Een kozijn voor ieder balkon

Kunststof naar binnendraaiende balkondeuren

Ben je op zoek naar nieuwe balkondeuren? Dan zijn de kunststof balkondeuren misschien wel wat  voor jou. Je stelt je eigen kozijn gemakkelijk samen door je maten in te vullen en te kiezen hoe jij je vakken wil verdelen. Kies je voor een zijlicht links, rechts of aan beide kanten? Alles is mogelijk. Wij maken namelijk al onze kozijnen op maat.

De deuren worden aangeboden inclusief beslag. De cilinders, krukken, schilden en het garnituur worden los meegeleverd. Zo wordt beschadiging voorkomen. De deuren zijn inbraakwerend doordat de balkondeuren worden geleverd met FUHR multisafe stolpbeslag met een driepuntssluiting. Vergrendel een driepuntssluiting zo veel mogelijk het eerste jaar, om kromtrekken te voorkomen.

Bestelproces balkondeur

Wij vinden het belangrijk dat jouw kunststof balkondeur van uitstekende kwaliteit is én gemakkelijk te bestellen is. Met onze online configurator stel je het kozijn heel gemakkelijk binnen een paar minuten naar eigen wens samen. Je kiest voor het type, voert de maat en wensen in en je selecteert een leverdatum. Je ziet direct de prijs en weet gelijk waar je aan toe bent. Wist je dat wij de kunststof  balkondeuren al vanaf 5 dagen kunnen leveren?

Balkondeuren inclusief glas

Je bestelt je kunststof balkondeuren bij Toelevering Online met of zonder glas. Als je kiest voor inclusief glas, leveren wij de balkondeuren met 2-zijdig gelaagd HR++, 2-zijdig gelaagd HR+++ glas of mat glas. Het op maat gemaakte glas is van de beste kwaliteit en zorgt voor een uitstekende isolatie op je woning. Tijdens het bestelproces maak je een keuze welk glas je wenst.

Kunststof balkondeuren op maat

De keuze voor het samenstellen van je balkondeur is eindeloos. Je kunt kiezen voor grote zijlichten of bovenlichten en daardoor komt er nog meer licht in je woning. Jij bepaalt gemakkelijk zelf waar de stijlen en dorpels komen in de configurator, zo maak jij zelf je kozijn helemaal naar wens. Nog fijner: je hoeft niet te wachten op een offerte, want je ziet gelijk de prijs! Binnen een paar klikken kan jij je kozijn al bestellen.

Kozijnen vanaf 5 werkdagen geleverd!

Ben je op zoek naar een snelle oplossing, dan kunnen wij deze voor jou bieden! Je hoeft niet te wachten op de offerte, want je ziet gelijk de prijs van jouw kozijn.

Nadat jij je bestelling hebt geplaatst, gaan wij direct voor jou aan de slag. Je order wordt doorgestuurd naar de fabriek. Als hij klaar is, wordt het kunststof kozijn op je leverdatum naar jouw leveradres gebracht.