Kunststof voordeuren

Ben jij op zoek naar een nieuwe kunststof voordeur met kozijn voor jouw renovatie- of nieuwbouwproject? Zoek niet verder, bestel jouw kunststof voordeur inclusief kunststof kozijn bij Toelevering Online! Stel jouw kunststof voordeur op maat eenvoudig samen via onze online configurator. Je stelt jouw maatwerk deur in vier simpele stappen samen.  Je ontwerpt jouw eigen kunststof voordeur snel en gemakkelijk en kunt daarna online bestellen.

Wij berekenen direct jouw prijs en de levertijd. Zo weet jij direct waar je aan toe bent! Stel samen en bestel vandaag nog jouw nieuwe kunststof voordeur met kozijn!
Verschillende mogelijkheden

Verschillende soorten kunststof voordeuren

Je kunt bij Toelevering online uit verschillende soorten kunststof voordeuren kiezen. Wij hebben op onze productpagina een aantal standaard modellen voor je klaargezet. Je hoeft hier alleen nog maar jouw maten in te vullen. Staat hier toch nét niet tussen wat je zoekt? Stel dan jouw eigen kozijn samen in de online configurator. Je kunt hier al jouw wensen invoeren, zodat wij de perfecte maatwerk voordeur voor je kunnen maken. Onze kunststof voordeuren kunnen ook worden voorzien van zijlicht rechts, links of aan beide kanten. Ook bestaat de mogelijkheid om een bovenlicht te maken op de hoogte die jou het beste uitkomt.

Veiligheid en zekerheid

Goed beveiligde kunststof voordeur

De kunststof voordeuren van Toelevering Online zijn altijd goed beveiligd. De voordeuren zijn allemaal voorzien van kerntrekbeveiliging met een 3 sterren cilinder. Deze vorm van beveiliging verkleint het risico op inbraken aanzienlijk. De sloten zijn gemaakt van hardstaal, waardoor het zelfs met een boor niet mogelijk is om hier doorheen te komen. Door deze beveiliging lopen inbrekers jouw woning snel voorbij. Ook als jouw kunststof voordeur niet op slot gedraaid is, wordt de deur nog op twee plekken vergrendeld. Als je de deur wel op slot draait, wordt de deur gesloten op maar liefst drie plekken: bovenaan, bij het sleutelgat en onderaan. Een knip wordt hiermee overbodig. Ongewenste gasten komen niet zomaar binnen met een kunststof voordeur van Toelevering Online.

Kunststof voordeur met kozijn bestellen 

Bij Toelevering Online hebben wij de mogelijkheid gecreëerd om zelf je kunststof voordeur inclusief kunststof kozijn samen te stellen. In vier stappen stel je alles naar wens in. Daarna kun je direct doorgaan met bestellen. Jouw kunststof voordeur kan al binnen 5 werkdagen op locatie geleverd worden. Zo kun je snel verder met de volgende fase van jouw nieuwbouw- of renovatieproject. De voordeuren met kozijnen worden getransporteerd door ervaren medewerkers.

Waarom kiezen voor een kunststof voordeur?

Kunststof kozijnen gaan lang mee, zijn erg duurzaam en onderhoudsvriendelijk. Met relatief weinig onderhoud, gaan de kozijnen makkelijk 25 tot 30 jaar mee. Je hoeft de kozijnen alleen maar schoon te houden. Dit kan je combineren met de ramen wassen. Je hebt dus amper werk met de kunststof kozijnen en je hebt er veel plezier van.

Je wilt daarnaast een optimale isolatie. Onze kunststof voordeuren zijn te bestellen in verschillende kozijnprofielen van topkwaliteit. Alle profielen bieden een met optimale isolatie, geluiddichtheid en luchtdichtheid. In het aanbod vind je onder andere kozijnen van Schüco, Gealan en K-VISION.

De stappen van de online configurator

Onze online configurator werkt in een aantal simpele stappen. In de eerste stap kies je de afmetingen. Kies hiervoor de buitenwerkse maat van het kozijn. In stap twee kies je de vakverdeling. Voeg gewenste stijlen of dorpels toevoeg op een hoogte of breedte die volledig naar jouw wens is.

In de volgende stap kies je de vakvulling. Het bovenlicht kun je bijvoorbeeld vullen met vast glas, paneelvulling of een klepraam. Hier kies je ook het type glas voor de kunststof voordeur en eventueel een ventilatieroosters.

Om ervoor te zorgen dat je weet waar je aan toe bent, wordt de prijs van je kunststof voordeur gelijk weergegeven. Zo kom je niet voor verassingen te staan. Heb je alle stappen doorlopen dan heb je een kunststof voordeur inclusief kozijn helemaal op maat samengesteld en ben je klaar om te bestellen!

Diverse mogelijkheden qua glas

Je stelt de kunststof deur met kozijn gemakkelijk samen inclusief het glas. Je hebt keuze uit HR++ dubbel glas en HR+++ triple glas voor een optimale isolatie. Afhankelijk van het model voorkeur kan het zijn dat je veiligheidsglas moet toepassen, ook dit behoort onder de mogelijkheden. Wil je mat glas of glas met roeden in jouw kunststof voordeur? Het kan allemaal!

In meerdere kleuren beschikbaar

Bij Toelevering Online heb je keuze uit veel verschillende kleuren voor jouw kunststof voordeur met kozijn. Je kunt de kleuren helemaal naar wens bepalen. Je kunt verschillende kleuren kiezen voor de deur en het kozijn. Wil jij bijvoorbeeld een zwarte voordeur in een wit kozijn? Dat kan! Je stelt het eenvoudig samen in de configurator! Hieronder een greep van de verschillende kleuren die je kunt kiezen!

  • Wit (RAL9016)
  • Créme wit ( RAL 9010)
  • Zwart grijs (RAL 7021)
  • Antraciet grijs (RAL 7016)
  • Signaal grijs (RAL 7004
  • Diep zwart (RAL 9005)
  • Dennengroen (RAL 6009)
  • Houtnerf staalblauw (RAL5011)

Antraciet en zwart zijn op het moment populair kleuren voor kunststof voordeuren.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Ben je ook benieuwd geworden naar de kunststof deuren van Toelevering Online die voorzien is van uitstekende beveiliging? Bekijk de verschillende producten of stel zelf je eigen kunststof voordeur met kozijn op maat samen! Je hebt bij ons keuze uit een ruim assortiment. Of je nou op zoek bent naar kunststof tuindeuren, kunststof schuifpuien of andere kunststof deuren. Bij vragen helpen onze deskundige medewerkers je graag. Laat het ons weten!