4-delige kunststof schuifpuien

Bekijk hier ons aanbod van 4-delige schuifpuien. Wij bieden 4-delige schuif- en hefschuifpuien aan. De hefschuifpui is beschikbaar in verschillende kozijnprofielen waaronder het Gealan S9000 profiel en het Schüco EasySlide profiel. Daarnaast wordt onze standaard schuifpui uitgevoerd in het Aluplast profiel. Begin met samenstellen en profiteer van de voordelen die Toelevering Online te bieden heeft!
Schuifpui en hefschuifpui

Kunststof schuifpuien bij Toelevering Online

Kunststof hefschuifpuien

Onze hefschuifpuien maken gebruik van een mechanisch hefsysteem, waardoor de schuifpui opzij kan worden geschoven. Wanneer de hefgreep omhoog wordt getrokken, tilt het hefmechanisme de deur op waarna je de vleugel eenvoudig opzij schuift. De kunststof hefschuifpuien worden aangeboden in verschillende profielen, waaronder het Gealan en Schüco profiel.

Kunststof schuifpuien

Bij Toelevering Online worden ook de kunststof schuifpuien in het Aluplast Smart Slide profiel aangeboden. Deze schuifpui is biedt uitstekende isolatie aan door het innovatieve sluitingsmechanisme, waarbij de vleugel in het kader valt tijdens het sluiten. Tijdens het openen wordt de vleugel weer uit het kader getrokken en kan de deur opzij geschoven worden.

Stel eenvoudig jouw kunststof hefschuifpui of schuifpui samen bij Toelevering Online en bestel vandaag nog!