2-delige kunststof schuifpuien

Bij Toelevering Online bieden wij kunststof schuifpuien, hefschuifpuien en kiepschuifpuien aan. De schuifpuien beschikken over unieke eigenschappen. Bekijk hieronder de verschillen of begin direct met samenstellen!
Zowel hefschuifpuien als kiepschuifpuien

2-delige schuifpuien

Kunststof hefschuifpuien

De kunststof hefschuifpuien heeft een hefmechanisme waardoor de schuifpui opzij geschoven kan worden. Het hefmechanisme tilt de deur op wanneer je de hefgreep omhoog trekt. Hierdoor komt schuifpui los van de rails, wat het gemakkelijk maakt om deze te verplaatsen. De kunststof schuifpuien kunnen samengesteld worden in verschillende profielen, waaronder het Gealan en Schüco profiel.

Kunststof kiepschuifpuien

De kiepschuifpui heeft een kantelmechanisme dat de deur naar binnen kan laten kantelen in een ventilatiestand. Hierdoor kan je de deur op een kier zetten om frisse lucht binnen te laten zonder de deur volledig te openen. De kunststof kiepschuifpuien worden aangeboden met het K-Vision trend profiel.

Kunststof schuifpuien

De kunststof schuifpuien die samengesteld kunnen worden met het Aluplast Smart Slide profiel worden nu aangeboden bij Toelevering Online. Het Aluplast Smart Slide profiel is van hoge kwaliteit en biedt uitmuntende prestaties aan op het gebied van isolatie, statica en water- en winddichtheid. Tegelijkertijd biedt onze 2-delige kunststof schuifpui ook een stijlvolle entree naar je tuin!

Samen te stellen in verschillende profielen

Onze 2-delige schuifpuien zijn samen te stellen in verschillende uitvoeringen en profielen. Zo bieden wij de hefschuifpuien aan die samen te stellen zijn in het Gealan en Schüco profiel. De hefschuifpui kan makkelijk omhoog worden getild en worden verschoven door het innovatieve hefmechanisme.

Naast de hefschuifpui bieden wij ook de kiepschuifpui aan. Deze kiepschuifpui kan worden samen gesteld in het K-Vision trend profiel. De kiepschuifpui beschikt over een kantelmechanisme, hierdoor kan de kiepschuifpui op een kiepstand worden gezet en naar binnen of buiten worden gekanteld.

Ook bieden wij bij Toelevering Online schuifpuien aan in het Aluplast profiel. Bij deze schuifpuien valt de vleugel in het kader bij het sluiten van de schuifpui. Bij het openen kan de vleugel uit het kader worden getrokken en opzij worden geschoven.