Deurkozijn

Wil jij houten, kunststof of aluminium deurkozijnen van uitstekende kwaliteit snel en eenvoudig bestellen? Wij weten als geen ander dat je in de bouw snel je producten geleverd wilt hebben. Je wilt immers snel weer verder met alle andere werkzaamheden. Bij Toelevering Online is het daarom mogelijk om simpel en snel jouw maatwerk kozijnen te bestellen. Al vanaf 5 werkdagen kan jouw deurkozijn op locatie worden geleverd! Met behulp van onze zeer gebruiksvriendelijke online configurator stel je zelf je eigen kozijnen samen, welke afmetingen je daar ook voor kiest.Een standaard deurkozijn of op maat gemaakt

Toelevering Online heeft op de productpagina een zeer divers aanbod aan standaard deurkozijnen klaarstaan. Wil je toch liever een andere afmeting of een andere vakverdeling? Geen probleem! Met onze online configurator kun je op elk gewenst moment in vier eenvoudige stappen je eigen houten, kunststof of aluminium kozijnen samenstellen.

Eerst kies je of je een kunststof, houten of aluminium deurkozijn wil samenstellen en wat de afmetingen zijn. In de volgende stap kies je de vakverdeling. Je kunt verschillende vakken maken in jouw deurkozijn door stijlen en dorpels toe te voegen. Zo kun je dus bijvoorbeeld een zijlicht of bovenlicht creëren. In de derde stap kies je de vulling van de verschillende vakken. Het zijlicht vul je bijvoorbeeld met vast glas, en het bovenlicht met een valraam. Je kunt hem helemaal naar eigen wens samenstellen. In deze stap kies je ook of je ventilatieroosters wilt toevoegen, aan welke zijde de scharnieren moeten worden geplaatst en welke beglazing je in jouw deurkozijn wil hebben. In de vierde stap kies je ten slotte nog de overige eigenschappen van jouw perfecte deurkozijn, zoals de muuraansluiting en de kleur.

Houten deurkozijnen

Als je voor een houten deurkozijn van Toelevering Online gaat, ga je voor kwalitatief hoogstaand hardhout. Al onze houten kozijnen worden namelijk gemaakt van geoptimaliseerd Sapeli Mahoniehout. Deze hardhoutsoort verkleurt minimaal ten opzichte van andere houtsoorten en is goed bestand tegen mechanische beschadigingen. Ook is Mahoniehout goed te bewerken, dit heeft veel voordelen in de productie. De houten kozijnen van Toelevering Online bevatten weinig houtporiën en -nerven en hierdoor zijn de kozijnen gladder dan kozijnen die van andere houtsoorten gemaakt worden. Het assortiment van houten kozijnen bij Toelevering Online is erg breed. Zo kun je kiezen uit houten draaikiepramen, vast glas houten raamkozijnen, houten uitzetramen en houten draairamen. Voor ieder project dus houten kozijnen naar wens!

Houten deurkozijnen

Kunststof deurkozijnen

Het grote voordeel van kunststof deurkozijnen is dat ze een lange levensduur hebben en dat er weinig onderhoud nodig is. Even met een natte doek en een sopje over de kozijnen en ze zien er weer uit als nieuw. De kunststof kozijnen van Toelevering Online bevatten een meerkamersysteem en hierdoor zijn ze goed geïsoleerd. Door deze uitstekende isolatie zijn de kozijnen dus geluiddicht, maar ook tochtdicht. Je kunt bij ons kiezen uit verschillende soorten kunststof deurkozijnen. Denk bijvoorbeeld aan kunststof voordeuren, kunststof buitendeuren en kunststof tuindeuren.

Alle kunststof deurkozijnen

Aluminium deurkozijnen

Naast houten en kunststof kozijnen bieden wij ook aluminium kozijnen aan. Deze zorgen voor een strakke en moderne uitstraling en hebben vele voordelen. Zo zijn ze perfect bestand tegen alle weersinvloeden: ze nemen geen vocht op, dus zullen niet barsten of rotten, en ze zijn niet vatbaar voor uv-straling of temperatuurschommelingen. Daarnaast behoudt het stevige, roestvaste materiaal haar vorm en kleur, zorgt het voor een goede isolatie en is het ook nog eens zeer onderhoudsvriendelijk. Aluminium kozijnen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, met keuze in matte of glanzende coating. In tegenstelling tot houten kozijnen hoeft de aluminium variant nooit overgeschilderd of bijgewerkt te worden.

Aluminium deurkozijnen

Deurkozijnen al vanaf 5 werkdagen geleverd

Als je deurkozijnen hebt besteld bij Toelevering Online, worden ze in een van onze professionele aangesloten fabrieken geproduceerd. Als ze klaar en gecontroleerd zijn, worden ze door onze ervaren transporteurs naar uw bouwlocatie gebracht. Je kunt ervoor kiezen om het glas en het kozijn los van elkaar te laten leveren. Hierdoor blijft het kozijn verplaatsbaar en is het minder zwaar. De snelst mogelijke levertijd van deurkozijnen is bij Toelevering Online al vanaf 5 werkdagen! Wel zo handig, dan kun je snel verder met de volgende fase van je project. Je kunt zelf de dag en het dagdeel kiezen van de levering. Een van onze chauffeurs zal je dan bellen met de exacte informatie over de levering. Het enige wat je dan nog hoeft te doen, is op locatie aanwezig zijn om jouw deurkozijn(en) in ontvangst te nemen.

Garantie op jouw deurkozijn

Alle kozijnen van Toelevering Online zijn uitstekend gecertificeerd. Onze deurkozijnen voldoen aan de eisen voor de KOMO-certificatie en beschikken over het SKG** Keurmerk. Toelevering Online biedt dus producten van hoge kwaliteit. Hierdoor kunnen wij zelfs 10 jaar garantie bieden op de kozijnen, het glas, de beglazingssystemen en de ventilatieroosters. Op het hang- en sluitwerk geven wij nog eens 2 jaar garantie. Als je een deurkozijn bij Toelevering Online bestelt, krijg je dus gegarandeerd producten met een hoge kwaliteit. Lees hier alle garantievoorwaarden van onze kozijnen.

Deurkozijnen met kwalitatieve beglazing

Bij kwalitatief uitstekende kozijnen, hoort natuurlijk ook kwalitatief uitstekende beglazing. Toelevering Online werkt voor de juiste beglazing samen met professionele leveranciers die ervaren zijn in de glasproductie. Wij bieden bij onze deurkozijnen de keuze uit HR++ dubbel glas en HR+++ triple glas. Veiligheidsglas is hierin ook een mogelijkheid, zowel enkelzijdig als dubbelzijdig gelaagd veiligheidsglas. Dit gelaagde veiligheidsglas bestaat uit minimaal twee glasplaten met een zachte kunststoffolie ertussen. De folie zorgt ervoor dat het glas altijd één geheel blijft, ook als het breekt. Een hele veilige optie dus!

Prijzen van jouw deurkozijn

Wij kunnen bij Toelevering Online de laagste prijsgarantie bieden op al onze maatwerk kozijnen. Tegen scherpe prijzen en goede voorwaarden worden jouw houten of kunststof deurkozijnen al vanaf vijf werkdagen geleverd. Laat het ons weten als jij een vergelijkbaar product tegenkomt met dezelfde eigenschappen, certificering en voorwaarden, dat goedkoper is.

Ook de verzendkosten van jouw deurkozijn worden op maat gemaakt. Tegen een lage prijs kunnen jouw kozijnen al vanaf vijf werkdagen geleverd worden op locatie in heel Nederland. Je betaalt bij Toelevering Online per vierkante meter kozijn dat geleverd moet worden. Hierdoor betaal je dus voor een klein kozijn minder verzendkosten dan voor een enorme schuifpui. Zo betaal je voor een klein kozijn geen hoge verzendkosten.

Productie maatwerk deurkozijn

Alle maatwerk deurkozijnen van Toelevering Online worden geproduceerd in diverse gespecialiseerde fabrieken. Wij hebben deze fabrieken geselecteerd op deskundigheid en professionaliteit zodat we altijd hoge kwaliteit kunnen garanderen. Door de jarenlange ervaring in de kozijnenwereld hebben zij veel kennis over de productie en montage van kwalitatieve kozijnen. In de fabrieken worden jaarlijkse controles uitgevoerd door onafhankelijke partijen om de werkwijze en kwaliteit te beoordelen.

Hulp nodig bij het kiezen van jouw deurkozijn?

Wil je meer weten over onze deurkozijnen? Heb je hulp nodig bij het bestelproces of heb je een andere vraag? Neem gerust contact met ons op. Het enthousiaste team van Toelevering Online staat graag voor je klaar om je te helpen en te adviseren waar nodig.

Neem direct contact op


Niek van Toelevering Online
Deurkozijnen koop je simpel en snel bij Toelevering Online. Heb je hulp nodig bij het bestellen? Het Toelevering Online team helpt je graag verder!
 Niek Naar de configurator Bekijk alle kozijnen
menu
Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×