Hardhouten kozijnen

Hardhouten kozijnen zijn al heel wat jaren ontzettend populair. De hardhouten kozijnen van Toelevering Online kunnen vervaardigd uit geoptimaliseerd mahoniehout of Meranti hardhout en zijn KOMO gecertificeerd. Zo ben je verzekerd van de allerbeste materialen voor jouw hardhouten kozijnen.Hardhouten kozijnen van het beste kozijnhout

Bij Toelevering Online heb je keuze uit verschillende soorten hardhout voor jouw kozijnen. Ons Mahonie hardhouten kozijnprofiel is een verdiept profiel waarbij het kozijnhout een afmeting heeft van 67 x 114 mm. De houten schuifpuien gebruiken iets zwaarder kozijnhout en kozijnhout van onze schuifpuien zijn 67 x 138 mm. Tussenstijlen en tussendorpels zijn altijd 90 x 114 mm. Wij kiezen bewust voor wat zwaarder kozijnhout rondom een schuifpui: dit maakt het geheel degelijk en creëert een kwalitatief beter kozijn. Ons raamhout is 69 x 90 mm met glaslatten van 34 x 19 mm, tenzij je hiervoor een afwijkende glasdikte kiest. Deuren zijn standaard 54 mm dik, met stapeldorpels ten hoogte van 118 mm.

Onze Meranti hardhouten kozijnen hebben kozijnhout met een afmeting van 80 x 68 mm (vlak profiel). Kies jij voor een schuifpui in Meranti hardhout dan passen wij zwaarder kozijnhout toe met een afmeting van 56 x 175 mm. Onze hardhouten kozijnen zijn te bestellen in de voorlak en aflak.

Soorten hardhouten kozijnen

Bij Toelevering Online hebben we een ruim aanbod hardhouten deurkozijnen. Zo reikt ons aanbod van bijvoorbeeld hardhouten buitendeur kozijnen tot aan hardhouten draaikiepdeur kozijnen. Zo zijn al onze hardhouten kozijnen op maat samen te stellen via de productpagina of onze gebruiksvriendelijke configurator. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een 2-delige hardhouten schuifpui of een 4-delige hardhouten schuifpui om buiten en binnen te laten samenkomen in de zomer en zo optimaal kunt genieten van het prachtige weer. Daarnaast bieden wij ook een ruim aanbod hardhouten raamkozijnen. Hierbij kun je denken aan hardhouten vast glas kozijnen of hardhouten draaikiepramen op maat gemaakt en dus geschikt voor elke situatie. Toelevering biedt dus een ruime keuze hardhouten kozijnen voor jouw project. Stel jouw kozijnen nu samen in onze gemakkelijke configurator.

Kozijnen van hardhout inclusief beglazing en beslag

Wij bieden je de mogelijkheid om hardhouten kozijnen samen te stellen inclusief beglazing. Wij bieden je keuze uit HR++ dubbel glas of HR+++ triple glas. Veiligheidsglas behoort ook tot de mogelijkheden! Wil je liever onbeglaasde kozijnen? Ook dat kan! Wij leveren dan wel de glaslatten mee. Naast het glas leveren wij onze hardhouten kozijnen standaard inclusief beslag als dit van toepassing is. Weten welke beslag wij toepassen op de verschillende profielen? Bekijk dan de productinformatie voor houten kozijnen.

Hardhouten kozijnen met spouwlatten

Onze houten kozijnen kunnen geleverd worden in de voorlak en in de aflak. Zowel de voorlak als de aflak is beschikbaar in verschillende kleuren. Wij zorgen dat de verflaag loopt in alle groeven en naden en waardoor het het kozijnhout volledig afgesloten is. Kies je voor voorlak? Dan dienen de hardhouten kozijnen in het werk altijd nog eenmalig afgelakt te worden. Afhankelijk van jouw project kun je er ook voor kiezen om de hardhouten kozijnen te laten leveren inclusief spouwlat. Je kunt zelf opgeven wat de spouwbreedte is.

Stel project samen en bereken jouw prijs!

Stel jouw hardhouten kozijnen vandaag nog samen bij Toelevering Online en bereken jouw prijs! Wil je meerdere houten kozijnen bestellen? Maak dan een project aan en voeg alle kozijnen die je nodig hebt toe. Wij bieden de laagste prijs garantie zodat jij verzekerd bent van de beste prijs. Zie je elders online een product met dezelfde eigenschappen, levervoorwaarden en certificering, die goedkoper is? Laat het ons dan weten! We willen er zeker van zijn dat je bij Toelevering Online altijd jouw producten voor de laagste prijs koopt.Niek Wopereis van Toelevering Online
Onze houten kozijnen op maat worden gemaakt van hardhout, zoals onze kozijnen van Geoptimaliseerd Mahonie hout. Dit hout laat zich uitstekend bewerken en is goed bestand tegen mechanische beschadigingen. Niek Wopereis Naar de configurator Naar de productpagina
menu
Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×