Deuren

Deuren, je hebt er heel wat van in je woning. Ben jij op zoek naar nieuwe voordeuren, achterdeuren of tuindeuren? Bij Toelevering Online hebben wij verschillende deuren in ons assortiment. Bestel maatwerk (deur)kozijnen voor ieder project. Wij kunnen houten, kunststof en aluminium kozijnen en deuren leveren. Stel zelf jouw deuren samen, bijvoorbeeld met zijlichten.
vanaf 5 werkdagen geleverd

Verschillende soorten deuren

Verschillende soorten deuren

Bij Toelevering Online vind je veel verschillende soorten deuren in hout en kunststof. Qua houten deuren hebben wij onder andere houten voordeurenhouten tuindeuren en houten buitendeuren. Liever kunststof deuren? Geen probleem, wij hebben onder andere kunststof voordeurenkunststof tuindeuren en kunststof buitendeuren.

De naar buiten draaiende deuren worden vaak ingezet als achterdeur voor in woningen. Een voordeur draait juist vaak naar binnen, zodat je je bezoek volgens de etiquetteregels kunt verwelkomen. Met een houten schuifpui verbind je je tuin met je woning. Alle deurkozijnen kunnen op maat worden besteld. Alleen een kozijn bestellen? Bekijk dan ons achterdeur kozijn of voordeur kozijn.

Liever een schuifpui? Wij kunnen ook jouw schuifpui op maat maken. Door de verschillende mogelijkheden bij Toelevering Online, hebben wij voor ieder project de juiste oplossing.

Een standaard deur of op maat gemaakt

Op de productpagina van Toelevering Online staat een divers aanbod met standaard deurkozijnen voor je klaar. Als je toch net een andere deur zoekt met andere afmetingen of vakverdeling, biedt onze online configurator een uitkomt. Je kunt op elk moment van de dag in vier eenvoudige stappen jouw eigen houten of kunststof deur(kozijnen) samenstellen.

Om te beginnen kies je of je een houten of kunststof deur wil samenstellen en wat de afmetingen hiervan zijn. In de tweede stap wordt de vakverdeling gekozen. Je kunt allerlei vakken maken door stijlen en dorpels toe te voegen op welke afmetingen dan ook. Je kunt in deze stap dus eventueel zijlichten of bovenlichten creëren. Daarna kies je de vakvulling van de vakken. Het bovenlicht vul je bijvoorbeeld met vast glas. Je kunt je deur hier helemaal naar wens samenstellen. Ook kun je in deze stap de keuze maken voor het soort beglazing, of je ventilatieroosters wil toevoegen en aan welke zijde de scharnieren moeten worden geplaatst. In de laatste stap kies je uiteindelijk nog de overige eigenschappen van jouw deur, denk aan de kleur en de muuraansluiting (bij houten deuren). Probeer het zelf en ervaar de mogelijkheden!

Compleet geleverd via Toelevering Online

Uniek bij Toelevering Online is dat onze houten en kunststof deuren helemaal compleet worden geleverd. Je ontvangt je deuren dus inclusief FUHR, meerpuntssluiting, sloten, cilinders en deurgarnituur voorzien van kerntrekbeveiliging. Om te voorkomen dat het garnituur beschadigt tijdens het transport, leveren we de krukken en schilden los mee. Een bijkomend voordeel hiervan is dat het garnituur niet gedemonteerd hoeven te worden voordat je de houten deuren gaat aflakken. Al onze deuren voldoen aan meerdere veiligheidseisen, zoals het KOMO keurmerk en het politiekeurmerk Veilig Wonen.

Zelf deuren samenstellen

Alle producten op de productpagina worden standaard geleverd met 2 stapeldorpels. Dit aantal kan naar wens worden uitbreid tot maximaal 8 dorpels. De borstwering wordt hierdoor een stuk groter, terwijl het glasvlak juist kleiner wordt. Je kunt met behulp van onze gebruiksvriendelijke configurator zelf jouw deur ontwerpen. Je ziet direct een voorbeeld van hoe het eruit komt te zien. Na de vier eenvoudige stappen staat jouw deur klaar om besteld te worden! Als je een account hebt aangemaakt, worden jouw gegevens altijd bewaard, zodat je je bestelling op een gewenst moment kunt afronden. Je kunt dus nog rustig over jouw ontwerp nadenken of thuis of bij de opdrachtgever laten zien.

Jouw deuren al vanaf 5 werkdagen geleverd

Als je jouw deur naar wens hebt samengesteld en je besteld ze, worden ze in een van onze deskundige fabrieken geproduceerd. In de fabriek worden jaarlijks veel controles gehouden, zodat we de kwaliteit kunnen waarborgen. Als jouw deur helemaal klaar is in de fabriek, wordt het door een ervaren transporteur naar de bouwlocatie vervoerd. De snelst mogelijke levertijd is bij ons al vanaf 5 werkdagen! Dit is ideaal, omdat je dan snel verder kunt met de volgende fase van je project, dat is wel zo handig toch?  Je kunt zelf de dag en het dagdeel van de levering kiezen. De chauffeur zal je dan bellen met de exacte details over de levering. Je hoeft alleen nog maar aanwezig te zijn op locatie om jouw deur in ontvangst te nemen.

De garantie op jouw deur

Al onze kozijnen en deuren zijn uitstekend gecertificeerd. We bezitten onder andere het SKG** Keurmerk en voldoen aan de eisen voor de KOMO-certificering. Toelevering Online staat voor kwaliteit. Wij bieden zelfs 10 jaar garantie op de kozijnen, inclusief bijbehorend glas en deuren, de ventilatieroosters en de beglazingssystemen. Verder krijg je ook 2 jaar garantie op het hang- en sluitwerk. Als je gaat voor een deur van Toelevering Online, krijg je dus gegarandeerd kwalitatief hoogstaande producten. Meer weten over onze deur(kozijnen) en raamkozijnen, bijhorende garanties? Raadpleeg dan de productinformatie!

Deuren prijzen bij Toelevering Online

Toelevering Online biedt altijd de laagste prijsgarantie op deuren en kozijnen. Wij leveren jouw maatwerk bestelling tegen scherpe prijzen en goede voorwaarden al vanaf 5 werkdagen op locatie! Waar kan dat nog meer? Laat het ons weten als jij een vergelijkbaar product ziet dat voldoet aan dezelfde certificering, voorwaarden en eigenschappen én goedkoper is!

Behalve de kozijnen, zijn bij Toelevering Online de verzendkosten ook op maat gemaakt. Wij leveren jouw bestelling tegen scherpe tarieven door heel Nederland. Wij brengen per vierkante meter kozijn/deur dat besteld wordt kosten in rekening. Zo betaal je dus voor een klein valraam veel minder verzendkosten dan voor een enorme schuifpui. Wel zo eerlijk toch?

Productie van maatwerk deuren

Toelevering Online werkt samen met diverse gespecialiseerde kozijnen fabrieken. In deze fabrieken wordt er met passie en precisie gewerkt aan jouw houten of kunststof maatwerk kozijnen. Wij hebben deze fabrieken op deskundigheid en professionaliteit geselecteerd, zodat we kwalitatief hoogstaande producten kunnen garanderen. De fabrieken hebben jarenlange ervaring in de kozijnenindustrie en hebben hierdoor veel kennis over de productie en montage van kozijnen. In de fabrieken worden er door derden jaarlijks verschillende  controles uitgevoerd om de kwaliteit en werkwijze te beoordelen. Hierdoor houd je medewerkers scherp en stipt.

Hulp nodig bij het kiezen van de juiste deuren?

Wil je graag hulp bij het bestelproces van de kunststof of houten deuren voor jouw woning of heb je een andere vraag? Neem vrijblijvend contact met ons op om meer informatie te ontvangen over de deuren van Toelevering Online.