Houten voordeur inclusief kozijn

Houten voordeur inclusief kozijn nodig? Toelevering Online heeft een ruim aanbod houten voordeuren met kozijn met goede isolatiewaarden en optimale inbraakwerendheid. Al onze houten voordeuren zijn gemaakt van geïsoleerde deurplaten en worden op maat gemaakt. Onze houten voordeuren kunnen uiteraard ook worden voorzien met boven en/of zijlichten.
Lange levensduur

Hardhouten voordeuren

Sapeli Mahonie hardhout is één van de houtsoorten die wij gebruiken voor onze houten deurkozijnen. Mahonie laat relatief weinig kleurverschil zien, heeft een hoge hardheid, waardoor het goed bestand is tegen mechanische beschadigingen. Het oppervlak van Mahonie hardhout is gladder dan het oppervlak van andere soorten hardhout, omdat deze minder houtporiën en nerven bevat. Dit resulteert in een gladder eindresultaat.

Sapeli Mahonie hardhout is geclassificeerd in duurzaamheidsklasse 2. Dit wil zeggen dat het theoretisch een levensduur van 15 tot 25 jaar heeft, maar bij goed onderhoud kan het hout uiteraard veel langer meegaan.

De maatwerk voordeuren worden vervaardigd uit een geïsoleerde deurplaat. De deurplaat is op twee plaatsen voorzien van een dunne aluminium plaat. Deze zie je niet, maar zorgt ervoor dat de deur zo min mogelijk gaat werken. Onze houten voordeuren inclusief kozijn worden in de voorlak of aflak geleverd en je hebt keuze uit verschillende kleuren. Stel samen, bereken de prijs voor jouw houten voordeur en bestel!

Verschillende mogelijkheden

Opties en extra’s

Bij het samenstellen van een houten voordeur op maat heb je keuze uit verschillende opties en extra’s. Zo kan je de kleur van de houten voordeur en het kozijn eenvoudig kiezen. Je hebt keuze uit aflak en voorlak in diverse kleuren zoals wit (RAL 9010) en verkeersgrijs (RAL 7042).

Bij Toelevering Online heb je mogelijkheid om de houten voordeur te bestellen inclusief glas. Wij bieden hierin diverse mogelijkheden zoals dubbelzijdig gelaagd HR++ dubbel glas of mat glas.

Het toevoegen van een brievenbus aan je houten voordeur kan gemakkelijk bij het samenstellen van de deur. Standaard leveren wij een montagehandleiding/stappenplan bij de voordeur. Hierin staat hoe je gemakkelijk de houten voordeur met kozijn kan stellen.

Geleverd inclusief kozijn en hang- en sluitwerk

De houten voordeuren van Toelevering Online worden standaard geleverd inclusief kozijn en beslag. Wij maken de voordeur en het kozijn op maat waardoor het altijd past. Je geeft simpel en snel de maatvoeringen in, stelt de voordeur samen, bepaalt de eigenschappen en je bent klaar om te bestellen. Wij leveren de houten voordeuren supersnel op elke locatie.

Onze houten voordeuren worden geleverd inclusief hang- en sluitwerk. Wij leveren hang- en sluitwerk dat voldoet aan het SKG-keurmerk en Politiekeurmerk Veilig Wonen (PKVW). Hierdoor ben je zeker van een inbraakwerende houten voordeur.

Voorlak of aflak

Onze hardhouten kozijnen worden vanuit de fabriek voorzien van voorlak of aflak. De voorlaklaag beschermt het kozijn en sluit het kozijnhout af. Wij brengen in de fabriek de voorlak aan tot een laagdikte van 120 mu. Het kozijn en de voordeur dienen na plaatsing nog eenmaal in de aflak gezet te worden.

We bieden ook de mogelijkheid om de houten voordeur op maat te bestellen in de aflak. Hierdoor hoef je na plaatsing niet meer te schilderen.

DTS onderdorpel bij jouw houten voordeur

Onze houten voordeuren worden standaard geleverd met een kunststof DTS onderdorpel. De laag reliëf onderdorpel loopt door onder het gehele kozijn. Hierdoor voorkom je dat vocht in de kozijnstijlen kan trekken en houtrot kan ontstaan. De kunststof DTS onderdorpel beschermt tegen invloeden van buitenaf, zoals regen, vorst en modder. Meer weten? Lees onze blog: Het nut van een laagreliëf dorpel.

Stel je houten voordeur op maat samen

Middels onze configurator of onze productpagina kun je de voordeur samenstellen. Je kunt alle maten zelf bepalen. In de configurator kun je tevens zijlicht(en) en/of een bovenlicht toevoegen aan je kozijn. Voor de zijlichten en bovenlichten bieden wij ook de mogelijkheid voor ventilatieroosters en verschillende soorten glas in het zij- en/of bovenlicht. Naast houten voordeuren kun je ook bij ons terecht voor houten tuindeuren, houten deurkozijnen en andere soorten houten kozijnen. Liever alleen een kozijn voor je voordeur? Dat kan! Bekijk hiervoor ons voordeur kozijn.

Toch de voorkeur voor kunststof kozijnen? Ook dan ben je bij Toelevering Online aan het juiste adres. Wij hebben een divers aanbod kunststof voordeuren en kunststof deurkozijnen.