Kunststof schuifpuien

De kunststof schuifpuien hebben een strakke uitstraling, zijn energiebesparend en innovatief. Door de grote deurelementen stroomt veel licht de ruimte binnen. De bijna drempelloze vloeraansluiting heft het verschil tussen binnen en buiten op. De doordachte schuifsystemen zijn gemakkelijk in gebruik en lopen erg soepel. Doe je de schuifpui dicht? Dan heb je een perfecte wind- en waterdichtheid. Door het grote glas oppervlak krijg je ook veel licht in de woning en vervaagt de grens tussen binnen en buiten.
Verschillende profielen

Gealan S-9000, Schüco of K-VISION Premidoor

Schuifelementen zijn een klassiek stijlelement van modern wonen, omdat de vormgegeven glasvlakte zorgt voor een elegante uitstraling. Door de gelijke delen krijg je ook een mooi symmetrisch uiterlijk. Je kan bij ons kunststof schuifpuien bestellen van zowel Schüco als Gealan.

Zowel de Schüco schuifpui als de Gealan schuifpui hebben zeer goede isolatiewaarde en zijn ook samen te stellen met Triple HR+++ glas voor een nog betere isolatie.

Wij voorzien onze kunststof schuifpuien van een onderdorpel waarbij we het Gealan S900 profiel een doorlopend profiel heeft en de Schüco Easyslide en Schüco LivingSlide schuifpuien zijn voorzien van een geheel aluminium onderdorpel met koudebrug doorbreking.

De profielen hebben verschillende uitstralingen waarbij je ook de mogelijkheid hebt om te kiezen voor een slanke optiek die de kunststof schuifpui een moderne uitstraling.

Kunststof schuifpuien van Toelevering Online

Een schuifpui is de ideale oplossing als het gaat om een overgang naar een terras, balkon of tuin. Dit zorgt voor een prachtige verbinding tussen buiten en binnen. Bij Toelevering Online stel je simpel en snel jouw maatwerk kunststof schuifpui samen. Zo bieden wij bijvoorbeeld schuifpuien in verschillende kunststof kozijnprofielen. Je kunt kiezen uit Gealan S9000, K-VISION Premidoor, Schüco LivingSlide en het Schüco EasySlide kozijnprofiel.

Kunststof schuifpuien op maat

Zowel de Gealan, K-VISION en Schüco schuifpuien zijn goed beschermd tegen weer en wind. De profielen hebben een uitstekende afdichting waardoor wind en water worden buiten gesloten. Bij deze kunststof schuifpuien doen slimme onderdelen hun werk. Speciale rolsystemen, die dankzij de rondom lopende afdichting tot in de kleinste hoekjes optimale dichtheid garanderen, zorgen voor een probleemloze bediening.

De kunststof schuifpuien van Toelevering Online zijn altijd maatwerk. Stel simpel en snel jouw kunststof schuifpui op maat samen via onze productpagina’s of de configurator. Je voert de maatvoeringen in, selecteert de eigenschappen, opties en kleuren.  Stel jouw kunststof kozijn op maat samen en bereken jouw prijs!

Bij alle kunststof kozijnen, waaronder schuifpuien, bieden we ook keuze in verschillende folies waarbij je kan kiezen uit verschillende structuren en kleuren. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor glad, houtnerf folie of acryl. Schüco kozijnen en schuifpuien zijn zelfs samen te stellen met metallic folie in diverse kleuren. Ook andere kunststof kozijnen zoals kunststof deurkozijnen, kunststof tuindeuren zijn samen te stellen met verschillende folies. Of je nou kiest voor wit, zwart, antraciet of grijs. Je kunt het kozijn geheel op maat samenstellen zoals jij het wilt.

Kunststof schuifdeuren inclusief glas

De kunststof schuifdeuren van Toelevering Online kunnen geleverd worden inclusief glas. We bieden hierin de mogelijkheid om te kiezen voor HR++ dubbel glas, Triple HR+++ glas en glas met roeden. We passen standaard veiligheidsglas toe op onze kunststof schuifdeuren omdat er een kans bestaat op doorvallen.

Wil je graag meer informatie over de soorten glas en welke geschikt is voor jouw situatie? Lees dan ons artikel: Wanneer welk soort glas kiezen? Liever zelf het glas plaatsen? Geen probleem, wij kunnen onze kunststof kozijnen ook onbeglaasd leveren. Wij leveren dan wel de glaslatten mee.

Bereken de prijs voor jouw kunststof schuifpui

Bereken gemakkelijk de prijs voor jouw kunststof schuifpui via de productpagina of via onze configurator. Jij voert de maatvoering in en kiest de opties, eigenschappen en accessoires en de prijs wordt meteen aangepast zodat jij weet waar je aan toe bent. Meer lezen over prijzen? Lees dan ook onze blog: Kunststof schuifpui prijzen.

Meer informatie of hulp nodig?

Wil je meer informatie over de kunststof schuifpuien van Toelevering Online? Ben je hulp nodig bij het samenstellen en bestellen van jouw kunststof schuifpui op maat? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice, zij helpen je graag verder en staan elke werkdag voor je klaar.