2-delige kunststof schuifpuien

Bij Toelevering Online bieden wij kunststof schuifpuien, hefschuifpuien en kiepschuifpuien aan. De schuifpuien beschikken over unieke eigenschappen. Bekijk hieronder de verschillen of begin direct met samenstellen!
Zowel hefschuifpuien als kiepschuifpuien

2-delige schuifpuien

Kunststof hefschuifpuien

De kunststof hefschuifpuien heeft een hefmechanisme waardoor de schuifpui opzij geschoven kan worden. Het hefmechanisme tilt de deur op wanneer je de hefgreep omhoog trekt. Hierdoor komt schuifpui los van de rails, wat het gemakkelijk maakt om deze te verplaatsen. De kunststof schuifpuien kunnen samengesteld worden in verschillende profielen, waaronder het Gealan en Schüco profiel.

Kunststof kiepschuifpuien

De kiepschuifpui heeft een kantelmechanisme dat de deur naar binnen kan laten kantelen in een ventilatiestand. Hierdoor kan je de deur op een kier zetten om frisse lucht binnen te laten zonder de deur volledig te openen. De kunststof kiepschuifpuien worden aangeboden met het K-Vision trend profiel.

Kunststof schuifpuien

De kunststof schuifpuien die samengesteld kunnen worden met het Aluplast Smart Slide profiel worden nu aangeboden bij Toelevering Online. Bij deze schuifpuien valt de vleugel in het kader bij het sluiten van de schuifpui en bij het openen kan de vleugel weer uit het kader worden getrokken. Het Aluplast Smart Slide profiel is van hoge kwaliteit en biedt uitmuntende prestaties aan op het gebied van isolatie, statica en water- en winddichtheid. Tegelijkertijd biedt onze 2-delige kunststof schuifpui ook een stijlvolle entree naar je tuin!

Schuifdeuren met glas

Bij Toelevering Online bieden wij de 2-delige schuifpui, hefschuifpui en kiepschuifpui aan. Tijdens het samenstellen is er altijd een optie voor HR++ (dubbel) en HR+++ (triple) glas. Het glas is standaard voorzien van veiligheidsglas (gelaagd glas). In dit veiligheidsglas zit een onzichtbare folie die het glas bij elkaar houdt, in het geval dat het glas breekt. Bij het samenstellen van de hefschuifpui is er een optie voor roeden in het glas.

Verschillende soorten folies

De kunststof schuifpuien worden voorzien van een folie, je hebt hierbij de keuze tussen glad, houtnerf of acryl. Het acryl folie is beschikbaar bij het Gealan S90000 NL profiel. Meer te weten komen over de verschillende soorten folies? Bekijk de verschillende soorten folies bij kunststof kozijnen.

Beschikbaar in meerdere kleuren

Bij Toelevering Online heb je de keuze uit verschillende kleuren voor jouw kunststof schuifpui met kozijn. Je kunt verschillende kleuren kiezen voor het kozijn en voor de schuifpui zelf. Hierdoor kun je jouw kunststof schuifpui volledig naar eigen wens samenstellen. Hieronder een lijst met een aantal kleuropties afhankelijk van de gekozen folie!

  • Wit (RAL 9016)
  • Crème wit (RAL 9001)
  • Antraciet grijs (RAL 7016)
  • Diep zwart (RAL 9005)
  • Dennengroen (RAL 6009)
  • Venster grijs (RAL 7040)
  • Staalblauw (RAL 5011)
  • Wijnrood (RAL 3005)

Antraciet en zwart zijn op dit moment populaire kleuren voor kunststof schuifpuien.

Kosten kunststof schuifpui

De prijzen van de 2-delige kunststof schuifpuien verschillen per profiel en uitvoering. De Gealan S9000NL kozijnen bieden hoge kwaliteit en voldoen aan alle eisen wat betreft warmte- en geluidsisolatie, statica en inbraakpreventie. Deze eigenschappen zorgen voor een hogere prijs in vergelijking met de andere profielen. Daarnaast bied het Gealan S9000NL profiel ook de mogelijkheid om te kiezen voor een acryl folie. Acryl folie is van hoge kwaliteit omdat de folie krasvast, weersbestendig en eenvoudig te onderhouden is.

Het K-VISION PremiDoor profiel heeft een goede isolatie en voldoet aan de eisen betreffende lucht- waterdichtheid. Het K-VISION PremiDoor profiel is een smaller profiel in tegenstelling tot het Gealan S9000NL en het Schüco EasySlide profiel. Het K-VISION PremiDoor profiel biedt in tegenstelling tot het Gealan S9000NL profiel geen acryl folie aan.

Het Schüco EasySlide profiel biedt een optimale bescherming tegen regen en wind en heeft daarnaast ook een goede geluidsisolatie. Als je opzoek bent naar een kunststof profiel met een houtlook uitstraling en een goede prijs / kwaliteit verhouding dan is de Schüco EasySlide een zeer goede optie voor jouw kunststof schuifpui.

De kunststof schuifpuien kunnen bij Toelevering Online samengesteld worden in het Aluplast Smart Slide profiel. De profielen van Aluplast staan bekend om de hoge kwaliteit. Het innovatieve systeem beschikt over uitmuntende prestaties op gebied van isolatie, statica en water- en winddichtheid.