Aluminium harmonicadeuren

Aluminium harmonicadeuren op maat bestellen? Met een harmonicadeur maak je in een handomdraai de verbinding tussen jouw tuin en woning. Doordat de deuren in elkaar ‘vouwen’ wordt een harmonicadeur ook wel vouwwand of vouwmuur genoemd. Stel de aluminium harmonicadeuren simpel en snel op maat samen in onze configurator.
Harmonicadeuren op maat

Een nieuwe harmonicadeur bestellen

Het heeft natuurlijk een reden dat aluminium harmonicadeuren momenteel populair zijn. Harmonicadeuren bieden verschillende voordelen en die zetten we hieronder op een rijtje:

 • – De verbinding tussen je woning en tuin wordt nog krachtiger
 • – Het grote glasoppervlak zorgt voor meer licht in de woning
 • – Het grote glasoppervlak geeft het gevoel van ruimte
 • – Optimaal gebruik maken van ruimte door compact systeem
 • – Het heeft een luxe uitstraling
 • – Het is mogelijk om een grote opening te maken in de gevel
 • – Aluminium is sterk, kleurvast en duurzaam

In vergelijking met tuindeuren en schuifpuien zijn er ook nadelen. De grote opening is bijvoorbeeld lastig dicht te maken met horren, waardoor insecten sneller de woning betreden. Daarnaast is de isolatie van de woning iets minder in vergelijking met woningen met tuindeuren en schuifpuien, maar door de mogelijkheid tot HR++ dubbel glas of HR+++ triple glas heb je alsnog een wand met zeer goede isolatiewaarden.

Naar de configurator
3-delige, 4-delige, 5-delige of 6-delige harmonicadeuren

Bepaal het aantal delen

In ons aanbod vind je verschillende harmonicadeuren en heb je de keuze uit een 3-, 4-, 5- en 6-delige vouwwanden. Hoeveel delig heb je nodig? Het aantal benodigde delen hangt af van de breedte van de wand.  Des te breder de gevelopening, des te meer delen je nodig zult hebben. Bekijk het onderstaande overzicht om te bepalen welk product het beste aansluit bij jouw klus:

 • – 3-delige harmonicadeur: minimaal 2,35 meter en maximaal 3 meter breed
 • – 4-delige harmonicadeur: minimaal 3,35 meter en maximaal 4 meter breed
 • – 5-delige harmonicadeur: minimaal 4,35 meter en maximaal 5 meter breed
 • – 6-delige harmonicadeur: minimaal 5,35 meter en maximaal 6 meter breed

Voor alle aluminium harmonicadeuren geldt een minimale hoogte van 2200 mm en een maximale hoogte van 2550 mm.

Aluminium harmonicadeuren van Toelevering Online

Toelevering Online heeft aluminium harmonicadeuren van Reynaers. Het kozijnprofiel van de harmonicawanden is de Reynaers CF77. Het hoogwaardige aluminium kozijnprofiel heeft een moderne uitstraling en een thermische isolatie van 2,25 W/(m²K)*. Door het slanke profiel kun je mooie grote glasoppervlakten toepassen met HR++ dubbel glas. Wij passen standaard dubbelzijdig gelaagd veiligheidsglas toe op onze harmonicadeuren, gezien de kans op doorvallen.

Wil je meer weten over het Reynaers CF77 kozijnprofiell? Raadpleeg dan onze productinformatie!

Compleet inclusief hang- en sluitwerk

Wij leveren onze vouwwanden inclusief het benodigde hang- en sluitwerk. Al het hang- en sluitwerk dat wij toepassen is gemaakt van aluminium en in dezelfde kleur als het kozijn. De rubbers en afstandshouders van het glas zijn standaard zwart van kleur.

Bereken de prijs voor jouw aluminium vouwwand!

Je kunt eenvoudig online de prijs berekenen voor jouw aluminium glazen vouwwanden. In de configurator geef je gemakkelijk jouw voorkeuren aan, Door de maatvoering en de eigenschappen van jouw harmonicadeur toe te voegen, berekenen wij direct de prijs en levertijd. Zo weet je meteen waar je aan toe bent en hoef je geen offerte aan te vragen. Stel samen en bereken direct de prijs voor jouw aluminium harmonicadeur!

Vragen of hulp nodig?

Heb je vragen of onze hulp nodig? De klantenservice van Toelevering Online staat voor je klaar. Onze specialisten vertellen je graag meer over onze aluminium harmonicadeuren en helpen je met het maken van de juiste keuzes. Wij zijn bereikbaar per telefoon, mail, chat en via WhatsApp.