Openslaande houten garagedeuren op maat

Openslaande houten garagedeuren op maat bestellen? Toelevering Online levert houten garagedeuren van uitstekende kwaliteit. Kies voor garagedeuren met groef, vlak of paneel.
Simpel en snel

Samenstellen openslaande garagedeuren op maat

De houten openslaande garagedeuren van Toelevering Online stel je op maat samen. Je bepaalt eenvoudig de maatvoering, de eigenschappen en de opties. Wij berekenen direct jouw prijs waardoor je in een paar minuten precies weet waar je aan toe bent. Na ontvangst van jouw bestelling fabriceren wij de openslaande garagedeuren voor je op maat.

Je kunt onze houten garagedeuren samenstellen in verschillende kozijnprofielen, waaronder een Mahonie hardhouten kozijnprofiel en een Finti kozijnprofiel. Meer weten over de verschillende profielen? Raadpleeg dan onze productinformatie voor houten kozijnen.

Verschillende mogelijkheden

Vlak paneel of bossing paneel

Onze houten garagedeuren met kozijn zijn te bestellen met een vlak paneel of een bossing paneel. De panelen worden gemaakt van Tricoya. Tricoya is een erg duurzaam MDF (duurzaamheidsklasse 1). Het krimpt bijna niet en het zet ook bijna niet uit. Dit maakt het erg geschikt voor buitentoepassingen. Het vlakke paneel is 18 mm dik, het bossing paneel is 18 mm en 6 mm voor de extra laag bovenop om de bossing te creëren.  Daarmee is het bossing paneel totaal 24 mm dik. Het paneel wordt vastgezet met glaslatten van 17 x 17 mm.

Complete houten garagedeuren

De openslaande houten garagedeuren op maat van Toelevering Online worden compleet geleverd inclusief kozijn en bijbehorend beslag. Al het beslag wat wij toepassen op onze openslaande garagedeuren met kozijn voldoen aan het SKG** keurmerk en het Politiekeurmerk Veilig Wonen (PKVW). Je bent hierdoor zeker van inbraakwerende houten garagedeuren.

Wil jij bovenlicht(en) of zijlicht(en) toevoegen aan jouw openslaande houten garagedeuren? Dat kan met onze gebruiksvriendelijke configurator. Hiermee stel je eenvoudig jouw houten garagedeuren op maat samen. Je geeft de maatvoering in, bepaalt waar de stijlen en dorpels moeten komen en selecteert vervolgens de vakvulling. Voor de zij- en bovenlichten bieden we ook de mogelijkheid om het glas en ventilatieroosters mee te bestellen.

Voorlak of aflak voor de garagedeuren van hout

Voor onze openslaande houten garagedeuren bieden wij keuze tussen voorlak en aflak. Kies jij voor voorlak dan brengen wij een een voorlaklaag aan tot een laagdikte van 120mu. In dit geval hoef je het kozijn enkel nog af te lakken. Je hebt ook de mogelijkheid om de houten garagedeuren in de aflak te bestellen. Je hebt keuze uit diverse kleuren en bepaalt zelf de kleur van de deuren en het kozijn.

Kies jij voor aflak? Dan hoef je bij ons Mahonie hardhouten kozijnprofiel de eerste 6 jaar niet te schilderen. Kies jij voor het Finti kozijnprofiel dan leveren wij standaard in de aflak en hoef je slechts een keer per 12 jaar opnieuw te schilderen. Meer weten? Bekijk dan ook eens ons onderhoudsadvies voor houten kozijnen.

DTS onderdorpel bij openslaande garagedeuren

Onze openslaande houten garagedeuren worden standaard geleverd met een kunststof DTS onderdorpel. De laag reliëf onderdorpel loopt door onder het gehele kozijn. Hierdoor voorkom je dat vocht in de kozijnstijlen kan trekken en houtrot kan ontstaan. De kunststof DTS onderdorpel beschermt tegen invloeden van buitenaf, zoals regen, vorst en modder. Meer weten? Lees onze blog: Het nut van een laagreliëf dorpel.

Heb je liever een houten onderdorpel? Dat behoort ook tot de mogelijkheden, je kunt dit simpelweg aangeven bij het configureren van het houten kozijn.

Stel samen en krijg binnen 5 werkdagen geleverd

Stel jouw openslaande houten garagedeuren samen bij Toelevering Online, bereken jouw prijs en krijg al binnen 5 werkdagen geleverd. Heb je nog vragen of opmerkingen? Neem dan contact op met onze klantenservice, wij zijn te bereiken per mail, telefoon, chat en whatsapp en helpen je graag verder!

Heb je liever kunststof kozijnen? Wij hebben ook een uitgebreid assortiment kunststof kozijnen met mogelijkheden voor jouw garage. Zo hebben wij onder andere een divers aanbod aan kunststof tuindeuren en kunststof deuren die toe te passen zijn als garagedeuren.