Houten binnendeuren

Op zoek naar een houten binnendeur? Bij Toelevering bieden we deurkozijnsets van Skantrae aan. De houten binnendeurkozijnen worden aangeboden in vaste afmetingen en in drie uitvoeringen: standaard, geluidswerend en brandwerend. Bekijk hieronder de mogelijkheden en bestel bij Toelevering Online!
Standaard, brandwerend en geluidswerend

Skantrae deurkozijnset

Standaard houten binnendeuren bij Toelevering Online

De standaard binnendeuren worden uitgevoerd met een honingraatkern en HDF toplaag. Er zijn drie varianten beschikbaar; DKS 273, DKS 277 en de DKS 280. De binnendeuren worden afgehangen in het kozijn geleverd wat het een zeer praktische oplossing maakt!

Brandvertragende binnendeuren bij Toelevering Online

De brandwerende houten binnendeuren worden aangeboden in de DKS 280 variant. Deze binnendeuren hebben een brandvertragende werking tot 30 minuten dankzij de volspaankern en de MDF toplaag. Daarnaast is het kozijn voorzien van een brandwerend opschuimende band en wordt het uitgevoerd met een kaderprofilering.

Binnendeuren met geluidswerende werking

Bij toelevering Online bieden wij de geluidswerende binnendeuren van Skantrae aan. Deze geluidswerende binnendeuren bieden een geluidswerende werking tot 28 dB. De binnendeur is opgebouwd uit een volspaankern en een MDF toplaag en wordt het voorzien van een speciale valdorpel. De combinatie van deze kenmerken maakt dat de binnendeur goede prestaties behaald op gebied van geluidswerendheid.

Alle materialen van de houten deurkozijnsets zijn KOMO gecertificeerd.