Hallo! Waarmee kunnen we je helpen?

Heb je vragen over het proces, de bestelling of onze producten? Via onderstaande pagina’s vind je alle belangrijke informatie. Staat jouw vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op. Wij helpen je graag.

Wil je meer weten over onze producten. Klik dan hier voor meer productinformatie

Contact met ons?
 • 085 8085 030
 • Chat met ons!
 • Mail ons!
 • Whatsapp ons!

Meestgestelde vragen

 • Welke maatvoering moet ik invoeren?
  Je voert de buitenwerkse maat van het kozijn in. De buitenwerkse maat is de afstand van de ene buitenzijde naar de andere buitenzijde van het kozijn.Je voert de buitenwerkse maat van het kozijn in. De buitenwerkse maat is de afstand van de ene buitenzijde naar de andere buitenzijde van het kozijn.
 • Hoe bestel ik een product?
  Je kunt een product op twee verschillende manieren bestellen. Je kunt de kozijnen helemaal zelf configureren in onze configurator. Met deze optie maak je het kozijn exact zoals jij dat wil. Je kunt ook kiezen uit één van onze voorgedefinieerde producten.
 • Hoe worden de goederen geleverd?
  Alle kozijnen van Toelevering Online worden verpakt op een bok. Dit is een frame waarop de kozijnen veilig vervoerd kunnen worden en het beschermt de kozijnen tijdens het transport. Bij Toelevering Online hanteren we 4 typen bokken, die elk geschikt zijn voor verschillende afmetingen van kozijnen. Al onze kozijnen worden op één van deze bokken vervoerd. Welke bok het meest voordelig is voor het vervoeren van jouw kozijnen, wordt automatisch voor jou bepaald bij het bestelproces.
 • Is het mogelijk dat iemand van Toelevering online mijn bestelling controleert?
  Wanneer je de kozijnen voor jouw project hebt samengesteld en deze wilt bestellen, kun je ervoor kiezen om de bestelling telefonisch met één van onze medewerkers te doorlopen. Zo voorkom je fouten in je bestelling.
Bekijk veelgestelde vragen
Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×