Houten binnendeuren met kozijn

Ben jij op zoek naar een houten binnendeur met kozijn? Bij Toelevering Online vind je deurkozijnsets van Skantrae in standaardmaten én op maat voor jouw klant. Via de configurator kies je simpel welke binnendeuren je wil bestellen. Je kan kiezen uit drie uitvoeringen: standaard, geluidswerend of brandwerend.

Wij leveren je kant-en-klare binnendeuren met een witte voorlak. Je kunt ze meteen in een muur plaatsen waar je wil. Daarna moet je het kozijn en de deur enkel aflakken en klaar. Lees hieronder meer over ons assortiment houten binnendeuren met kozijn. Bestel nu je deuren en krijg ze geleverd na 4 werkdagen.
KOMO-gecertificeerd

Skantrae deurkozijnset

Bij ons vind je een ruim assortiment van Skantrae deurkozijnsets. Alle materialen van de houten deurkozijnsets zijn KOMO-gecertificeerd. Kies uit diverse stijlen van houten binnendeuren en een bijpassend binnendeurkozijn. Hieronder vind je technische informatie over de verschillende uitvoeringen van de sets: standaard, geluidswerend of brandwerend. Zo kun je makkelijk de set bestellen die je nodig hebt voor je volgende project.

Standaard, brandwerend en geluidswerend

Kenmerken van jouw houten binnendeur

Standaard houten binnendeuren

De standaard houten binnendeuren van Toelevering Online bestaan uit een honingraatkern met een HDF-toplaag. Je kan kiezen uit drie varianten van Skantrae: DKS 273 met vier horizontale groeven, DKS 277 met twee panelen en DKS 280: een vlakke boarddeur. Welke je ook kiest, ze worden pasklaar geleverd waar je wil. Zo kun je de deur snel en simpel plaatsen zonder je zorgen te maken over losse onderdelen.

Brandvertragende binnendeuren

Onze brandwerende binnendeuren kun je bestellen in het Skantrae-model DKS 280. Die binnendeuren hebben een brandvertragende werking tot 30 minuten dankzij hun volspaankern en hun mdf-toplaag. Daarnaast is het kozijn voorzien van een brandwerende, opschuimende band die het vuur verder zal vertragen. Onze brandwerende binnendeuren worden uitgevoerd met kaderprofilering, wat ze ook wind- en waterdicht maakt.

Binnendeuren met geluidswerende werking

De geluidswerende binnendeuren van Skantrae bieden een geluidswerende werking tot 28 dB. Ze bestaan uit een volspaankern met een mdf-toplaag. Daarbij zijn ze voorzien van een speciale valdorpel die kieren volledig afsluit. Dankzij de combinatie van die kenmerken leveren ze uitstekende prestaties als het aankomt op geluidswerendheid. Zo kan je een comfortabele en vooral een rustige kamer garanderen.

Het plaatsen van een binnendeur met kozijn

Toelevering Online biedt dé totaaloplossing voor jouw binnendeuren. Vergelijk onze verschillende houten binnendeuren met kozijn voor jouw project. In een vingerknip installeer je de sets in een nieuwe muur. Scharnieren, deurknoppen en ander deurbeslag worden geleverd samen met de deur. Zo bespaar je veel tijd met het monteren. Als je alles goed gemeten hebt, hoef je enkel het deurbeslag te monteren en je kant-en-klare binnendeur past perfect in de muur.

Keuze voor deurbeslag

Je bestelt de houten binnendeuren eenvoudig met of zonder deurbeslag. Kies jij voor een deurkozijnset mét beslagset, dan heb je de keuze uit twee kleuren, namelijk: RVC of Zwart (RAL 9005). Plaats je liever ander deurbeslag, dan boren wij alvast het slotgat geschikt voor Nemef 1200/1300 voor. Dan plaats jij eenvoudig het beslag van jouw voorkeur.

Beschikbare beslagsets:

  • Loopslot: Bestaat uit een kruk en loopslot in gelijke kleur.
  • Toiletslot: Bestaat uit een kruk, het vrij- en bezetslot en een toiletgarnituur in gelijke kleur.
  • Cilinderslot: Bestaat uit een kruk, een cilinderslot en een cilinderrozet in gelijke kleur.

Vragen of opmerkingen?

Heb je vragen? Neem snel een kijkje bij onze veelgestelde vragen of contacteer ons voor persoonlijk advies. Onze specialisten helpen je verder met jouw project.