Aluminium draai-kiepdeuren

Bij Toelevering Online bestel je simpel en snel aluminium draai-kiepdeuren op maat, inclusief beglazing. We bieden verschillende mogelijkheden; zo kan je je aluminium draai-kiepdeuren zelf samenstellen en een kleur naar keuze bepalen. Begin direct met het samenstellen van je aluminium draai-kiepdeur en bestel ze vandaag nog!
Snelle levering

Aluminium draai-kiepdeur op maat

Je stelt onze aluminium draai-kiepdeur eenvoudig samen in onze kozijnen configurator in enkele simpele stappen. Je kiest het kozijnprofiel, geeft de maatvoeringen in, bepaalt de vakvulling en opties en je hebt je kozijn geconfigureerd. In slechts een paar tellen heb jij jouw aluminium draai-kiepdeur samengesteld! Onze aluminium kozijnen worden vervaardigd met het Reynaers kozijnprofiel. Wil je meer weten over dit profiel? Raadpleeg dan onze productinformatie.

Stel samen in configurator

Snelle levering

De aluminium draai-kiepdeuren van Toelevering Online kunnen snel worden geleverd. Wij leveren al vanaf 30 werkdagen bij jou op locatie, zodat je direct verder kan met jouw klus. De levertijd is afhankelijk van de gekozen opties. Wil je weten wanneer je jouw bestelling mag verwachten? Stel dan jouw kozijn samen en bekijk meteen de levertijd.

We bieden je de mogelijkheid om de maatwerk aluminium draai-kiepdeuren te bestellen inclusief glas. Je kunt kiezen voor HR++ dubbel glas en HR+++ triple glas. Kies jij voor een aluminium draai-kiepdeuren zonder beglazing? Dan leveren wij wel altijd de glaslatten mee. Wij beglazen al onze aluminium draai-kiepdeuren van binnenuit voor een strakker aanzicht en een betere inbraakwerendheid.

Ventileren in een draai-kiepdeur

Aluminium draai-kiepdeuren zijn populair voor beneden- en bovenverdiepingen (balkondeur). Ventilatie is voor beide locaties belangrijk en daarom bieden wij je de mogelijkheid om je aluminium buitendeuren samen te stellen met ventilatierooster. In het bestelproces geef je bij de vlakvulling aan of er een ventilatierooster geplaatst moet worden. Wij plaatsen het ventilatierooster altijd op het glas.

Meer informatie?

Heb je een vraag over onze aluminium draai-kiepdeur of heb je een vraag over het bestelproces via onze online configurator? Onze klantenservice staat voor je klaar om al je vragen te beantwoorden. Wij bieden je advies op maat en voorzien je snel van een antwoord.