Dat is handig,

Alle productontwikkelingen op een rij!

Nieuw bij Toelevering Online!

Blijf op de hoogte van de laatste productontwikkelingen bij Toelevering Online. Lees meer over recente toevoegingen en uitbreidingen. Alles op één pagina, dat is handig!

Laatst toegevoegd:

Nieuw: Red Grandis profiel

Bestel houten ramen, deuren en schuifpuien nu ook met het nieuwe Red Grandis profiel. Een uniek profiel gemaakt van een duurzame hardhoutsoort voorzien van een DJP-profiel voor de afwatering. productinformatiepagina van Red Grandis.

Start je Red Grandis project

Alle productontwikkelingen 2024

Aluminium binnendeuren

Bestel nu naast jouw houten binnendeuren ook binnendeuren van aluminium. Met de komst van Mondana binnendeuren zijn minimalistische en luxueze binnendeuren aan ons assortiment toegevoegd. De deuren zijn beschikbaar in verscheidene varianten met een goede prijs/kwaliteitverhouding. Bekijk hieronder de aluminium binnendeuren van Mondana.

Buitendeuren met groeven

Bij Toelevering Online vind je nu ook buitendeuren met groef. De gegroefde deuren zijn beschikbaar bij zowel de enkele als dubbele deuren. Ideaal voor toepassingen zoals garagedeuren of een achterdeur. De groeven zijn beschikbaar in twee varianten: een platte groef en een V-groef (visbekgroef).

Afwijkende kozijnen bestellen

Soms heb je een afwijkend kozijn nodig. Dan is het handig dat je die gewoon kan meebestellen bij je vaste leverancier. Daarom hebben we de volgende kozijnen toegevoegd aan het assortiment:

Deze kozijnen vraag je aan via een formulier op de pagina, zo kun je precies aangeven wat jij nodig hebt!

Jaaroverzicht 2023

Er is een hoop gebeurd in 2023. Heb jij bijvoorbeeld al kennis gemaakt met de volgende productcategorieën:

Nog niet? Dan is het zeker de moeite waard om daar eens te gaan kijken. Daarnaast zijn we trots om de gerenommeerde merken: Aluprof, Aluplast en Skantrae in ons assortiment te mogen verwelkomen. Bekijk hieronder het overzicht met alle nieuw toegevoegde producten in 2023.

Nieuwe configuratieopties

Bij Toelevering Online voegen we niet enkel nieuwe producten toe aan het assortiment, we blijven onze bestaande producten ook verder uitbreiden! Zo voegen we beslagkleuren, typen hang- en sluitwerk en nog veel meer toe op basis van jullie wensen. Bekijk hieronder een overzicht van toegevoegde configuratieopties:

  • Zwarte deurkrukken bij houten en kunststof kozijnen.
  • Brievenbus bij kunststof voordeuren.
  • Zwarte & aluminiumkleurige brievenbussen bij houten voordeuren.
  • Onbeglaasde houten kozijnen geschikt voor triple glas.
  • Nieuwe kleuren toegevoegd voor Aluprof kozijnen; RAL 7016 (antraciet) & RAL 7021 (zwartgrijs).
  • Stanggrepen bij houten voordeuren.

Wat mis jij nog?

Hoppa! Zoals je ziet, zitten we niet stil. Daarom zijn we benieuwd naar wat jij graag toegevoegd ziet worden aan het assortiment van Toelevering Online. Als jij dat ons laat weten, doen wij ons best om dit te regelen. Deal?

Toelevering Online mag contact met mij opnemen voor eventuele vervolgvragen
menu
Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×