Kunststof schuifpuien

De kunststof schuifpuien hebben een strakke uitstraling, zijn energiebesparend en innovatief. Door de grote deurelementen stroomt veel licht de ruimte binnen. De bijna drempelloze vloeraansluiting heft het verschil tussen binnen en buiten op. De doordachte schuifsystemen zijn gemakkelijk in gebruik en lopen erg soepel. Stel jouw kunststof schuifpui samen in de configurator
Verschillende profielen

Gealan S9000, Schüco of K-VISION Premidoor

Schuifelementen zijn een klassiek stijlelement van modern wonen, omdat de vormgegeven glasvlakte zorgt voor een elegante uitstraling. Door de gelijke delen krijg je ook een mooi symmetrisch uiterlijk. Je kan bij ons kunststof schuifpuien bestellen van zowel Schüco, Gealan als K-Vision.

Onze kunststof schuifpuien beschikken over zeer goede isolatiewaarden en zijn ook samen te stellen met Triple HR+++ glas voor een nog betere isolatie.

Doordat we verschillende profielen aan kunnen bieden heb je de mogelijkheid te om te kiezen voor een stijl die aansluit bij jouw wensen. De kenmerken van de verschillende profielen kun je zien op de productinformatiepagina.

Kunststof schuifpuien van Toelevering Online

Een schuifpui is de ideale oplossing als het gaat om een overgang naar een terras, balkon of tuin. Dit zorgt voor een prachtige verbinding tussen buiten en binnen. Bij Toelevering Online stel je simpel en snel jouw maatwerk kunststof schuifpui samen. Zo bieden wij bijvoorbeeld schuifpuien in verschillende kunststof kozijnprofielen. Je kunt kiezen uit Gealan S9000, K-VISION Premidoor, Aluplast Smart Slide en het Schüco EasySlide kozijnprofiel.

Kunststof schuifpuien op maat

Zowel de Gealan, K-VISION, Aluplast Smart Slide en Schüco schuifpuien zijn goed beschermd tegen weer en wind. De profielen hebben een uitstekende afdichting waardoor wind en water worden buiten gesloten. Bij deze kunststof schuifpuien doen slimme onderdelen hun werk. Speciale rolsystemen, die dankzij de rondom lopende afdichting tot in de kleinste hoekjes optimale dichtheid garanderen, zorgen voor een probleemloze bediening. Het Aluplast Smart Slide profiel heeft een innovatief sluitingsmechanisme. Dit mechanisme zorgt ervoor dat de vleugel in het kader valt tijdens het sluiten van jou schuifpui. Dit sluitingsmechanisme zorgt voor een hoge isolatiewaarde.

De kunststof schuifpuien van Toelevering Online zijn altijd maatwerk. Stel simpel en snel jouw kunststof schuifpui op maat samen via onze productpagina’s of de configurator. Je voert de maatvoeringen in, selecteert de eigenschappen, opties en kleuren.  Stel jouw kunststof kozijn op maat samen en bereken jouw prijs!

Bij alle kunststof kozijnen, waaronder schuifpuien, bieden we ook keuze in verschillende folies waarbij je kan kiezen uit verschillende structuren en kleuren. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor glad, houtnerf folie of acryl. Schüco kozijnen en schuifpuien zijn zelfs samen te stellen met metallic folie in diverse kleuren. Ook andere kunststof kozijnen zoals kunststof deurkozijnen, kunststof tuindeuren zijn samen te stellen met verschillende folies. Of je nou kiest voor witte, antraciete, grijze of zwarte schuifpuien. Je kunt het kozijn geheel op maat samenstellen zoals jij het wilt.

Kunststof schuifdeuren inclusief glas

De kunststof schuifdeuren van Toelevering Online kunnen geleverd worden inclusief glas. We bieden hierin de mogelijkheid om te kiezen voor HR++ dubbel glas, Triple HR+++ glas en glas met roeden. We passen standaard veiligheidsglas toe op onze kunststof schuifdeuren omdat er een kans bestaat op doorvallen.

Wil je graag meer informatie over de soorten glas en welke geschikt is voor jouw situatie? Lees dan ons artikel: Wanneer welk soort glas kiezen? Liever zelf het glas plaatsen? Geen probleem, wij kunnen onze kunststof kozijnen ook onbeglaasd leveren. Wij leveren dan wel de glaslatten mee.

Bereken de prijs voor jouw kunststof schuifpui

Bereken gemakkelijk de prijs voor jouw kunststof schuifpui via de productpagina of via onze configurator. Jij voert de maatvoering in en kiest de opties, eigenschappen en accessoires en de prijs wordt meteen aangepast zodat jij weet waar je aan toe bent. De prijzen worden automatisch aangepast op basis van de eigenschappen die je kiest.

Kunststof schuifpui prijzen

Je bent je aan het oriënteren of op zoek naar een kunststof schuifpui, maar wat zijn precies de kosten van een kunststof schuifpui en welke prijzen moet je aanhouden? De prijzen van een kunststof schuifpui zijn erg afhankelijk van de maatvoering, het soort glas, de soort structuur en het aantal delen waar de schuifpui uit bestaat. Ben je op zoek naar een indicatie van de prijzen? In het vervolg van de pagina hebben we de prijsverhoudingen tussen een houten- en kunststof schuifpui weergegeven.

Prijsverschil tussen een kunststof en houten schuifpui

Je weet nu wat de kosten zijn van een kunststof schuifpui, maar hoeveel is het prijsverschil met een houten schuifpui? Bij Toelevering Online bieden we zowel houten kozijnen als kunststof kozijnen aan, waardoor jij gemakkelijk kunt berekenen wat het verschil is qua prijs.
Zie de tabel hieronder voor een vergelijk tussen de materialen:

Type kozijn Prijsverhouding kunststof Prijsverhouding hout
2-delige hefschuifpui €€ €€€
3-delige hefschuifpui €€€ €€€€
4-delige hefschuifpui €€€ €€€€

*Prijzen per mei 2022

Stel jouw kunststof schuifpui samen en bereken jouw prijs!

De kunststof schuifpuien van Toelevering Online zijn altijd op maat gemaakt. In onze online configurator stel je gemakkelijk jouw kunststof kozijn op maat samen. Of bekijk onze standaard producten. Je voert de buitenwerkse maten in, geeft je wensen aan en je krijgt meteen de prijzen te zien aan de hand van de opties die jij kiest. Aan de hand van de verschillende profielen kun jij jouw wensen voor je schuifpui samenstellen. Zo levert Toelevering Online schuifpuien met de verschillende profielen, namelijk het Gealan S9000 profiel en verschillende profielen van Schüco. De kunststof hefschuifpui Schüco EasySlide zorgt voor een barrièrevrije woonbeleving geeft door de bijzonder vlakke drempel. Het Aluplast Smart Slide profiel geeft je een stijlvolle entree naar je tuin door het innovatieve sluitingsmechanisme.

Uitgebreide keuze eigenschappen kunststof schuifpui

Je hebt veel keuzes in de configuratie van een kunststof schuifpui. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een houtnerfstructuur en in sommige gevallen kun je kiezen voor acryl. Iedere structuur is te bestellen in diverse kleuren, van wit, crème, grijs tot aan antraciet. De eigenschappen die je selecteert bepalen het uiterlijk van het maatwerk kozijn. Ga je bijvoorbeeld voor een houtlook uitstraling of kies je een profielsysteem met houtnerf-folie?

De kunststof schuifpuien van Toelevering Online worden al vanaf vijf werkdagen geleverd. De schuifpui wordt standaard geleverd met glas dat voorzien kan worden van een ventilatierooster. Toch liever onbeglaasd bestellen? Ook dat is mogelijk bij Toelevering Online! Om een strak aanzicht te creëren en vanwege de veiligheid, beglazen wij onze kunststof schuifpuien vanaf de binnenkant.

De kozijnen worden geleverd in heel Nederland. Onder andere dus in Groningen, Utrecht, Noord-Holland, Overijssel en Gelderland.

Meer informatie of hulp nodig?

Wil je meer informatie over de kunststof schuifpuien van Toelevering Online? Ben je hulp nodig bij het samenstellen en bestellen van jouw kunststof schuifpui op maat? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice, zij helpen je graag verder en staan elke werkdag voor je klaar.