Aluminium 4-delige schuifpui

Dit is onze 4-delige aluminium schuifpui. De schuifpui wordt vervaardigd uit hoogwaardig aluminium met het Reynaers CP130 kozijnprofiel. Het schuifpuiprofiel heeft een afmeting van 94 mm x 130 mm. De aanslag is altijd 25 mm. Wij adviseren daarom om 20 a 22 mm dikke stelkozijnen te gebruiken zodat er een speling bestaat van 3 tot 5 mm. De minimale afmeting voor dit kozijn is: 4134 mm x 2000 mm. De maximale afmeting voor dit kozijn is: 5000 mm x 2700 mm.Met de schuifpui kun je de twee binnenste delen van de 4-delige aluminium schuifpui gemakkelijk openen om een mooie grote opening te creëren. Aangezien er twee delen bediend kunnen worden spreken wij ook wel van een dubbele schuifpui. 4-delige aluminium schuifpui inclusief beslag en beglazing Je kunt de 4-delige aluminium schuifpui bestellen inclusief glas. Je hebt hierbij keuze uit HR++ dubbel glas en HR+++ triple glas. Wij passen bij onze aluminium schuifpuien altijd dubbelzijdig gelaagd veiligheidsglas toe omdat er een kans bestaat op doorvallen.Wij leveren onze aluminium schuifpuien compleet inclusief beslag. Wij passen een driepuntssluiting toe en leveren een cilinder met kerntrekbeveiliging en greep mee. Al het beslag wat wij toepassen op onze 4-delige aluminium schuifpui voldoet aan minimaal SKG** en het Politiekeurmerk Veilig Wonen (PKVW). Het beslag is standaard in de kleur: Aluminium F1.Liever een 2-delige schuifpui? Bekijk dan onze hoogwaardige 2-delige aluminium schuifpui.

3.283,83 al vanaf excl BTW
3.973,43 al vanaf incl BTW
Jouw eigen kozijn
1. Buitenwerkse kozijnmaat
De buitenwerkse kozijnmaat
Wijzig hieronder eenvoudig de maatvoering en voeg eventueel extra opties aan je kozijn toe.
Vul de afmetingen in van de buitenwerkse kozijnmaat
Jouw kozijn
Totaalprijs
3.283,83
Prijs incl. BTW
3.973,43
-

Lijst met specificaties

Profiel aluminium schuifpui CP130 kozijnprofiel

Voor onze aluminium kozijnen passen wij het aluminium CP130 kozijnprofiel toe. Het profiel biedt goede prestaties op gebied van isolatie, geluid, water- en winddichtheid en voldoet aan de strengste Europese standaarden. Het schuifpuiprofiel heeft een afmeting van 94 mm x 130 mm.

De aluminium schuifpui biedt een strakke en moderne uitstraling door onder andere een slanke middenstijl en onderdorpel.

Beslag aluminium schuifpui Compleet geleverd

Wij leveren onze aluminium schuifpuien inclusief al het hang- en sluitwerk.

Glas aluminium schuifpui HR++ of HR+++

Onze aluminium schuifpuien zijn te bestellen inclusief beglazing. Je hebt keuze uit HR++ dubbel glas en HR+++ triple glas. Wij leveren de glaslatten mee, ook wanneer je onbeglaasd besteld. Bestel je inclusief glas dan varieert de afmeting van de glaslatten per type glas. De glaslatten worden vervaardigd uit aluminium en in dezelfde kleur geleverd als het kozijn.

Standaard passen wij 2-zijdig gelaagd glas toe bij onze aluminium schuifpuien gezien de kans op doorvallen.

Kleuren Coating in een kleur naar keuze

Je kan onze aluminium kozijnen met zowel het Reynaers als het Aliplast kozijnprofiel samenstellen in verschillende kleuren. Wij voorzien het aluminium kozijn van een coating in een kleur naar keuze. Je kunt de kleur van het kozijn en het draaiende en/of schuivende deel (raam, deur of schuifpui) zelf bepalen bij het samenstellen van jouw aluminium kozijn.

Keurmerken aluminium kozijnen KOMO, SKG & PKVW

De productie van onze aluminium deur- en raamkozijnen is KOMO gecertificeerd en dragen het KOMO keurmerk. Dit geeft aan dat de kozijnen objectief getest zijn door onafhankelijke deskundigen en voldoen aan de Nederlandse regelgeving, zoals bijvoorbeeld het Bouwbesluit en het Bouwstoffenbesluit.

Al het beslag wat wij bij onze Aliplast en Reynaers aluminium kozijnprofiel toepassen is minimaal SKG** gecertificeerd en voldoet aan het Politie Keurmerk Veilig Wonen (PKVW).

Onderdorpel aluminium schuifpui Laagreliëf onderdorpel

Wij leveren onze aluminium schuifpuien standaard met een laagreliëf aluminium onderdorpel.

Inbegrepen bij de levering
Accessoires Doosje met accessoires

Afhankelijk van je product ontvang je de accessoires, zoals raamkruk(ken), deurgarnituur, cilinder(s) inclusief bijbehorende schroeven. Let op, schroeven en ander montage materiaal voor de kozijnen wordt niet meegeleverd.

Per bok of per koerier voor een veilig transport

Kozijnen tot een maatvoering van 1000 x 2000 mm tot een maximum van 2 kozijnen worden vervoerd per koerier en worden individueel verpakt.

Alle andere kozijnen van Toelevering Online worden verpakt op een bok. Dit is een frame waarop de kozijnen veilig vervoerd kunnen worden en het beschermt de kozijnen tijdens het transport. We hanteren 4 typen bokken, die elk geschikt zijn voor verschillende afmetingen van kozijnen. Al onze kozijnen worden op één van deze bokken vervoerd. Welke bok het meest voordelig is voor het vervoeren van jouw kozijnen, wordt automatisch voor jou bepaald bij het bestelproces.

Meer informatie over transport? Klik hier voor meer informatie.

Productomschrijving

Dit is onze 4-delige aluminium schuifpui. De schuifpui wordt vervaardigd uit hoogwaardig aluminium met het Reynaers CP130 kozijnprofiel. Het schuifpuiprofiel heeft een afmeting van 94 mm x 130 mm. De aanslag is altijd 25 mm. Wij adviseren daarom om 20 a 22 mm dikke stelkozijnen te gebruiken zodat er een speling bestaat van 3 tot 5 mm. De minimale afmeting voor dit kozijn is: 4134 mm x 2000 mm. De maximale afmeting voor dit kozijn is: 5000 mm x 2700 mm.

Met de schuifpui kun je de twee binnenste delen van de 4-delige aluminium schuifpui gemakkelijk openen om een mooie grote opening te creëren. Aangezien er twee delen bediend kunnen worden spreken wij ook wel van een dubbele schuifpui.

4-delige aluminium schuifpui inclusief beslag en beglazing

Je kunt de 4-delige aluminium schuifpui bestellen inclusief glas. Je hebt hierbij keuze uit HR++ dubbel glas en HR+++ triple glas. Wij passen bij onze aluminium schuifpuien altijd dubbelzijdig gelaagd veiligheidsglas toe omdat er een kans bestaat op doorvallen.

Wij leveren onze aluminium schuifpuien compleet inclusief beslag. Wij passen een driepuntssluiting toe en leveren een cilinder met kerntrekbeveiliging en greep mee. Al het beslag wat wij toepassen op onze 4-delige aluminium schuifpui voldoet aan minimaal SKG** en het Politiekeurmerk Veilig Wonen (PKVW). Het beslag is standaard in de kleur: Aluminium F1.

Liever een 2-delige schuifpui? Bekijk dan onze hoogwaardige 2-delige aluminium schuifpui.

Aluminium 4-delige schuifpui antraciet
€ 3.283,83
excl. BTW
30 juni
30 werkdagen
Project toevoegen

Voeg hem toe aan een gebundelde bestelling.

Direct afrekenen

Wil je alleen dit kozijn afrekenen? Dan klik je op deze optie.

Reken direct af