Vak vast glas | deur door derden | Mahonie | verkeersgrijs

Vlagkozijn

Wat is een vlagkozijn

Een vlagkozijn wordt ook wel een deurkozijn met één zwevend zijlicht genoemd. Het kozijn bestaat uit een deur met daarnaast een verticaal raam dat naast de deur ‘zweeft’. Het vlagkozijn is geschikt voor vele ontwerpmogelijkheden en zorgt voor een ruimtelijk gevoel. Dit komt doordat het raamkozijn direct wordt bevestigd aan de deur. De vele ontwerpmogelijkheden komen voort uit de mogelijkheid om de hoogte van het raamkozijn te bepalen, afzonderlijk van de hoogte van de deur. Zo wordt eenvoudig rekening gehouden met het muurtje, de hoeveelheid lichtinval en de uitstraling.

Uitstraling

Met een vlagkozijn zorg je voor een open en ruimtelijk gevoel, dit komt omdat het zijlicht lijkt te zweven zonder dat er sprake is van een zichtbaar steunpunt. Deze toepassing is vooral handig om het gevoel van verbondenheid te versterken tussen binnen- en buitenruimtes. Wanneer je kiest voor een vlagkozijn kies je daarmee voor eigentijdse en unieke uitstraling voor een woning.

Vlagkozijn nodig?

Toelevering Online is continu bezig om haar aanbod verder uit te breiden. Op dit moment onderzoeken wij de behoefte naar vlagkozijn. Heb jij nu of in de toekomst interesse in een vlagkozijn? Vul dan het onderstaande formulier in om dat aan ons te laten weten. Zodra we vlagkozijnen toevoegen aan ons assortiment, laten wij dit direct aan jou weten! Is er een ander product dat je mist? Ook dat kan je aangeven in onderstaand formulier!

Ik wil graag dat Toelevering Online contact met mij opneemt voor een offerteaanvraag(Vereist)
Toelevering Online mag mij op de hoogte brengen van productupdates(Vereist)
menu
Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×