Breng meer licht naar binnen

Houten naar binnendraaiende balkondeuren

Ben je op zoek naar nieuwe balkondeuren? Dan zijn de houten balkondeuren misschien wel wat  voor jou. Je stelt je eigen kozijn gemakkelijk samen door je maten in te vullen en te kiezen hoe jij je vakken wil verdelen. Kies je voor een zijlicht links, rechts of aan beide kanten? Alles is mogelijk. Wij maken namelijk al onze kozijnen op maat.

De deuren worden aangeboden inclusief beslag. De cilinders, krukken, schilden en het garnituur worden los meegeleverd. Zo wordt beschadiging voorkomen. De deuren zijn inbraakwerend doordat de balkondeuren worden geleverd met FUHR multisafe stolpbeslag met een driepuntssluiting. Vergrendel een driepuntssluiting zo veel mogelijk het eerste jaar, om kromtrekken te voorkomen.

Zekerheid en kwaliteit

Ruime garantie op balkondeuren

De hoge kwaliteit van onze producten laat zien dat alle houten balkondeuren voorzien zijn van KOMO-certificatie en beschikken over het SKG** keurmerk. Toelevering online heeft een ruime garantie op hardhouten balkondeuren. Mocht er zich een situatie voordoen, waardoor het product toch niet helemaal werkt zoals gewenst, dan zijn wij er voor je!

Bestelproces balkondeur

Wij vinden het belangrijk dat jouw houten balkondeur van uitstekende kwaliteit is én gemakkelijk te bestellen. Met onze online configurator stel je het kozijn heel gemakkelijk binnen een paar minuten naar eigen wens samen. Je kiest voor het type, voert de maat en wensen in en je selecteert een leverdatum. Je ziet direct de prijs en weet gelijk waar je aan toe bent. Wist je dat wij de houten balkondeuren al vanaf 5 dagen kunnen leveren?

Behandeling van het hout

Wij kiezen voor het beste hout voor onze balkondeuren. We hebben hardhout van Mahonie en duurzaam naaldhout van Accoya en Finti. De eigenschappen van het houtverschillen per kozijnprofiel. Het Mahonie profiel is van hardhout en is perfect te bewerken, het is gladder dan andere hardhout soorten en er zit weinig kleurverschil in. Als hardhout goed wordt onderhouden, kan het wel tot 75 jaar meegaan! Weet je niet goed welke keuze je moet maken? Dan verwijzen je graag door naar onze kennisbank met informatie over houtsoorten.

Wij behandelen alvast je hout, zodat het de eerste beschermlaag heeft. Vervolgens kun je bij het Mahonie hardhout kiezen tussen voorlak en aflak. Bij de Finti en de Accoya kies je gelijk de kleur van de aflak. Dit heeft te maken met de beste afwerking van jouw kozijn.

Balkondeuren inclusief glas

Je bestelt je balkondeuren bij ons met of zonder glas. Als je kiest voor inclusief glas, leveren wij de balkondeuren met 2-zijdig gelaagd HR++, 2-zijdig gelaagd HR+++ glas of mat glas. Het op maat gemaakte glas is van de beste kwaliteit en zorgt voor een uitstekende isolatie op je woning. Tijdens het bestelproces maak je een keuze welk glas je wenst.

Houten balkondeuren op maat

De keuze voor het samenstellen van je balkondeur is eindeloos. Je kunt kiezen voor grote zijlichten of bovenlichten en daardoor komt er nog meer licht in je woning. Jij bepaalt gemakkelijk zelf waar de stijlen en dorpels komen in de configurator, zo maak jij zelf je kozijn helemaal naar wens. Nog fijner: je hoeft niet te wachten op een offerte, want je ziet gelijk de prijs! Binnen een paar klikken kan jij je kozijn al bestellen.

Kunststof balkondeuren ook mogelijk

Wil je toch liever kunststof balkondeuren op maat? Dat is ook mogelijk. Het voordeel van kunststof balkondeuren is dat het dezelfde uitstekende kwaliteit heeft. Het is iets gemakkelijker in onderhoud, omdat je het niet om de paar jaar hoeft te schuren en lakken. Het heeft natuurlijk wel een andere uitstraling dan hout. We hebben een speciaal ‘houtfolie’ wat op de kunststof kozijnen kan worden gemaakt, daardoor heeft het wel de uitstraling van hout.

Kozijnen vanaf 5 werkdagen geleverd!

Ben je op zoek naar een snelle oplossing, dan kunnen wij deze voor jou bieden! Je hoeft niet te wachten op de offerte, want je ziet gelijk de prijs van jouw kozijn.

Nadat jij je bestelling hebt geplaatst, gaan wij direct voor jou aan de slag. Je order wordt doorgestuurd naar de fabriek. Als hij klaar is, wordt het houten kozijn op je leverdatum naar jouw leveradres gebracht.