Kunststof buitendeuren

Bij Toelevering Online hebben we een uitgebreid assortiment met kunststof buitendeuren. Je stelt eenvoudig een kunststof buitendeur inclusief kozijn samen op onze website. Je kunt kiezen uit verschillende modellen buitendeuren via de productpagina, jouw maten invoeren en wij berekenen direct jouw prijs! Wil je een bovenlicht en/of zijlicht toevoegen? Ook dat is mogelijk, dat kan via de productpagina of ga naar onze gebruiksvriendelijke configurator en stel op maat samen! Wij kunnen de kunststof buitendeuren al vanaf 5 werkdagen leveren op de locatie van jouw nieuwbouw- of renovatieproject.
Compleet geleverd

Kunststof buitendeuren inclusief kozijn

Soorten kunststof buitendeuren

Bij Toelevering Online heb jij ontzettend veel keuze uit verschillende kunststof buitendeuren inclusief kozijn. Wij hebben alvast een paar standaard modellen voor je klaargezet op de productpagina. Je hoeft hier alleen nog maar je eigen maten in te voeren. Wil meer vakken of een andere indeling? Gebruik dan onze configurator. Wij bieden ook de mogelijkheid om zijlichten toe te voegen aan jouw kozijn met kunststof buitendeur. Links, rechts of aan beide kanten een zijlicht is mogelijk. Je kunt de vulling van de verschillende vlakken van jouw kunststof buitendeur helemaal zelf bepalen.

Kunststof buitendeuren van topkwaliteit

Onze kunststof kozijnen en buitendeuren zijn uitstekend geïsoleerd, dit komt door het meerkamersysteem in het kozijn. De stilstaande lucht zorgt voor goede isolatie en hierdoor ook voor de geluidswerendheid. Jouw kunststof buitendeur inclusief kozijn van Toelevering Online is dus uitstekend geïsoleerd, tocht niet en is van goede kwaliteit. We kunnen dan ook 10 jaar garantie bieden op jouw kunststof buitendeur en het bijbehorende isolatieglas.

Naar de configurator

Inclusief glas te bestellen

Onze kunststof buitendeuren zijn te bestellen inclusief glas. Bij onze buitendeuren leveren wij altijd 2 zijdig gelaagd veiligheidsglas. Wij passen veiligheidsglas toe omdat er sprake is van een kans op doorvallen. Je hebt hierbij keuze uit HR++ dubbel glas of HR+++ triple glas. Het is zelfs mogelijk om de kunststof buitendeur te bestellen met mat glas of roeden in het glas. Liever onbeglaasd? Dat is ook geen probleem, wij leveren dan wel de glaslatten mee.

Kunststof buitendeuren met paneel

Ook is het mogelijk kunststof buitendeuren met een schroten of vlak paneel te bestellen. Je kunt dit eenvoudig selecteren tijdens het samenstellen van je product in de configurator of via de productpagina. De panelen bieden wij aan in de volgende afmetingen: 500 mm, 600 mm, 700 mm, 800 mm en 900 mm.

Meer weten over kunststof buitendeuren van Toelevering Online?

Wil je meer informatie over onze kunststof buitendeuren of heb je een vraag over het bestelproces? Laat het ons gerust weten. Ons team van professionele medewerkers staan voor je klaar met advies en hulp waar nodig.