Hardhouten kozijnen

Hardhouten kozijnen zijn al heel wat jaren ontzettend populair. De hardhouten kozijnen van Toelevering Online worden vervaardigd uit geoptimaliseerd mahoniehout en zijn KOMO gecertificeerd. Zo ben je verzekerd van de allerbeste materialen voor jouw hardhouten kozijnen.

Hardhouten kozijnen van het beste kozijnhout

De afmeting van het kozijnhout is 67 x 114 mm en de afmetingen voor een schuifpui zijn 67 x 138 mm. Tussenstijlen en tussendorpels zijn altijd 90 x 114 mm. Wij kiezen bewust voor wat zwaarder kozijnhout rondom een schuifpui: dit maakt het geheel degelijk en creëert een kwalitatief beter kozijn. Ons raamhout is 69 x 90 mm met glaslatten van 34 x 19 mm, tenzij je hiervoor een afwijkende glasdikte kiest. Ook deze zijn vervaardigd uit Mahoniehout. Deuren zijn standaard 54 mm dik, met stapeldorpels ten hoogte van 118 mm.  Het hout dient altijd nog eenmalig afgelakt te worden.

Hardhouten kozijnen met spouwlatten

Wij voorzien onze houtenkozijnen voor ramen en deuren eerst van een impregneer laag (grondverf). Met behulp van onze flowcoat-installatie brengen wij deze laag aan. Deze impregneer laag loopt in alle groeven en naden en sluit hierdoor het kozijnhout volledig af. Vervolgens wordt handmatig een voorlaklaag aangebracht. De kozijnen dienen in het werk altijd nog eenmalig afgelakt te worden. Je kunt hierbij kiezen uit twee verschillende kleuren: wit (RAL9010) en antraciet (RAL7042).

Hardhouten kozijnen!

Stel zelf eenvoudig en snel je hardhouten kozijn samen en wij leveren waar en wanneer jij dat wilt. Dit kan al na 5 werkdagen!

Ook hardhouten kozijnen bestellen bij Toelevering Online?

In maar vier heel simpele stappen kun je hardhouten kozijnen op maat bestellen voor jouw project. Op locatie voer je de gewenste maten in en kun je de maatvoering opslaan. Jouw gegevens blijven bewaard, zodat je de bestelling op een gewenst moment definitief kunt maken. Na de bestelling produceren wij de hardhouten kozijnen op maat in onze fabriek. Tenslotte leveren wij de kozijnen graag bij je af. De levering is mogelijk waar en wanneer jij dat wilt en de snelst mogelijke levertijd is al binnen 5 werkdagen! Hulp nodig? Neem gerust contact op. Het team van Toelevering Online helpt je graag!

Anderen bekeken ook: Deurkozijn plaatsen, Raamkozijn hout, Deurkozijn plaatsen

    Uw browser is niet meer van deze tijd!

    Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

    ×