Uw kozijnen op ons platform?

Uw voordelen als kozijnenfabriek

Toelevering Online is een platform voor kozijnen. Zowel op het gebied van product, afwerking, toebehoren en diensten willen wij alles aanbieden voor kozijnen. Daarom brengen wij vraag en aanbod bij elkaar. Als kozijnenfabriek kunt u uw producten aanbieden op ons platform. Ontdek de voordelen en kom eens kennismaken!

View this page in English
Uw kozijnen op ons platform?

Omzetgroei via Toelevering Online

Door ons aan te sluiten bij Toelevering Online kunt u groeien in omzet, zonder dat u daar extra mensen voor moet aannemen. Ons platform neemt calculatie, werkvoorbereiding, advies en facturering over. Toelevering Online realiseert omzetgroei door te investeren in marketing, technologie en klantloyaliteit. Zowel in Google Als Bing bezit Toelevering Online vele topposities (SEO en SEA) op het gebied van kozijnen. Daarnaast bieden wij inzichten, tools en adviezen om ondernemers te wijzen op kansen die zij kunnen pakken.

Uw kozijnen op ons platform?

Snel innovaties testen via Toelevering Online

De afgelopen jaren heeft Toelevering Online veel nieuwe producten toegevoegd aan haar platform, wat vrijwel altijd direct tot extra omzet leidt. Uw nieuwe producten, diensten en toebehoren kunt u snel online zetten. Dankzij uitgebreide data analyse en gesprekken van onze klantenservice met de klant, weet u direct wat uw klanten van uw innovaties vinden. Zo is snel schakelijk en verbeteren heel eenvoudig!

Uw kozijnen op ons platform?

Klantenservice via Toelevering Online


Wij regelen alle communicatie en bieden onze klanten deskundig advies. Met ruime openingstijden van 08.00 uur tot 22.00 uur kunnen klanten onze klantenservice de gehele dag goed bereiken voor snelle hulp en/of advies. Dit maakt Toelevering Online echt uniek! Wij bieden onze klanten veel communicatiekanalen. Naast de gebruikelijke kanalen als telefoon en e-mail, is het ook mogelijk om te chatten met onze klantenservice. Elke klant kiest zelf zijn favoriete communicatiekanaal!

Uw kozijnen op ons platform?

Automatisering via Toelevering Online 


Wij maken gebruik van de allernieuwste technologie. Doordat we kozijnsystemen gevat hebben in een configurator, kunnen klanten ongelimiteerd offertes maken en tekeningen opvragen. Na een bestelling stellen wij in het leveranciersportaal een API beschikbaar, die ingelezen kan worden in de software om direct uw machines te aan te sturen, de juiste materialen te bestellen, enzovoort.

Hierdoor creëren we een optimale snelheid in het proces! 

Uw kozijnen op ons platform?

Logistiek via Toelevering Online

Met logistiek via Toelevering Online worden alle transportbewegingen geregeld door Toelevering Online. Het enige wat u hoeft te doen, is het op de juiste manier verpakken van de kozijnen. Daarmee profiteren uw klanten direct van snelheid en service én vergroot u uw verkoopkansen, terwijl u meer tijd overhoudt. Er zijn verschillende manieren van verpakken en transport mogelijk, waarmee u zich kunt onderscheiden van concurrentie. Wij zijn altijd op de hoogte van de nieuwste trends op het gebied van logistiek. Hier profiteert u direct van! 

Uw kozijnen op ons platform?

Facturering via Toelevering Online 


Wij maken gebruik van een betaalprovider, die alle betaalhandelingen uit handen neemt. Voor aangesloten kozijnfabrieken betekent dit dat ze geen moeite hoeven te doen om achter betalingen aan te gaan en voor de klant betekent het dat ze met hun gewenste betaalmethode kunnen betalen. Het platform splitst de bemiddelingsbijdrage, de transportkosten en de prijs voor het kozijn. 

Neem contact op

Deze partners gingen u voor:

Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×