Bestel kunststof K-VISION kozijnen met 5% korting!

Heb je je kunststof kozijnen niet supersnel maar gewoon snel nodig? Kies dan voor het langer wachten-voordeel op onze kunststof kozijnen van het merk K-VISION. Je kozijnen worden dan een paar weken later geleverd dan normaal, maar je krijgt wél 5% korting!

Hoe werkt het 5% langer wachten-voordeel?

Om gebruik te maken van de 5% korting, dien je aan het einde van het bestelproces voor K-VISION in de kalender een van de langer wachten leveren data te kiezen. De 5% korting wordt dan automatisch verrekend. De actie loopt van maandag 25 juli 2022 t/m 2 september 2022.

Bekijk hier onze kunststof kozijnen

Je stelt jouw kozijn gemakkelijk samen in de configurator. Na het selecteren van het materiaal vul je de afmetingen van het kozijn in. Nadat je de specificaties en de details hebt bepaald, zie je direct de prijs en snelst mogelijke levering (mét voordeel voor het K-VISION profiel).

Wil je profiteren van de authentieke look van hout én de voordelen van kunststof? Ga dan voor een van onze kunststof kozijnen met houtlook. Nauwelijks te onderscheiden van een houten kozijn.

Onze houten kozijnen supersnel leverbaar, ook in de zomer!

Wil jij in de zomer gewoon door met je klus of juist na de vakantie een vliegende start maken? Bij ons kun je ook in de zomer op supersnelle levering rekenen. Zo leveren we onze houten kozijnen gedurende de hele zomerperiode, met levertijd van slechts een paar werkdagen. Stel je maatwerk kozijnen samen via de configurator.

Bereikbaarheid klantenservice

Heb je vragen over de kozijnen? Of wil je meer weten over het bestelproces en de actie? Neem dan gerust contact met ons op! We zijn de hele zomer beschikbaar via de telefoon, chat, mail en WhatsApp.

Let op: gewijzigde bereikbaarheid vakantieperiode! Tussen 18-7 en 26-8 zijn we op werkdagen geopend van 08.00 tot 17.00 uur. Op zaterdag zijn wij gesloten.

menu
Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×