Houten voordeur met zijlichten | Toelevering Online

Melkmeisje kozijn

Wat is een melkmeisje?

De naam melkmeisje komt voort uit het meisje dat twee grote melkbussen onder de beide armen draagt en het beeld wat daaruit ontstaat. Het melkmeisje kozijn wordt ook wel een deur met zevende zijlichten genoemd. Het kozijn bestaat uit één deur met twee zijlichten. Bijzonder aan het melkmeisje is dat de zijlichten een andere hoogtemaat hebben dan de deur, waardoor deze niet gelijk lopen aan de onderzijde. Een melkmeisje heeft hierdoor een klassieke uitstraling en zorgt door deze toepassing voor meer privacy.

Toepassing

Het melkmeisje kozijn wordt vooral toegepast in oudere gebouwen, maar wordt ook veel gebruikt in restauraties en nieuwbouw bij woningen met een klassieke stijl. Het grote voordeel van dit type kozijn is de grote hoeveelheid lichtinval die je naar de ruimte toe kunt halen. Kortom, het melkmeisje kozijn heeft een kenmerkende uitstraling en is tegelijkertijd klassiek en tijdloos.

Een melkmeisje kozijn nodig?

Toelevering Online is continu bezig om haar aanbod verder uit te breiden. Op dit moment onderzoeken wij de behoefte naar het melkmeisje. Heb jij nu of in de toekomst interesse in melk meisje kozijnen? Vul dan het onderstaande formulier in om dat aan ons te laten weten. Zodra we het melkmeisje toevoegen aan ons assortiment, laten wij dit direct aan jou weten! Is er een ander product dat je mist? Ook dat kan je aangeven in onderstaand formulier!

Ik wil graag dat Toelevering Online contact met mij opneemt voor een offerteaanvraag(Vereist)
Toelevering Online mag mij op de hoogte brengen van productupdates(Vereist)
menu
Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×