Aluminium schuifpuien

Bij Toelevering Online stel je simpel en snel een aluminium schuifpui op maat samen! We bieden keuze uit een 2-delige en 4-delige aluminium schuifpui. Je kunt de schuifpui samenstellen in verschillende kleuren. Ontdek het gemak van onze online configurator om jouw schuifpui op maat samen te stellen. Sla je project eenvoudig op om later te controleren of rond de bestelling direct af, zodat jouw klus geen vertraging hoeft op te lopen.
In verschillende kleuren

Stel jouw aluminium schuifpui op maat samen!

Voor onze aluminium schuifpuien passen wij het Reynaers CP130 kozijnprofiel toe. Het is een schuifsysteem wat uitstekende prestatie biedt op gebied van isolatie, geluid, water- en winddichtheid. Het Reynaers CP130 profiel voldoet dan ook aan de strengste Europese standaarden en is van hoogwaardige kwaliteit.

De aluminium schuifpui is te bestellen inclusief HR++ dubbel glas en HR+++ triple glas. Met HR++beglazing is er een u-waarde van: 1,9 en met HR+++ beglazing een u waarde van: 1,4.

 

Naar de configurator
Bereken direct een prijs voor jouw aluminium schuifpui

Snel en simpel

De kosten voor aluminium schuifpui lopen uiteen van € 2.900 tot € 4.000 en meer. De prijs hangt af van de maatvoering, de gekozen eigenschappen en het type schuifpui. Zo kun je een 2-delige aluminium schuifpui al bestellen vanaf € 2.916 en een 4 delige aluminium schuifpui vanaf € 3.283.

Wil jij de prijs weten voor een aluminium schuifpui? Stel dan jouw aluminium schuifpui op maat samen en bereken direct jouw prijs.

Compleet met hang- en sluitwerk

Wij leveren onze aluminium schuifpuien compleet inclusief het hang- en sluitwerk. Op al onze aluminium schuifpuien passen wij beslag toe met een driepuntssluiting en leveren we een cilinder met kerntrekbeveiliging en greep mee. Al het beslag wat wij toepassen op onze aluminium schuifpuien voldoet aan minimaal SKG** en het Politiekeurmerk Veilig Wonen (PKVW). Het beslag is standaard in de kleur: Aluminium F1.

Populaire keuze; zwarte aluminium pui

De kleuren zwart en antraciet zijn populaire keuzes bij een aluminium schuifpui. Tezamen met het slanke profiel zorgt dit voor een moderne en strakke uitstraling. Je kunt onze aluminium schuifpuien dan ook samenstellen in het zwart en antraciet. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen uit Antracietgrijs (RAL 7016), Zwartgrijs (Ral 7021) en Gitzwart (RAL 9005).

Naast antraciet en zwarte aluminium schuifpuien bieden we natuurlijk keuze uit veel meer kleuren! Zo is er altijd een kleur die aansluit bij jouw project. In onze configurator geef je eenvoudig aan welke kleur je wilt. Je kunt zelfs andere kleuren kiezen voor de binnenzijde, buitenzijde en het schuivende deel!

Stel jouw project samen

Naast aluminium schuifpuien bieden wij nog veel meer aluminium kozijnen. In ons aanbod vind je onder andere aluminium raamkozijnen en aluminium deurkozijnen. Stel jouw kozijnen samen en voeg ze toe aan een project. We slaan de configuraties voor je op en de kozijnen komen overzichtelijk onder een project te staan in jouw account. Je kunt het project op een later moment weer te openen en verder af te maken.

Bestel jouw aluminium schuifpui op maat bij Toelevering Online

Stel jouw schuifpui samen en bestel vandaag nog bij Toelevering Online! Wil je meer informatie over onze aluminium schuifpuien of ben je hulp nodig bij het samenstellen en bestellen? Onze klantenservice staat voor je klaar.

Neem gerust contact met ons op! Wij zijn bereikbaar per telefoon, mail, chat en Whatsapp en zijn iedere werkdag bereikbaar tussen 08.00 en 22.00 uur. Op zaterdag kun je ons telefonisch en via de chat bereiken tussen 09.00 en 16.30 uur.