In verschillende kleuren

Stel jouw aluminium schuifpui op maat samen!

Onze aluminium schuifpuien zijn samen te stellen in drie kozijnprofielen. Het eerste profiel is het Reynaers CP130, Reynaers is een bekend en groot merk binnen de aluminium kozijnen. Het schuifsysteem biedt uitstekende prestaties op het gebied van isolatie, geluid, water- en winddichtheid.

Dan de aluminium schuifpuien van Aluprof. De Aluprof MB-59HS schuifpuien hebben een strak en modern uiterlijk en zijn van uitstekende kwaliteit. Het betreft een hefschuifpuisysteem en beschikt over goede isolatiewaarden doordat de gehele deur in het profiel valt dankzij de hef-functie.

Het derde merk dat wij toepassen is het Aluprof VG-plus kozijnprofiel. Aluprof is al meer dan 30 jaar een leverancier van aluminium kozijnen. Daarnaast is het Aluprof VG-plus profiel een slanker profiel ten opzichte van het Reynaers CP130 schuifpuisysteem.

De aluminium schuifpui is te bestellen inclusief HR++ dubbel glas en HR+++ triple glas. Met HR++beglazing is er een u-waarde van: 1,9 en met HR+++ beglazing een u waarde van: 1,4.

Naar de configurator
Bereken direct een prijs voor jouw aluminium schuifpui

Snel en simpel

Je stelt simpel en snel jouw aluminium schuifpui naar eigen wens samen. Je kunt direct alle informatie vinden tijdens het samenstellen in de configurator. Maak gebruik van de voordelen van aluminium en bekijk jouw mogelijkheden!

Wil jij de prijs weten voor een aluminium schuifpui? Stel dan jouw aluminium schuifpui op maat samen en bereken direct jouw prijs.

Compleet met hang- en sluitwerk

Wij leveren onze aluminium schuifpuien compleet inclusief het hang- en sluitwerk. Op al onze aluminium schuifpuien passen wij beslag toe met een driepuntssluiting en leveren we een cilinder met kerntrekbeveiliging en greep mee. Al het beslag wat wij toepassen op onze aluminium schuifpuien voldoet aan minimaal SKG** en het Politiekeurmerk Veilig Wonen (PKVW). Het beslag is standaard in de kleur: Aluminium F1.

Populaire keuze; zwarte aluminium pui

De kleuren zwart en antraciet zijn populaire keuzes bij een aluminium schuifpui. Tezamen met het slanke profiel zorgt dit voor een moderne en strakke uitstraling. Je kunt onze aluminium schuifpuien dan ook samenstellen in het zwart en antraciet. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen uit Antracietgrijs (RAL 7016), Zwartgrijs (Ral 7021) en Gitzwart (RAL 9005).

Naast antraciet en zwarte aluminium schuifpuien bieden we natuurlijk keuze uit veel meer kleuren! Zo is er altijd een kleur die aansluit bij jouw project. In onze configurator geef je eenvoudig aan welke kleur je wilt. Je kunt zelfs andere kleuren kiezen voor de binnenzijde, buitenzijde en het schuivende deel!

Stel jouw project samen

Naast aluminium schuifpuien bieden wij nog veel meer aluminium kozijnen. In ons aanbod vind je onder andere aluminium raamkozijnen en aluminium deurkozijnen. Stel jouw kozijnen samen en voeg ze toe aan een project. We slaan de configuraties voor je op en de kozijnen komen overzichtelijk onder een project te staan in jouw account. Je kunt het project op een later moment weer te openen en verder af te maken.

Bestel jouw aluminium schuifpui op maat bij Toelevering Online

Stel jouw schuifpui samen en bestel vandaag nog bij Toelevering Online! Wil je meer informatie over onze aluminium schuifpuien of ben je hulp nodig bij het samenstellen en bestellen? Onze klantenservice staat voor je klaar.

Neem gerust contact met ons op! Wij zijn bereikbaar per telefoon, mail, chat en Whatsapp en zijn iedere werkdag bereikbaar tussen 08.00 en 22.00 uur. Op zaterdag kun je ons telefonisch en via de chat bereiken tussen 09.00 en 16.30 uur.