Houten tuindeuren

Houten tuindeuren op maat bestel je bij Toelevering Online! Onze houten tuindeuren worden afgehangen geleverd in een houten kozijn. Wij leveren de deuren inclusief beslag en garnituur wat voldoet aan minimaal het SKG** keurmerk en het Politiekeurmerk Veilig Wonen. Je hebt keuze uit verschillende houtsoorten voor jouw houten tuindeuren inclusief kozijn. Kies uit Mahonie / Meranti of Red Grandis hardhout, of een naaldhout kozijnprofiel van Finti of Accoya.
Leverbaar in elke maatvoering

Ons assortiment houten tuindeuren

Ons assortiment tuindeuren is zeer uitgebreid en leverbaar in bijna elke maatvoering. Om jou verder te helpen hebben wij alvast een paar populaire uitvoeringen klaargezet die je gemakkelijk kunt configureren. Jij stelt zelf de gewenste afmetingen, verhoudingen en wensen in zodat de tuindeuren de perfecte maat zijn voor jouw klus. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor  houten tuindeuren met zijlichten links of rechts of aan beide zijden. Je kunt er zelfs voor kiezen om tuindeuren met een bovenlicht te bestellen, de keuze is aan jou!

In ons assortiment vind je alleen naar buiten draaiende tuindeuren. Hierdoor houdt jij optimale ruimte in de woning zonder rekening te moeten houden met de houten tuindeuren. Omdat de openslaande tuindeuren naar buiten draaien krijg je minder snel water in de woning als de deuren opengaan.

De houten tuindeuren worden geleverd inclusief deurbeslag. De garnituur, cilinders, krukken en schilden worden los meegeleverd. Op die manier voorkomen we beschadigingen tijdens transport. Onze houten tuindeuren zijn inbraakwerend waardoor ongewenste bezoekers niet zomaar de deuren op kunnen breken. Bij de houten tuindeuren wordt FUHR Multisafe stolpbeslag met driepuntssluiting meegeleverd.

Hoge kwaliteit en zekerheid

Ruime garantie

Wij vertrouwen volledig op de hoge kwaliteit van onze producten. Al onze houten kozijnen en deuren voldoen aan de eisen voor de KOMO-certificatie en beschikken over het SKG** Keurmerk. Toelevering Online biedt daarom ruime garantie op de hardhouten tuindeuren. Dit geeft jou zekerheid! Mocht er in deze wat aan de hand zijn met jouw hardhouten tuindeuren, dan zijn wij er voor je!

Houten tuindeuren

Ben jij op zoek naar houten tuindeuren? Toelevering Online levert houten tuindeuren van uitstekende kwaliteit en je kunt ze snel en gemakkelijk online bestellen. Wij snappen dat je jouw houten tuindeuren graag snel geleverd wil krijgen. Daarom leveren wij houten tuindeuren op maat al vanaf 5 werkdagen bij jou op locatie. Met onze online configurator stel je gemakkelijk jouw houten tuindeuren samen binnen een paar minuten. Je kiest het type, voert de maatvoering, geeft jouw wensen door, selecteert een leverdatum en je kunt bestellen.

Behandeling van het hout

Bij Toelevering Online kiezen we alleen voor het allerbeste hout voor onze houten tuindeuren. Onze houten tuindeuren zijn daarom te bestellen in verschillende houtsoorten waaronder geoptimaliseerd Mahoniehout, Meranti hardhout, Accoya en Finti. De eigenschappen verschillen per kozijnprofiel. Neem bijvoorbeeld ons hardhouten Mahonie kozijnprofiel. Mahonie is een soort hardhout dat goed te bewerken is, weinig kleurverschil heeft en gladder is dan andere soorten hardhout. Het geoptimaliseerde Sapeli Mahonie hout is erg duurzaam. Als het hardhout goed onderhouden wordt kan het wel tot 75 jaar meegaan!

Kies je voor houten tuindeuren van Toelevering online dan worden de tuindeuren al behandeld in onze fabriek. Wij voorzien de hardhouten tuindeuren van een voorlaklaag die alle groeven en naden perfect afsluiten, maar kunt ook kiezen voor een aflaklaag. De kleuren verschillen per profiel, stel jouw houten tuindeuren samen en bekijk de mogelijkheden!

Hardhouten tuindeuren inclusief glas

Onze hardhouten tuindeuren zijn te bestellen inclusief of exclusief glas. Als je kiest voor hardhouten tuindeuren inclusief glas dan leveren wij de tuindeuren met HR++ glas of HR+++ glas. Het glas is op maat gemaakt en van de beste kwaliteit. Het zorgt voor uitstekende isolatie en houdt de warmte in de woning. Bij het configureren van jouw houten buitendeuren op maat krijg je ook de keuze hoe je het glas geleverd wil hebben.

Houten tuindeuren op maat gemaakt

De houten tuindeuren van Toelevering Online worden voor jou op maat gemaakt, zodat jij ze kunt samenstellen zoals jij dat wilt. Je kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om grote zijlichten of bovenlichten in je kozijn te plaatsen. Je krijgt hierdoor veel licht in de woning en creëert een ruimtelijke situatie tussen binnen en buiten. In de online configurator kun je zelf helemaal de uitstraling van je houten kozijn bepalen. Of jij nou kiest voor één zijlicht, twee zijlichten, een bovenlicht of allebei. De keuze is aan jou en alles is naar wens aan te passen.

Wij berekenen direct jouw prijs zodat je weet waar je aan toe bent!

Je kunt bij ons ook kiezen voor kunststof tuindeuren op maat. Onze kunststof tuindeuren zijn ook van uitstekende kwaliteit en erg duurzaam. Het voordeel van kunststof is dat het gemakkelijk is in onderhoud en jarenlang meegaat. Kunststof heeft alleen niet dezelfde uitstraling als hout en daarom bieden wij kunststof kozijnen aan met houtfolie. Zo geniet je van de uitstraling van hout en de eigenschappen van kunststof.

Jouw houten tuindeuren al vanaf 5 werkdagen geleverd!

Nadat je jouw bestelling voor houten tuindeuren bij Toelevering online hebt geplaatst, gaan we voor jou aan de slag. In onze professionele fabrieken worden de tuindeuren gefabriceerd en als het kozijn met tuindeuren is gemonteerd en gecontroleerd worden ze vervoerd naar de door jou aangegeven locatie. Onze ervaren transporteurs zorgen ervoor dat het bij jou op locatie komt. Wij kunnen het houten kozijn met tuindeuren al leveren vanaf 5 werkdagen. Jij geeft in het bestelproces aan wanneer je de houten tuindeuren geleverd wil krijgen en wij leveren. Onze chauffeurs bellen jou op de dag van levering voor meer informatie en de tijd van leveren. Bestel jouw houten tuindeuren vandaag nog!

Heb je nog vragen of zijn er onduidelijkheden? Neem gerust contact met ons op. Dit kan per mail, telefoon of via onze chat. Wij helpen je graag verder!