Kozijnen

Om het jou nog een stukje makkelijker te maken, hebben we de meest verkochte kozijnen alvast voor jou geconfigureerd. Selecteer het kozijn dat je zoekt, voer de juiste maatvoering in, geef de opties aan en het kozijn is gereed. Mocht jouw gewenste kozijn toch iets afwijken van het voorgedefinieerde kozijn, dan kun je het kozijn openen in de configurator om het kozijn handmatig aan te passen.

Wil jij snel en eenvoudig houten, kunststof of aluminium kozijnen bestellen voor jouw nieuwbouw- of renovatieproject? Toelevering Online weet als geen ander dat je in de bouw je producten snel geleverd wilt hebben. Je wilt immers snel weer verder met alle andere werkzaamheden. Bij Toelevering Online is het daarom mogelijk om altijd raam- en deurkozijnen op maat te bestellen, en ze vanaf vijf werkdagen al in huis te hebben. Met behulp van onze gebruiksvriendelijke online configurator stel je in vier eenvoudige stappen zelf je eigen kozijn samen, welke afmetingen je daar ook voor kiest!

Online eenvoudig je kozijn kopen

In slechts vier zeer eenvoudige stappen kun je houten, kunststof en aluminium kozijnen bestellen voor jouw project. Na de bestelling wordt jouw raamkozijn of deurkozijn in een van onze aangesloten timmerfabrieken geproduceerd. Ten slotte leveren wij het kozijn (of de kozijnen) graag bij je af. De levering van jouw kozijn is mogelijk waar en wanneer jij dat wilt. De snelst mogelijke levertijd is al vanaf 5 werkdagen! Wil je direct aan de slag met kozijnen bestellen? Je kunt online het kozijn eenvoudig samenstellen en vervolgens kopen.

Onze configurator is 24/7 te gebruiken. Je voert de gewenste maten in, en je kunt de maatvoering opslaan. Als je een account hebt aangemaakt, blijven jouw gegevens bewaard, zodat je de bestelling op een gewenst moment definitief kunt maken.

Kozijnen prijzen online berekenen

Het online berekenen van kozijnen is bij Toelevering Online is gemakkelijk met de configurator. Aan de hand van de materiaalkeuze wordt de prijs van jouw maatwerk kozijn bepaald. Bij Toelevering Online bieden we je de laagste prijs garantie, handig bij het samenstellen van het kozijnproject. Al vanaf 5 werkdagen geleverd!

Te bestellen inclusief glas

Onze kozijnen zijn te bestellen inclusief glas. Je kunt hierbij kiezen voor triple glas, dubbel glas, veiligheidsglas en mat glas. Wij passen altijd glas toe met goede isolatie. Of je nou kiest voor kozijnen met roeden in het glas, Wiener Sprossen met opplakroeden of HR+++ triple glas. Stel samen en bestel jouw kozijnen met glas!

Kozijnen bestellen bij Toelevering online: standaard of op maat gemaakt

Toelevering Online heeft een zeer divers aanbod aan houten, kunststof en aluminium kozijnen met standaard modellen klaarstaan op de productpagina. Deze standaard kozijnen zijn gebaseerd op veelgebruikte ontwerpen, gemaakt naar je eigen maten.

Wil je toch liever een kozijn bestellen met een afwijkend design? Geen probleem! In de online configurator kun je je eigen kozijnen ontwerpen, hier kun je ook zelf extra opties toe te voegen. Zo worden de kozijnen precies zoals jij dat voor ogen had. Of het nu gaat om een raamkozijn, deurkozijn of schuifpui. Wil je het op een later moment nog even controleren? Geen probleem, je kunt de maatvoering eenvoudig opslaan. Jouw gegevens blijven bewaard, zodat je de bestelling later op een gewenst moment definitief kunt maken. Wanneer je klaar bent met ontwerpen, kun je jouw kozijn direct bestellen, zodat we snel aan de slag kunnen met de productie!

Houten kozijnen mogelijkheden

Onze houten kozijnen kun je samenstellen in verschillende kozijnprofielen, waaronder een hardhout en duurzaam naaldhout. Onze hardhouten kozijnen worden vervaardigd uit geoptimaliseerd Sapeli Mahonie hout. Dit is een hardhoutsoort die, ten opzichte van andere hardhoutsoorten, relatief weinig kleurverschil toont. Het laat zich daarnaast uitstekend bewerken en is goed bestand tegen mechanische beschadigingen. Je kunt daarnaast Finti kozijnen bestellen, dit is een duurzaam geproduceerd kozijn gemaakt van naaldhout. Onze houten kozijnen maken we altijd op maat en zijn te verkrijgen in verschillende soorten waaronder:

Houten vast glas kozijnen

Onze houten vast glas kozijnen zijn ramen met één of meerdere vakken vast glas of een vast raam. Je kunt kiezen voor een groot oppervlakte met alleen glas of een klein kozijn voor bijvoorbeeld een wc-raam. De vaste ramen en vast glas ramen kunnen niet geopend worden. Vind je het ventileren van de ruimte wel belangrijk? Dan kun je kiezen voor een vast glas kozijn met ventilatierooster of een ander type raamkozijn zoals een draaikiepraam.

Houten uitzetramen

Houten uitzetramen en klepramen scharnieren aan de bovenzijde, terwijl de onderzijde van het raam naar buiten uitzet. Ze zijn zeer geschikt om ruimtes te ventileren, omdat ze ook tijdens een lichte regenbui open kunnen blijven.

Houten draaikiepramen

Naar binnendraaiende draaikiepramen van hout hoef je niet volledig te openen om te ventileren, maar kunnen op de kiepstand gezet worden. Het is uiteraard wel mogelijk om het kozijn volledig naar binnen open te draaien. Je kunt ze bestellen in een hardhouten of naaldhouten kozijnprofiel.

Houten draairamen

De houten draairamen draaien naar buiten en is een slimme oplossing wanneer je in je woning weinig ruimte hebt om een raam te openen. Daarnaast zijn houten draairamen handig in combinatie met de meeste soorten raambekleding.

Houten deurkozijnen

Onze houten deurkozijnen zijn te bestellen als naar binnen en naar buiten draaiende deuren. Je kunt de hoogte van de borstwering zelf bepalen door middel van het toevoegen van stapeldorpels.

Houten voordeuren

Je kunt bij ons eenvoudig houten voordeuren op maat bestellen inclusief kozijn. Je kan zelf een type voordeur kiezen en we bieden ook de mogelijkheid om het kozijn samen te stellen met een zijlicht, bovenlicht of beide. De keuze is aan jou!

Houten tuindeuren

Met openslaande tuindeuren van hout is het mogelijk om een groot gedeelte van je huis ‘open te gooien’. De grote glasopeningen in de houten tuindeuren zorgen voor een prachtige lichtinval in je woning.

 

Houten bergingsdeuren

De houten bergingsdeuren stel je bij Toelevering online eenvoudig online op maat samen. Deze bergingsdeur is enkel verkrijgbaar in één standaard maat, namelijk 1014 x 2220 mm. De houten bergingsdeur worden net als het kozijn vervaardigd uit Meranti hardhout.

Houten garagedeuren

Jouw houten garagedeuren zijn ook eenvoudig ook samen te stellen in onze gebruiksvriendelijke configurator. Ideaal om bijvoorbeeld jouw oude aluminium garagedeur te vervangen voor een houten kozijn.

Houten draaikiepdeuren

Onze houten draaikiepdeuren zijn erg geschikt als balkondeuren. We bieden onder andere de mogelijkheid om dubbele deuren samen te stellen, een enkele draaikiepdeur of een houten draaikiepdeur met zijlicht of bovenlicht.

Houten schuifpuien

Een houten schuifpui neemt geen ruimte in beslag op bijvoorbeeld je terras of woonkamer. Wanneer de schuifpui gesloten is, profiteer je van een ruime hoeveelheid lichtinval, omdat een schuifpui in feite een groot raam is. Je kan onze houten schuifpuien kopen in o.a. een 2-delige en 4-delige variant. Stel samen en bestel!

Kunststof kozijnen mogelijkheden

Kunststof kozijnen zijn makkelijk te onderhouden en hebben een lange levensduur. De kunststof kozijnen die je bij ons bestelt, zijn voorzien van kwalitatief hoogstaande profielen. We hebben verschillende hoogwaardige kunststof kozijnprofielen, waaronder profielen van Schüco, Gealan en K-VISION. Onze profielen bevatten een meerkamersysteem dat zorgt voor perfecte geluidsdichtheid en waterdichtheid. Stel jouw kunststof kozijnen op maat samen! We bieden hierin verschillende mogelijkheden:

Kunststof vast glas kozijnen

Ook onze kunststof vast glas kozijnen bestaan uit een groot of klein oppervlakte met alleen glas. Het openen van deze ramen is niet mogelijk. Ventileren van ruimtes is uiteraard wel mogelijk door ventilatieroosters toe te voegen.

Kunststof draaikiepramen

Onze kunststof draaikiepramen kunnen op een kiepstand gezet worden, maar kunnen natuurlijk ook volledig geopend worden. Uniek aan onze kunststof draaikiepraamkozijnen is het zomer- en wintersysteem. Zomers kun je kiezen voor een grotere opening op de kiepstand en in de winter voor een kleinere kiepstand.

Kunststof deurkozijnen

Onze kunststof deurkozijnen kunnen geheel naar eigen wens samengesteld worden. Je kunt de deurkozijnen bestellen in verschillende designs en met diverse eigenschappen. Wij leveren allerlei kunststof buitendeuren waaronder kunststof achterdeuren (buitendraaiend) tot kunststof tuindeuren (buitendraaiend).

Kunststof tuindeuren

Je kunt onze kunststof tuindeuren op maat en naar eigen wens samenstellen.  Of je ze wil gebruiken als balkondeuren of openslaande tuindeuren, de keuze is aan jou. Je kan kiezen voor een zijlicht rechts, links of aan beide kanten.

Kunststof voordeuren

Onze kunststof voordeuren zijn te bestellen in verschillende kozijnprofielen en samen te stellen in verschillende designs. De voordeuren zijn inbraakwerend, bieden goede isolatie en worden net als onze andere kunststof deuren compleet geleverd inclusief beslag.

Kunststof draaikiepdeuren

Onze kunststof draaikiepdeuren kunnen volledig op maat worden samengesteld met een zijlicht rechts, links of aan beide kanten. Ook is het mogelijk om een bovenlicht toe te voegen zodat jij het complete kozijn kan bestellen. De kunststof draaikiepdeuren zijn erg populair als balkondeuren.

Kunststof schuifpuien

Onze kunststof schuifpuien zijn samen te stellen met een Schüco profiel en een Gealan profiel. Je kunt kiezen uit veel verschillende kleuren en eigenschappen. Je kunt kiezen voor een 2-delige kunststof schuifpui of een 4-delige kunststof schuifpui. Stel de kunststof schuifpui op maat samen en bereken direct jouw prijs!

Productie in professionele fabriek

Onze houten, kunststof en aluminium kozijnen worden geproduceerd in diverse gespecialiseerde fabrieken. De kunststof-, aluminium- en houtenkozijnenfabrieken zijn geselecteerd op hun deskundigheid, zodat wij altijd optimale kwaliteit van de kozijnen kunnen garanderen. Dankzij de jarenlange ervaring die deze fabrieken hebben, weten zij precies hoe ze een kozijn in elkaar moeten zetten dat van hoge kwaliteit is.

Ook een kozijn kopen van Toelevering Online?

Wil je graag kozijnen bestellen van Toelevering Online en heb je hulp nodig? Of wil je meer informatie ontvangen over onze kozijnen? Raadpleeg dan de productinformatie of neem contact met ons op. Het ervaren team van Toelevering Online staat graag voor je klaar om je te helpen en te adviseren waar nodig.