Houten draaikiepdeuren

Bij Toelevering Online vind je niet alleen draaikiepramen, er zijn ook houten draaikiepdeuren te bestellen! De draaikiepdeuren zijn uitermate geschikt voor bovenverdiepingen waaronder balkons en appartementen. De naar binnen draaiende hardhouten deur zet je eenvoudig op de kiepstand, bijvoorbeeld om je woning te ventileren. Onze houten draaikiepdeuren zijn samen te stellen in verschillende houtsoorten (kozijnprofielen). Je hebt keuze uit onder andere Mahonie hardhout, milieubewust Finti hout en duurzaam Accoya hout.
in verschillende kozijnprofielen

Stel samen en bereken de prijs voor jouw houten draaikiepdeuren!

De nieuwe draaikiepdeuren lijken qua eigenschappen sterk op onze draaikiepramen, met als grote verschil natuurlijk dat het hier om een deur gaat. Net als een draaikiepraam heeft ook een draaikiepdeur een dikte van 67 mm. Daarnaast is alleen bediening vanaf de binnenzijde mogelijk. De deuren zijn vooralsnog enkel verkrijgbaar met een houten onderdorpel. Op deze onderdorpel komt een aluminium profiel waar de deur tegenaan valt. De draaikiepdeuren hebben standaard twee stapeldorpels in verband met de stevigheid van de deur.

Kies een van de duurzame houtsoorten

De draaikiepdeuren worden vervaardigd uit Mahonie hardhout, Accoya of Finti hout. Alle houtsoorten zijn duurzame houtsoorten waarbij Accoya en Finti de meest milieubewuste keuzes zijn. Ongeacht je keuze kun je kiezen voor verschillende afwerkingen, waaronder een voorlaklaag of aflaklaag. Door de kozijnen te voorzien van voorlak of aflak is het kozijnhout volledig afgesloten en beschermd.

Wil je liever kunststof? Wij leveren ook kunststof draaikiepdeuren.

Ga voor draaikiep!

Ben je op zoek naar een houten draaikiepdeur voor jouw woning, denk dan ook eens aan houten draaikiepramen voor op bijvoorbeeld jouw slaapkamer. Zo is het altijd mogelijk om op een ideale manier te ventileren door je raam open te zetten in kiepstand. Ook zet je het raam gemakkelijk open op de draaistand. Door de multifunctionaliteit van de houten draaikiepdeuren en draaikiepramen, zorg je voor de perfecte ventilatie.

Een veilige deur

Toelevering Online levert de draaikiepdeuren compleet met beslag. Dit beslag is SKG**-gecertificeerd en de deur voldoet aan het Politiekeurmerk Veilig Wonen. Ook een draaikiepdeur is dus een veilige keuze!

Stel jouw eigen kozijn samen

In onze configurator stel je jouw ideale houten kozijnen en kunststof kozijnen samen. Bepaal onder andere de maten, het profiel en het soort glas en wij berekenen direct jouw prijs en levertijd. Stel samen en bestel vandaag nog! Onze kozijnen waaronder de houten draaikiepdeuren worden geleverd door heel Nederland. Zo worden ze geleverd in OverijsselGelderlandNoord-Holland en Limburg.

Hulp nodig?

Heb je vragen over de houten draaikiepdeuren of wil je meer weten over de mogelijkheden? Stel je vraag aan onze klantenservice! We zijn bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 08.00 tot 22.00 uur en op zaterdag van 09.00 tot 16.30 uur. Je kunt ons bereiken via 085 8085 030 (telefonisch of WhatsApp), de mail en de chat.