Kunststof schuifpuien van Toelevering Online

Toelevering Online heeft het assortiment uitgebreid met maatwerk kunststof schuifpuien. Neem bijvoorbeeld de S-9000 kunststof schuifpuien van Gealan. Dit is de ideale oplossing als het gaat om een overgang naar een terras, balkon of tuin. Dit zorgt voor een prachtige verbinding tussen buiten en binnen.

De kunststof schuifpuien hebben een strakke uitstraling, zijn energiebesparend en innovatief. Door de grote deurelementen stroomt veel licht de ruimte binnen. De bijna drempelloze vloeraansluiting heft het verschil tussen binnen en buiten op. De doordachte schuifsystemen zijn gemakkelijk in gebruik en lopen erg soepel. Doe je de schuifpui dicht? Dan heb je een perfecte wind- en waterdichtheid. Door het grote glas oppervlak krijg je ook veel licht in de woning en vervaagt de grens tussen binnen en buiten.

S-9000 Gealan schuifelementen

Schuifelementen zijn een klassiek stijlelement van modern wonen, omdat de vormgegeven glasvlakte zorgt voor een elegante uitstraling. De vleugel van de kunststof schuifpui heeft een breedte van 100 mm, dit geeft de schuifpui een symmetrisch uiterlijk. De hefschuifdeur van de S9000 Gealan S-9000 heeft een zeer goede warmte isolatiewaarde van Uf = 1,3. Door gerichte aanvullende maatregelen kan een gemiddelde waarde van Uf = 0,95 bereikt worden. Onze kunststof schuifpuien kunnen worden voorzien van triple beglazing. Lees hier meer over de toegepaste materialen van het Gealan profielsysteem.

De opbouw van de schuifpuien is slechts 190 mm. Je krijgt hierdoor een slanke optiek en het speciaal ontwikkelde design-georiƫnteerde beglazingskader geven de kunststof schuifpui een moderne uitstraling.

Kunststof schuifpuien op maat

Gealan-schuifsystemen zijn goed beschermd tegen weer en wind. De afdichtingen zijn met elkaar verbonden en zorgen in gesloten toestand voor een uitstekende afdichting tegen invloeden van buitenaf. Bij deze kunststof schuifpuien doen slimme onderdelen hun werk. Speciale rolsystemen, die dankzij de rondom lopende afdichting tot in de kleinste hoekjes optimale dichtheid garanderen, zorgen voor een probleemloze bediening.

De kunststof schuifpuien van Toelevering Online zijn altijd maatwerk. Stel simpel en snel jouw kunststof kozijn op maat samen configurator. Door verschillende mogelijkheden in vormgeving, verschillende uitvoerbare openingswijzen en kleuren. Stel jouw kozijn op maat samen!

Bij alle kunststof kozijnen bieden we ook keuze in verschillende kleuren en structuren en kleuren. Of het nou gaat om kunststof deurkozijnen, kunststof tuindeuren of een schuifpui. Wij bieden de keuze uit glad PVC, houtstructuur en acryl en uit tal verschillende kleuren. Of je nou kiest voor wit, zwart, antraciet of grijs. Je kunt het kozijn geheel op maat samenstellen zoals jij het wilt.

Glas in kunststof schuifpui

De kunststof schuifpuien van Toelevering Online zijn uit te rusten met elk soort dubbel of triple glas. Alle kunststof kozijnen kunnen worden voorzien van 24 mm of 28 mm glas. Dit is een vereiste voor de kunststof schuifpuien. Je kunt kiezen uit zes verschillende soorten glas, namelijk:

  • Standaard HR++
  • Triple HR +++
  • HR++ 1-zijdig gelaagd
  • HR+++ 1 zijdig gelaagd
  • HR++ 2-zijdig gelaagd
  • HR+++ 2-zijdig gelaagd.

Wil je graag meer informatie over de soorten glas en welke geschikt is voor jouw situatie? Lees dan ons artikel: Wanneer welk soort glas kiezen? Liever zelf het glas plaatsen? Geen probleem, wij kunnen onze kunststof kozijnen ook onbeglaasd leveren.

Bereken de prijs voor jouw kunststof schuifpui

Bereken gemakkelijk de prijs voor jouw kunststof schuifpui via de productpagina of via onze configurator. Jij kiest de opties, eigenschappen en accessoires en de prijs wordt meteen aangepast zodat jij weet waar je aan toe bent. Meer lezen over prijzen? Lees dan ook onze blog: Kunststof schuifpui prijzen.

Meer informatie of hulp nodig?

Wil je meer informatie over de kunststof schuifpuien van Toelevering Online? Ben je hulp nodig bij het samenstellen en bestellen van jouw kunstof schuifpui op maat? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice, zij helpen je graag verder en staan elke werkdag voor je klaar.