Snelle levering

Aluminium buitendeur op maat

Je stelt onze aluminium buitendeur eenvoudig samen in onze kozijnen configurator in enkele simpele stappen. Je kiest het kozijnprofiel, geeft de maatvoeringen in, bepaalt de vakvulling en opties en je hebt je kozijn geconfigureerd. In slechts een paar tellen heb jij jouw aluminium buitendeur samengesteld! Onze aluminium kozijnen worden vervaardigd met het Reynaers kozijnprofiel en het Aluprof kozijnprofiel. Wil je meer weten over deze profielen? Raadpleeg dan onze productinformatie.

Stel samen in configurator
Samen te stellen met zijlichten en/of bovenlicht

Stel jouw aluminium buitendeur op maat samen!

Je kunt ervoor kiezen om zijlichten en/of een bovenlicht te plaatsen naast en boven de aluminium buitendeuren. De keuze is aan jou! Wil je graag ventilatieroosters toevoegen aan jouw aluminium buitendeuren? Geen probleem!

In onze gebruiksvriendelijke configurator stel je simpel en snel jouw aluminium tuindeuren op maat samen. Geheel naar jouw wensen en maten. Bestel vandaag nog jouw aluminium buitendeur op maat!

 

 

Snelle levering

De aluminium buitendeuren van Toelevering Online worden geleverd inclusief aluminium kozijn. Wij leveren al vanaf 30 werkdagen bij jou op locatie, zodat je direct verder kan met jouw klus. De levertijd is afhankelijk van de gekozen opties. Wil je weten wanneer je jouw bestelling mag verwachten? Stel dan jouw aluminium buitendeur inclusief aluminium kozijn samen en bekijk meteen de levertijd.

We bieden je de mogelijkheid om de maatwerk aluminium buitendeuren te bestellen inclusief glas. Je kunt kiezen voor HR++ dubbel glas en HR+++ triple glas. Kies jij voor een aluminium buitendeur zonder beglazing? Dan leveren wij wel altijd de glaslatten mee. Wij beglazen al onze aluminium buitendeuren van binnenuit voor een strakker aanzicht en een betere inbraakwerendheid.

Ventileren in een buitendeur

Aluminium buitendeuren zijn populair voor beneden- en bovenverdiepingen (balkondeur). Ventilatie is voor beide locaties belangrijk en daarom bieden wij je de mogelijkheid om je aluminium buitendeuren samen te stellen met ventilatierooster. In het bestelproces geef je bij de vlakvulling aan of er een ventilatierooster geplaatst moet worden. Wij plaatsen het ventilatierooster altijd op het glas.

Meer informatie?

Heb je een vraag over onze aluminium buitendeuren of heb je een vraag over het bestelproces via onze online configurator? Onze klantenservice staat voor je klaar om al je vragen te beantwoorden. Wij bieden je advies op maat en voorzien je snel van een antwoord.