Houten schuifpuien

De houten schuifpuien van Toelevering Online zijn van uitstekende kwaliteit en hebben een authentieke uitstraling. Met een schuifpui creëer je heel eenvoudig een mooie opening tussen de woning en de tuin. Kies je voor een houten schuifpui, dan profiteer je van een lange levensduur en heb je de mogelijkheid de schuifpui een keer van een nieuw kleurtje te voorzien.
Simpel en snel

Houten schuifpui op maat bestellen?

Een houten schuifpui op maat koop je simpel en snel bij Toelevering Online. Wij weten als geen ander dat het in de bouw belangrijk is dat producten snel geleverd worden. Zowel voor bedrijven als voor particulieren. Daarom kunnen alle maatwerk producten die je bij ons koopt, zoals houten schuifpuien, al binnen vijf werkdagen geleverd worden. Dat is wel zo prettig, want dan kun je snel weer verder met de andere werkzaamheden.

Geleverd waar en wanneer je wilt

Een houten schuifpui geheel naar wens

Wij leveren onze schuifpui compleet met GU-hefschuifbeslag, inclusief bijbehorende bediening. Daarnaast heeft deze altijd een eenzijdige bediening en beschikken ze altijd over 2 stapeldorpels. Wij passen geen houten onderdorpels toe onder onze schuifpuien, maar gebruiken altijd de onderhoudsvrije Easy-Ent dorpel. Je kunt er daarnaast voor kiezen om de pui te beglazen. Standaard leveren wij glaslatten mee, ook bij een onbeglaasde pui. Tenslotte selecteer je de randaansluiting om het kozijn perfect aan te laten sluit op jouw muur. Klaar met ontwerpen? Koop direct je houten schuifpui en selecteer de gewenste leverdatum en levermoment. De snelste levertijd is al binnen vijf werkdagen!

Hardhouten schuifpuien

Bij een houten schuifpui kopen komt heel wat kijken. Het is belangrijk dat de schuifdeur van het juiste materiaal gemaakt wordt, zodat deze van optimale kwaliteit is. Bij Toelevering Online hebben we het voorwerk alvast voor je gedaan. Onze houten schuifpuien worden gemaakt van duurzaam hout waarbij je keuze hebt uit Mahonie hardhout of milieuvriendelijk naaldhout.

Mahonie hardhout heeft theoretisch gezien heeft een levensduur van 15 tot 25 jaar, maar in de praktijk gaan de producten die uit deze houtsoort vervaardigd worden veel langer mee. Het juiste onderhoud is daarbij de bepalende factor. Wij leveren onze houten kozijnen in de voorlak. Wij halen de kozijnen 1x door de flowcoat installatie gaan (grondlaag) en daarna wordt een voorlaklaag aangebracht in RAL9010 of RAL7042. Hierdoor heeft de houten schuifpui een uitstekende basis voor het juiste onderhoud.

Het milieuvriendelijke Finti profiel is gemaakt van verantwoord Scandinavisch naaldhout met vergelijkbare eigenschappen als tropisch hardhout. Het kozijn wordt geleverd in een aflaklaag. Door het 3 laags verfsysteem hoef je slechts één keer in de 12 jaar te schilderen.

Eenvoudig online te bestellen

Wil jij je houten schuifpui direct kopen bij Toelevering Online? Je stelt het ontwerp eenvoudig samen in onze gebruiksvriendelijke configurator. In vier simpele stappen kies je de gewenste maten, de vakverdeling, de vakvulling en de eigenschappen van het kozijn. Heb je een eenvoudiger ontwerp? Dan is de kans groot dat het ontwerp van de schuifpui al tussen de voorgedefinieerde varianten op de productpagina staat. Onze 2-delige, 3-delige en 4-delige schuifpui zijn heel gemakkelijk samen te stellen via de productpagina. Voer de maatvoering in, bepaal de eigenschappen en je bent klaar om te bestellen.

Meer informatie over een houten schuifpui van Toelevering Online?

Wil je graag hulp bij het bestellen van je schuifpui? Wil je meer informatie over de materialen en specificaties? Neem dan gerust contact met ons op. Het ervaren team van Toelevering Online staat graag voor je klaar om je te helpen en te adviseren waar nodig.