnen- en buitenland. Door continu in contact te zijn met onze partners bewaak je de kwaliteit en klanttevredenheid. Je stuurt aan op basis van KPI’s gericht op kwaliteit en procesafspraken. En je geeft advies op basis van data omtrent marktontwikkelingen en kansen die je ziet om het proces te verbeteren .

Je hebt de vrijheid en verantwoordelijkheid om met onze partners te schakelen op het gebied van kwaliteit, capaciteit en snelheid. Daarnaast probeer je voor zowel de partner als voor ons continu het proces te verbeteren. En geen dag is hetzelfde, echt niet!

Maar misschien nog wel belangrijker: je levert een grote bijdrage aan onze uitdagende doelstelling om de omzet ieder jaar te verdubbelen. Je gaat op zoek naar nieuwe fabrieken die onze producten kunnen produceren zodat we continu voldoende capaciteit hebben om onze houten, kunststof en aluminium kozijnen te leveren, zélfs als de orders jaarlijks verdubbelen. Want dat doen ze.

Geen dag is hetzelfde. Je hebt de vrijheid en verantwoordelijkheid om met onze partners te schakelen op het gebied van kwaliteit, capaciteit en snelheid. Daarnaast probeer je voor zowel de partner als van ons continu het proces te verbeteren.

Wat zoeken we in jou?

Jij:

  • hebt hbo werk- en denkniveau;
  • hebt een opleiding Bedrijfskunde, Commerciële Economie of een vergelijkbare studie afgerond;
  • beheerst de Nederlandse en Engelse taal goed;
  • werkt zelfstandig en gaat graag zelf op pad;
  • bent een echte regelaar;
  • neemt initiatief;
  • bent een teamspeler binnen TO (25 collega’s);
  • bent sociaal vaardig;
  • kan een beetje humor op de werkvloer wel waarderen.

Wat kan je van ons verwachten?

Bij een uitdagende baan hoort natuurlijk een goed salaris, daar kun je op rekenen. We hebben flexibele werktijden en regelen een laptop en mobiel voor je. Om af en toe even bij te komen zorgen we ook voor voldoende vakantiedagen, namelijk 37 op basis van fulltime. We vinden het belangrijk dat jij doet wat je leuk vindt, daarom krijg je alle vrijheid om jezelf te ontwikkelen en je eigen toekomst te bepalen.

Interesse?

Solliciteer voor 5 november 2021 op de functie ‘Partner Manager’. Stuur je CV en motivatie via onderstaande button.
Vragen over de functie? Neem dan contact op met Daan Aveskamp via 06-22158615.

Solliciteer direct

Anderen bekeken ook:

Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×