Verschillende opties en extra's

Kunststof tuindeuren

Kunststof tuindeuren creëren enorm veel licht in een woning. Naast de zijlichten op verschillende plekken, kun je ook kiezen voor ventilatieroosters. Deze kun je zelf toevoegen in onze online configurator en productpagina. Onze configurator helpt je gemakkelijk en snel je kunststof tuindeuren te bestellen. Terwijl je de kozijnen inmeet en doorvoert in de configurator, kun je zelfs een ventilatierooster toevoegen aan je kunststof tuindeuren.

Bestel jij onze kunststof terrasdeuren inclusief beglazing? Dan leveren wij standaard tweezijdig gelaagd glas. Aangezien er een kans op doorvallen bestaat. Indien er een kans bestaat op doorvallen is veiligheidsglas (gelaagd glas) verplicht. Het glas wordt opgespierd, zodat het geen kans heeft om te verschuiven.

 

Bereken de prijs voor jouw kunststof tuindeuren op maat

Voor jouw kunststof buitendeuren op maat ben je bij Toelevering Online aan het juiste adres. Je vult eenvoudig de maten voor jouw kunststof tuindeuren in en wij berekenen direct jouw prijs! We bieden ruime mogelijkheden en hebben de meest bestelde configuraties met kunststof tuindeuren alvast voor je klaargezet. Je kunt kiezen voor een zijlicht rechts, links of aan beide kanten. Ook is een bovenlicht mogelijk. In onze gebruiksvriendelijke configurator stel je simpel en snel jouw kunststof tuindeur samen. Geheel naar eigen maten en wensen. Bestel vandaag nog jouw kunststof openslaande deuren op maat!

Openslaande kunststof deuren met beglazing

Omdat tuindeuren vaak erg groot en zwaar zijn, bieden wij de mogelijkheid om je kunststof tuindeuren beglaasd of onbeglaasd te bestellen. Je kunt kiezen voor HR++ dubbel glas of HR+++ triple glas. Standaard passen wij dubbelzijdig gelaagd veiligheidsglas toe bij onze kunststof openslaande deuren. Er bestaat een kans op doorvallen waardoor de NEN 3569 van toepassing is. In dit geval is veiligheidsglas verplicht. Tijdens het configureren van jouw kunststof kozijnen bepaal je gemakkelijk welk glas je wilt toepassen. Bestel je de kunststof tuindeuren zonder glas? Dan leveren wij wel de glaslatten mee. De kunststof tuindeuren worden vanaf 5 werkdagen geleverd op de door jouw gekozen locatie. Makkelijker kun je het niet hebben!

Dubbele deuren met paneelvulling

Ook kun je jouw tuindeuren samenstellen met een paneelvulling. We bieden hierbij twee soorten paneelvulling aan. Je kunt kiezen voor een vlak paneel of een paneel met schroten. De panelen bieden wij aan in de volgende afmetingen: 500 mm, 600 mm, 700 mm, 800 mm en 900 mm.

Compleet geleverd en hardstalen beveiliging

De kunststof tuindeuren van Toelevering online worden compleet geleverd inclusief beslag en garnituur. Hiermee zijn de kunststof openslaande deuren naast duurzaam ook nog eens erg veilig. De kunststof tuindeuren worden compleet inclusief driepuntssluiting, garnituur en cilinders geleverd. Op onze kunststof deuren passen wij een driepuntssluiting toe, dat voldoet aan SKG** politiekeurmerk. De kunststof tuindeuren worden voorzien van Dr. Hahn KT-EV scharnieren.Ook al heb je de deur niet op slot, de deur wordt alsnog op twee plaatsen vergrendeld. De cilinders op onze tuindeuren worden beschermd door middel van een kerntrekbeveiliging. Inbrekers lopen jouw huis dan liever voorbij, want door het SKG** beslag en hardstalen beveiliging komt niemand heen.

Meer informatie over kunststof tuindeuren

Wil je meer informatie ontvangen over onze kunststof tuindeuren of heb je een vraag over het bestelproces? Laat het gerust weten! Ons professionele team staat graag voor je klaar met hulp en advies. Je kunt ons bereiken per telefoon op 085 8085 030, per mail op [email protected] en we zijn bereikbaar via chat en Whatsapp.