Hardhouten kozijnen

Hardhouten kozijnen zijn al heel wat jaren ontzettend populair. De hardhouten kozijnen van Toelevering Online worden vervaardigd uit geoptimaliseerd mahoniehout en zijn KOMO gecertificeerd. Zo ben je verzekerd van de allerbeste materialen voor jouw hardhouten kozijnen.


Hardhouten kozijnen van het beste kozijnhout

De afmeting van het kozijnhout is 67 x 114 mm en de afmetingen voor een schuifpui zijn 67 x 138 mm. Tussenstijlen en tussendorpels zijn altijd 90 x 114 mm. Wij kiezen bewust voor wat zwaarder kozijnhout rondom een schuifpui: dit maakt het geheel degelijk en creëert een kwalitatief beter kozijn. Ons raamhout is 69 x 90 mm met glaslatten van 34 x 19 mm, tenzij je hiervoor een afwijkende glasdikte kiest. Ook deze zijn vervaardigd uit Mahoniehout. Deuren zijn standaard 54 mm dik, met stapeldorpels ten hoogte van 118 mm. Het hout dient altijd nog eenmalig afgelakt te worden.

Hardhouten kozijnen met spouwlatten

Wij voorzien onze houtenkozijnen voor ramen en deuren eerst van een impregneer laag (grondverf). Met behulp van onze flowcoat-installatie brengen wij deze laag aan. Deze impregneer laag loopt in alle groeven en naden en sluit hierdoor het kozijnhout volledig af. Vervolgens wordt handmatig een voorlaklaag aangebracht. De kozijnen dienen in het werk altijd nog eenmalig afgelakt te worden. Je kunt hierbij kiezen uit twee verschillende kleuren: wit (RAL9010) en antraciet (RAL7042).


Niek Wopereis van Toelevering Online
Onze houten kozijnen op maat worden gemaakt van Sepali mahonie hout. Dit hout laat zich uitstekend bewerken en is goed bestand tegen mechanische beschadigingen. Niek Wopereis Naar de configurator Naar de productpagina
Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×