Kozijnen

Voor kozijnen ben je bij Toelevering Online aan het juiste adres. Je kunt bij ons kiezen uit verschillende soorten kozijnen, van deurkozijnen, raamkozijnen tot aan schuifpuien. Wij bieden kozijnen aan in zowel kunststof als hout, welke beide speciaal voor jou op maat kunnen worden gemaakt. Zo zorgen we ervoor dat onze kozijnen altijd bij de stijl van jouw woning passen.Houten kozijnen op maat

Onze houten kozijnen worden gemaakt van geoptimaliseerd Sapeli Mahonie hout. Dit is een hardhout soort die, ten opzichte van andere hardhoutsoorten, relatief weinig kleurverschil toont. Het laat zich daarnaast uitstekend bewerken en is goed bestand tegen mechanische beschadigingen. Het oppervlak van deze houtsoort bevat minder houtporiën en nerven, waardoor het eindresultaat van deze kozijnen gladder is dan bij andere houten kozijnen. Je kunt bij ons terecht voor verschillende modellen houten kozijnen, die stuk voor stuk op maat gemaakt worden.

Houten vast glas kozijnen
Onze houten kozijnen met vast glas hebben een groot oppervlakte met alleen glas. Deze ramen kunnen niet geopend worden. Vind je het ventileren van de ruimte wel belangrijk? Dan kun je kiezen voor een vast glas kozijn met ventilatierooster.

Houten uitzetramen
Houten uitzetramen en klepramen scharnieren aan de bovenzijde, terwijl de onderzijde van het raam naar buiten uitzet. Ze zijn zeer geschikt om ruimtes te ventileren, omdat ze ook tijdens een lichte regenbui open kunnen blijven.

Houten draaikiepramen
Naar binnendraaiende draaikiepramen van hout hoef je niet volledig te openen om te ventileren, maar kunnen op de kiepstand gezet worden. Het is uiteraard wel mogelijk om het kozijn volledig naar binnen open te draaien. 

Houten draairamen
Een houten draairaam draait naar buiten en is een slimme oplossing wanneer je in je woning weinig ruimte hebt om een raam te openen. Daarnaast zijn houten draairamen handig in combinatie met de meeste soorten raambekleding.

Houten deurkozijnen
Onze houten deurkozijnen zijn verkrijgbaar als naar binnen en naar buiten draaiende deuren. Je kunt de hoogte van de borstwering zelf bepalen door middel van het toevoegen van stapeldorpels.

Houten tuindeuren
Met openslaande tuindeuren van hout is het mogelijk om een groot gedeelte van je huis ‘open te gooien’. De grote glasopeningen in de tuindeuren zorgen voor een prachtige lichtinval in je woning.

Houten schuifpuien
Een houten schuifpui neemt geen ruimte in beslag op bijvoorbeeld je terras. Wanneer de schuifpui gesloten is, profiteer je van een ruime hoeveelheid lichtinval, omdat een schuifpui in feite een groot raam is.

Kunststof kozijnen op maat

Kunststof kozijnen zijn makkelijk te onderhouden en hebben een lange levensduur. De kunststof kozijnen die je bij ons bestelt, zijn voorzien van kwalitatief hoogstaande profielen. Onze profielen bevatten een meerkamersysteem dat zorgt voor perfecte geluiddichtheid. Hierdoor laten de kozijnen ook geen tocht door. Je kunt bij ons terecht voor verschillende modellen kunststof kozijnen, die stuk voor stuk op maat gemaakt worden.

Kunststof vast glas kozijnen
Ook onze kunststof vast glas kozijnen bestaan uit een groot oppervlakte met alleen glas. Het openen van deze ramen is niet mogelijk. Ventileren van ruimtes is uiteraard wel mogelijk door ventilatieroosters toe te voegen.

Kunststof deurkozijnen
Onze kunststof deurkozijnen kunnen geheel naar eigen wens samengesteld worden. Je kunt hierbij kiezen uit diverse kunststof voordeuren, een kunststof achterdeur (buitendraaiend) en een terrasdeur (buitendraaiend).

Kunststof raamkozijnen draaikiep
Onze kunststof draaikiepramen kunnen op een kiepstand gezet worden, maar kunnen natuurlijk ook volledig geopend worden. Uniek aan onze kunststof raamkozijnen is het zomer- en wintersysteem. Hiermee stel je zelf in of je in de zomer een grotere opening op de kiepstand wil hebben dan in de winter.

Kunststof tuindeuren
Je kunt bij kunststof tuindeuren natuurlijk ook helemaal je eigen maten kiezen. Daarnaast kun je kiezen voor een zijlicht rechts, links of aan beide kanten. Ook is het mogelijk om een bovenlicht toe te voegen.

Kunststof schuifpuien
Voor kunststof schuifpuien ben je bij ons ook aan het juiste adres. Je kunt kiezen voor een 2 delige en 4 delige schuifpui in verschillende kunststof profielen, zoals K-vision of Gealan.  Stel de schuifpui op maat samen en bereken direct jouw prijs!

Maatwerk kunststof en houten kozijnen configureren

Stap 1: keuze materiaal en afmetingen
In onze gebruiksvriendelijke online configurator kun je heel eenvoudig je eigen maatwerk kozijn ontwerpen. Je kiest in de eerste stap het materiaal dat jouw voorkeur heeft. Vervolgens vul je de breedte en hoogte van je kozijn in. Dit zijn de afmetingen van het gehele kozijn. Eventuele tussenstijlen en dorpels voeg je op een later moment toe. Je vult altijd de buitenwerkse maat in millimeters in: van de ene buitenzijde tot de andere buitenzijde van het kozijn.

Stap 2: vakverdeling
In de tweede stap van de configurator bepaal je de gewenste vakverdeling. Het gaat hier om tussenstijlen en dorpels die je aan je raam- of deurkozijn kunt toevoegen. De configurator toont automatisch de opties die mogelijk zijn voor de maten die jij hebt ingevuld. Op die manier weet je zeker dat het kozijn dat jij ontwerpt daadwerkelijk geproduceerd kan worden in één van de fabrieken waar wij mee samenwerken.

Stap 3: vakvulling
In de derde stap van de configurator kies je de vakvulling. Je kiest als eerste het soort raam of deur dat je aan het samenstellen bent. Ook in deze stap toont de configurator alleen de modellen die daadwerkelijk geproduceerd kunnen worden. Welke modellen jij ziet, hangt volledig af van de afmetingen die je hebt ingevuld. Bij kleine afmetingen zul je wellicht alleen een vast glas kozijn als optie krijgen, terwijl je bij grotere afmetingen ook de keuze krijgt om te kiezen tussen verschillende soorten ramen, deuren en zelfs een schuifpui.
Zodra je het juiste model kozijn hebt gekozen, kun je per vak de juiste vakvulling kiezen. Je kunt bijvoorbeeld bepalen aan welke zijde scharnieren geplaatst moeten worden, of je een ventilatierooster toe wilt voegen en tot slot welke beglazing je wilt laten plaatsen.

Stap 4: eigenschappen
In de laatste stap van de configurator selecteer je de gewenste eigenschappen van jouw maatwerk kozijn. Indien je hebt gekozen, kies je hier op welke manier je de beglazing geleverd wilt hebben. Daarnaast kies je de kozijnkleur en eventueel de kleur van het raam. Heb je ervoor gekozen om een ventilatierooster te laten plaatsen? Dan kun je hier de kleur van het rooster kiezen. Heb je een deur geconfigureerd? Dan kies je hier ook het soort onderdorpel. Als laatste selecteer je de gewenste muuraansluiting. Bij kunststof kozijnen is er slechts één muuraansluiting mogelijk, omdat deze altijd op de aanslag gemonteerd dient te worden.

Project opslaan en bestellen
Als je klaar bent met het configureren van jouw maatwerk kozijn, kun je het opslaan als je een account hebt aangemaakt. Je kunt het kozijn dan op ieder gewenst moment weer naar voren halen om het aan te passen of te bestellen. Wil je het kozijn gaan bestellen? Kies dan alleen nog wanneer je je kozijnen wil laten leveren.

Levering van de kozijnen

Wist je dat de maatwerk kozijnen die je bestelt bij Toelevering Online al vanaf vijf werkdagen geleverd kunnen worden? Dat is wel zo handig, zodat jij snel weer verder kunt met de volgende fase van jouw project. Voordat je je bestelling gaat afrekenen, selecteer je de gewenste leverdatum. Vervolgens kun je het dagdeel van de levering aangeven. Zorg ervoor dat je op de aangegeven locatie aanwezig bent om je maatwerk kozijn(en) in ontvangst te nemen. Op de dag van levering, belt de chauffeur ruim van tevoren om de verwachte levertijd aan te geven.

Glas in jouw kozijnen

Voor het glas in jouw kozijnen, werken wij samen met verschillende professionele leveranciers die veel ervaring hebben met het produceren van veilig glas. Wij leveren standaard HR++ glas. Dit is dubbel glas dat zeer goed isoleert. Je kunt kiezen voor standaard HR++ glas, maar je kunt bij ons ook kiezen voor 1-zijdig of 2-zijdig gelaagd veiligheidsglas.

Veiligheidsglas in kozijnen
Gelaagd veiligheidsglas bestaat uit minimaal twee glasplaten, waartussen een of meerdere zachte kunststoffolies (PVB: polyvinylbutyral) worden geplaatst. De folie zorgt ervoor dat het glas bij elkaar wordt gehouden wanneer het glas breekt. Hierdoor blijft het glas uit één geheel bestaan. Deze beglazing wordt toegepast als doorvalveilige beglazing, bijvoorbeeld op een verdieping waar het glas tot de vloer loopt en je kans hebt naar buiten te vallen.

Prijzen van de kozijnen

Wij leveren onze maatwerk kozijnen tegen de scherpste prijzen. En daar zijn we trots op! We hanteren daarom de laagste prijs garantie op al onze maatwerk kozijnen. Zie jij ergens anders een vergelijkbaar product, dat dezelfde eigenschappen en levervoorwaarden heeft en aan dezelfde certificering voldoet, maar is deze goedkoper? Laat het ons weten! Op die manier weet jij zeker dat je bij ons altijd de laagste prijs betaalt.

Verzendkosten
Onze houten en kunststof kozijnen zijn al vanaf vijf werkdagen leverbaar tegen een lage verzendprijs. De verzendkosten worden aangepast naar jouw bestelling. Dat houdt in dat je minder verzendkosten betaalt voor een klein kozijn dan wanneer je een enorme schuifpui bestelt. Je betaalt bij ons per vierkante meter kozijn dat geleverd wordt. Zo voorkomen we dat je voor een klein kozijn torenhoge kosten betaalt.

Productie in professionele fabriek

Onze houten en kunststof kozijnen worden geproduceerd in diverse gespecialiseerde fabrieken. De fabrieken zijn geselecteerd op hun deskundigheid, zodat wij altijd optimale kwaliteit van de kozijnen kunnen garanderen. Dankzij de jarenlange ervaring die deze fabrieken hebben, weten zij precies hoe ze een kozijn in elkaar moeten zetten dat van hoge kwaliteit is.

Kwaliteitswaarborg

Onze kozijnen voldoen aan verschillende certificaten, zoals het KOMO en SKG-keurmerk. Doordat onze kozijnen allemaal KOMO-gecertificeerd zijn, voldoen ze stuk voor stuk voldoen aan de Nederlandse wet- en regelgeving op dit gebied. Daarnaast voldoet al ons hang- en sluitwerk aan het SKG** keurmerk/politiekeurmerk. De fabrieken waar onze kozijnen geproduceerd worden, worden daarnaast regelmatig gecontroleerd door onafhankelijke partijen. Jij bent dus verzekerd van veilige kozijnen van hoge kwaliteit.

Garantie

Doordat wij er zeker van zijn dan onze kozijnen van optimale kwaliteit zijn, geven wij ruime garanties. We geven bijvoorbeeld 10 jaar garantie op de houten en kunststof ramen en kozijnen, de ventilatieroosters en de beglazingssystemen. Daarnaast geven we 2 jaar garantie op het hang- en sluitwerk. Lees alle garantievoorwaarden van onze houten kozijnen of de garantievoorwaarden van onze kunststof kozijnen.

Hulp nodig bij het kiezen van het juiste kozijn?

Het team van Toelevering Online helpt je graag verder met al je vragen over kozijnen. Wil je tips over welk kozijn je het beste kunt kiezen voor jouw woning of project? Of heb je bijvoorbeeld een vraag over de configurator? Neem dan gerust contact met ons op. Wij zijn op meerdere manieren bereikbaar: via WhatsApp, de chat op onze website, via e-mail en natuurlijk telefonisch.

Direct contact opnemen


Niek Wopereis van Toelevering Online
Stel zelf je kozijnen samen via onze online configurator! Jouw maatwerk bestelling kan al binnen 5 werkdagen geleverd worden op locatie. Ideaal toch? Niek Wopereis Contact opnemen
Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×