Kozijnen prijzen

Ben jij op zoek naar kozijnen voor jouw nieuwbouw- of renovatieproject? En ben je benieuwd naar de actuele kozijnen prijzen? Bij Toelevering Online werken we niet met offertes, maar bij ons krijg je direct een prijs. Je kunt de kozijnen supersnel bestellen via onze configurator. Je voert de maatvoeringen in, bepaalt de eigenschappen en je bent klaar om te bestellen! Bekijk de mogelijkheden en prijzen en bestel vandaag nog! Wij leveren al vanaf 5 werkdagen bij jou op locatie zodat je snel verder kunt met jouw project.Kozijnen prijzen van Toelevering online

Wij vinden het belangrijk dat je meteen weet waar je aan toe bent. Daarom worden de kozijnen prijzen bij Toelevering altijd direct weergegeven. Je kunt een standaard model kiezen van de productpagina of zelf jouw kozijn samenstellen in onze gebruiksvriendelijke configurator. Bij beide opties worden de prijzen altijd direct weergegeven. Wij werken dus niet met offertes. In de configurator verandert de prijs zelfs per aanpassing en per stap. Zo kun je ook eenvoudig prijzen van verschillende materialen, profielen en opties met elkaar vergelijken.

Houten, kunststof en aluminium kozijnen prijzen

Bij Toelevering Online vind je de beste kozijnen tegen de beste prijzen die compleet op maat samen te stellen zijn. Zo kun je bij ons kiezen uit kunststof kozijnen, houten kozijnen en aluminium kozijnen voor jouw project. Tijdens het samenstellen krijg je direct jouw kunststof kozijnen prijs, houten kozijnen prijs of aluminium kozijnen prijs te zien én de bouwtekening. Bij Toelevering Online ontvang je geen offerte, maar weet je direct welke prijs je er uiteindelijk voor zult gaan betalen.

Kozijnen prijzen per kozijn

Bij Toelevering Online kun je verschillende soorten kozijnen bestellen in de materialen hout, kunststof en aluminium. Stel deze kozijnen gemakkelijk via de configurator samen en krijg direct de prijs te zien. We maken bij Toelevering Online onderscheid in vast glas kozijnen, draaikiepramen, draairamen, uitzetramen, deurkozijnen en binnendeurkozijnen. Ontdek alle prijzen van onze kozijnen hieronder.

Vast glas kozijn prijzen

Materiaal Buitenwerkse maat (mm) Prijscategorie
Hout 1000 x 1000
Kunststof 1000 x 1000
Aluminium 1000 x 1000 €€

 

Draaikiepraam prijzen

Materiaal Buitenwerkse maat (mm) Prijscategorie
Hout 1000 x 1000 €€
Kunststof 1000 x 1000
Aluminium 1000 x 1000 €€€

 

Draairaam prijzen

Materiaal Buitenwerkse maat (mm) Prijscategorie
Hout 1000 x 1000 €€

 

Uitzetraam prijzen

Materiaal Buitenwerkse maat (mm) Prijscategorie
Hout 1000 x 1000 €€

 

Deurkozijn prijzen (deurmaat 930×2315)

Materiaal Buitenwerkse maat (mm) Prijscategorie
Hout* 1034 x 2377 €€
Kunststof 1034 x 2377
Aluminium 1034 x 2377 €€€

*Bij hout is er uitgegaan van een dichte achterdeur (buitendraaiend)

 

Binnendeurkozijn prijzen (stomp met deurmaat 930×2315)

Materiaal Buitenwerkse maat (mm) Prijscategorie
Hout 1034 x 2377

 

 

Bekijk alle kozijnen

Deuren prijzen

Ontdek hieronder alle prijzen van de deuren van Toelevering Online. Zo wordt er onderscheid gemaakt in voordeuren, buitendeuren, tuindeuren, draaikiepdeuren, bergingsdeuren en garagedeuren. Ontdek de deuren prijzen hieronder en stel deze kozijnen gemakkelijk via de configurator samen en krijg direct de prijs te zien.

Voordeur prijzen (deurmaat 930×2315)

Materiaal Buitenwerkse maat (mm) Prijscategorie
Hout 1034 x 2377

*Bij hout is er uitgegaan van een dichte voordeur (binnendraaiend)

 

Buitendeur prijzen (deurmaat 930×2315)

Materiaal Buitenwerkse maat (mm) Prijscategorie
Hout* 1034 x 2377 €€
Kunststof* 1034 x 2377 €€

*Bij hout en kunststof is er uitgegaan van een dichte buitendeur (buitendraaiend)

 

Tuindeur prijzen*

Materiaal Buitenwerkse maat (mm) Prijscategorie
Hout 2000 x 2315
Kunststof 2000 x 2315 €€
Aluminium 2000 x 2315 €€€

*Uitgegaan van Tuindeuren (stolp) – buitendraaiend

 

Draaikiepdeur prijzen (deurmaat 930×2315)

Materiaal Buitenwerkse maat (mm) Prijscategorie
Hout 1034 x 2377 €€
Kunststof 1034 x 2377

 

Bergingsdeur prijzen (deurmaat 930×2315)

Materiaal Buitenwerkse maat (mm) Prijscategorie
Hout 1014 x 2220*

*Standaard maat

 

Garagedeur prijzen (deurmaat 930×2315)

Materiaal Buitenwerkse maat (mm) Prijscategorie
Hout 2000 x 2315  €€

 

 

Bekijk alle deuren

Schuifpui prijzen

Ontdek hieronder alle prijzen van de schuifpuien van Toelevering Online. Zo wordt er onderscheid gemaakt in 2-delige en 4-delige schuifpuien van verschillende materialen. Zo wordt er onderscheid gemaakt in houten schuifpuien, kunststof schuifpuien en aluminium schuifpuien. Lees alles over schuifpui prijzen bij onze schuifpuien en stel samen om jouw prijs te berekenen!

2-delige schuifpui prijzen

Materiaal Buitenwerkse maat (mm) Prijs (v.a.)
Houten 3000 x 2377 € 2.309,00 €
Kunststof 3000 x 2377 € 2.907,74 €€
Aluminium 3000 x 2377 € 3.634,64 €€€

*Uitgaande van 3 meter schuifpui

 

3-delige schuifpui prijzen

Materiaal Buitenwerkse maat (mm) Prijs (v.a.)
Kunststof schuifpui 3000 x 2377 € 2.960,64 €€

*Uitgaande van 3 meter schuifpui

 

4-delige schuifpui prijzen

Materiaal Buitenwerkse maat (mm) Prijs (v.a.)
Houten 4000 x 2377 € 4.026,41 €€
Kunststof 4000 x 2377 € 3.658,64 €
Aluminium 4000 x 2377 € 4.011,29 €€

*Uitgaande van 4 meter schuifpui

 

 

Bekijk alle schuifpuien

Laagsteprijsgarantie, geen offertes

We zijn er trots op dat de maatwerk producten van Toelevering Online tegen de laagste prijzen geleverd worden. Omdat we dit graag willen blijven doen, hanteren we een laagste prijsgarantie en doen wij niet aan offertes. Zie jij ergens anders een product met dezelfde eigenschappen, levervoorwaarden en certificeringen, maar is deze goedkoper? Laat het ons weten! Wij zullen ervoor zorgen dat je niet teveel betaalt.

Online configurator met kozijnen prijzen

Bij Toelevering Online stel je eenvoudig maatwerk kozijnen samen. Allereerst kies je of je een houten, kunststof of aluminium kozijn wil ontwerpen. Van houten draairamen en aluminium vast glas kozijnen tot kunststof draaikiepramen en houten deurkozijnen.

Vervolgens ga je de configurator in. In de eerste stap kies je de gewenste afmetingen. Daarna kies je de vakverdeling door eventueel dorpels en stijlen toe te voegen. In de derde stap kies je de vakvulling van de gecreëerde vakken. Je kan ieder vak apart invullen met bijvoorbeeld een draaikiepraam, vast glas of een paneel. In deze stap kies je ook de beglazing en of je ventilatieroosters wil toevoegen. In de laatste stap kies je de overige eigenschappen, zoals de kleur van jouw kozijnen.

In elke stap van de configurator worden de kozijnen prijzen weergegeven. Als je bijvoorbeeld een dorpel toevoegt en hierdoor twee vakken maakt, wordt het kozijn duurder. Probeer de configurator zelf en bekijk de kozijnen prijzen!

Kozijnen prijzen met glas

De kozijnen bij Toelevering Online worden standaard geleverd met HR++ dubbel of HR+++ triple glas. De totale kosten van het kozijn hangt af van de keuze van het glas. Alle soorten glas bij Toelevering Online is veiligheidsglas en zijn 1- of 2-zijdig gelaagd. Ook is het mogelijk om jouw kozijn onbeglaasd te bestellen of met roeden. Lees alles over de soorten glas in: Wanneer kies je voor welk glas?

Standaard geleverd met hang- en sluitwerk

Bij Toelevering Online worden alle kozijnen standaard geleverd met beslag (hang- en sluitwerk). Dit hang- en sluitwerk voldoet aan het SKG-keurmerk en Politiekeurmerk Veilig Wonen. Zo ben je verzekerd van een inbraakwerend kozijn. Bekijk de productinformatie van jouw kozijn en lees alles over het meegeleverde hang- en sluitwerk.

Vlak of verdiept profiel?

De kosten van jouw kozijn kunnen ook afhangen van het soort profiel. Zo is er een verschil tussen een vlak en verdiept profiel. Een vlak profiel is standaard in Nederland en wordt zodoende ook het meest gebruikt. Kies je voor een verdiept profiel, werk je deze een stuk verder weg dan bij een vlak profiel. Lees hier alles over het verschil tussen vlak en verdiept profiel.

Kozijnen kosten met voorlak of aflak?

Bij het kiezen van jouw kozijn is het mogelijk om deze enkel in de voorlak bestellen. Na het plaatsen van het kozijn dient deze dan nog wel zelf afgelakt te worden. Door alleen een voorgelakt kozijn te kiezen, bespaar je op de uiteindelijke kozijn prijs. Uiteraard kan je jouw kozijn ook simpel en snel bestellen in de aflak. Lees alles over voorlak en aflak in het afschilderadvies voor jouw maatwerk kozijnen.

Kosten voor montage

Het plaatsen van een kozijn is geen eenvoudige taak, omdat elk kozijn weer anders is. Om deze reden is het aan te raden om dit over te laten aan een vakman, waardoor je bent verzekerd van een goede plaatsing. De kosten voor het plaatsen van een kozijn kan variëren per bedrijf en zijn uiteraard afhankelijk van het soort kozijn en de hoeveelheid kozijnen. Ook kun je er uiteraard voor kiezen om het kozijn zelf te plaatsen. Volg dan het stappenplan voor het vervangen van een kozijn.

Bezorging vanaf 5 werkdagen

Jouw maatwerk kozijnen kunnen al vanaf 5 werkdagen op locatie geleverd worden door heel Nederland. Onze deskundige transporteurs leveren jouw kozijnen graag en met zorg bij jouw projectlocatie af. Je kunt zelf de dag en het dagdeel van de levering kiezen. Je hoeft dan alleen nog maar aanwezig te zijn om de bestelling in ontvangst te nemen. De prijzen van de bezorging zijn net als de kozijnen op maat gemaakt. Voor een klein uitzetraam betaal je bijvoorbeeld minder transportkosten dan voor een enorme schuifpui. Toelevering Online levert onder andere in verschillende plaatsen als Steenwijk, Oss, Breda, Leeuwarden, Amersfoort, Maastricht en Zwolle.

Hulp nodig bij het samenstellen van kozijnen?

Heb jij hulp nodig bij het samenstellen van kozijnen voor jouw project of wil je meer informatie over onze maatwerk producten? Wij vertellen je graag meer over onze producten en materialen en de prijs. Neem gerust contact met ons op.

Meer informatie over een kozijn van Toelevering Online?

Wil je meer informatie ontvangen over de kozijnen prijzen? Wil je graag hulp bij het bestelproces of heb je een andere vraag? Neem gerust contact met ons op. Het enthousiaste team van Toelevering Online staat graag voor je klaar om je te helpen en te adviseren waar nodig.

Neem direct contact op


Niek Wopereis van Toelevering Online
Benieuwd naar de actuele kozijnen prijzen of kom je er niet uit? Ik help je graag! Laat het weten en wij staan voor je klaar met advies en hulp. Niek Wopereis Naar de configurator Naar de productpagina
menu
Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×