4-delige kunststof schuifpuien

Bekijk hier ons aanbod van 4-delige schuifpuien. Wij bieden zowel 4-delige schuif- als hefschuifpuien aan. De hefschuifpui is beschikbaar in verschillende kozijnprofielen waaronder het Gealan S9000 profiel en het Schüco EasySlide profiel. Daarnaast wordt onze standaard schuifpui uitgevoerd in het Aluplast profiel.
Schuifpui en hefschuifpui

Kunststof schuifpuien bij Toelevering Online

Kunststof hefschuifpuien

Onze hefschuifpuien maken gebruik van een mechanisch hefsysteem, waardoor de schuifpui opzij kan worden geschoven. Wanneer de hefgreep omhoog wordt getrokken, tilt het hefmechanisme de deur op waarna je de vleugel eenvoudig opzij schuift. De kunststof hefschuifpuien worden aangeboden in verschillende profielen, waaronder het Gealan en Schüco profiel.

Kunststof schuifpuien

Bij Toelevering Online worden ook de kunststof schuifpuien in het Aluplast Smart Slide profiel aangeboden. Deze schuifpui is biedt uitstekende isolatie aan door het innovatieve sluitingsmechanisme, waarbij de vleugel in het kader valt tijdens het sluiten. Tijdens het openen wordt de vleugel weer uit het kader getrokken en kan de deur opzij geschoven worden.

Stel eenvoudig jouw kunststof hefschuifpui of schuifpui samen bij Toelevering Online en bestel vandaag nog!

Verschillende kunststof schuifpui profielen

Bij Toelevering Online bieden wij de kunststof schuifpui en de kunststof hefschuifpui aan. De kunststof schuifpui wordt aangeboden in het Aluplast Smart Slide profiel. Bij het Smart Slide profiel valt de vleugel van de schuifpui in het kader tijdens het sluiten. Bij het openen van de schuifpui wordt de vleugel weer uit het kader getrokken. Dit sluitingsmechanisme zorgt ervoor dat de schuifpui eenvoudig te gebruiken is. Dankzij deze toepassing beschikt het Aluplast Smart Slide profiel over uitstekende prestaties op het gebied van wind- en waterdichtheid. Daarnaast beschikt het profiel over goede isolatiewaarden.

De hefschuifpui kan samen gesteld worden in meerdere kozijnprofielen, waaronder het Gealan S9000NL-, Schüco EasySlide– en het K-VISION PremiDoor profiel. Gealan S9000NL bevat een vijfkamerprofiel, dit zorgt voor hoge warmte- en geluidsisolatie. Het Schüco EasySlide profiel heeft duurzame thermische isolatiewaarden tot 1,5 W. Het profiel biedt goede inbraakwerendheid tot en met weerstandsklasse 2. Daarnaast biedt het Schüco EasySlide profiel de uitstraling van een houtlook kozijn. Het K-VISION PremiDoor profiel heeft een slanke uitstraling, goede isolatie en voldoet aan de beste lucht- en waterdichtheid. Daarnaast is het K-VISION PremiDoor profiel erg vormvast en robuust door de sterke hoekverbinding.

4-delige kunststof schuifpuien met glas

Bij het samenstellen van je kunststof schuifpuien heb je verschillende mogelijkheden voor de beglazing. De keuze bestaat uit HR++ (dubbel), HR+++ (triple) of onbeglaasd. Bij elke optie worden de glaslatten standaard meegeleverd. Ook zijn de kunststof schuifpuien standaard voorzien van dubbelzijdig veiligheidsglas (gelaagd glas). Dit veiligheidsglas zorgt ervoor dat het glas bij elkaar wordt gehouden door een onzichtbare folie tussen de ruiten, in het geval dat het glas breekt.

SKG** hang- en sluitwerk

Bij Toelevering Online leveren wij onze kunststof schuifpuien altijd compleet met het benodigde hang- en sluitwerk. Al het hang- en sluitwerk wat wij toepassen voldoet aan het SKG** en aan het Politie Veilig Wonen keurmerk. De kunststof schuifpuien zorgen daardoor voor extra veiligheid in je woning.

 Samenstellen in verschillende kleuren

Bij Toelevering Online heb je de keuze uit verschillende kleuren voor jouw 4-delige kunststof schuifpui. Tijdens het samenstellen is er de mogelijkheid om een kleur te kiezen voor het kozijn en voor de schuifpui zelf, afhankelijk van de folie keuze. Hierdoor kun je jouw 4-delige schuifpui volledig naar eigen wens samenstellen. Hieronder een lijst met kleuren die toegepast kunnen worden op jouw schuifpui:

  • Wit (RAL 9010)
  • Crème wit (RAL 9001)
  • Antraciet grijs (RAL 7016)
  • Venster grijs (RAL 7040)
  • Signaal grijs (RAL 7004)
  • Diep zwart (RAL 9005)
  • Black Ulti Matt (RAL 9011)
  • Dennengroen (RAL 6009)
  • Monumentengroen
  • Zwartbruin

Verschillende soorten folies

Bij de Aluplast schuifpuien worden tijdens het samenstellen verschillende soorten folies aangeboden die de uitstraling van jou kunststof kozijn kunnen beïnvloeden. Per folie zijn er diverse kleurmogelijkheden. Er worden gladde folies en houtnerffolies aangeboden. De gladde folies zorgen voor een strakke look, daarentegen geven de houtnerffolies juist een houtlook aan je kunststof kozijn.

Voor de hefschuifpuien is er ook een mogelijkheid om bij elk profiel een gladde folie of een houtnerffolie toe te voegen. Bij Gealan S9000NL profiel heb je ook de keuze voor acrylfolie en bij het Schüco EasySlide profiel bieden wij ook metallic folie aan in verschillende kleuren. Binnen het K-VISION PremiDoor profiel kun je kiezen tussen een gladde folie en een houtnerffolie.

Prijs 4-delige kunststof schuifpui

De prijzen van de kunststof schuifpuien verschillen per profiel. De Gealan kozijnen bieden een hoge kwaliteit en zorgen voor een uitstekende warmte- en geluidsisolatie. Ook voldoen deze kozijnen aan alle statica en inbraakpreventie eisen. Deze eigenschappen zorgen voor een hogere prijs in vergelijking met andere kunststof profielen. Naast de goede kwaliteit biedt het Gealan S9000NL profiel ook acryl folie aan. Deze acryl folie is van hoge kwaliteit omdat de folie krasvast, weersbestendig en eenvoudig te onderhouden is.

Het K-VISION PremiDoor profiel zorgt voor een goede isolatie en voldoet aan de eisen betreffende lucht- waterdichtheid. In tegenstelling tot het Gealan S9000NL- en het Schüco EasySlide profiel, is het K-VISION PremiDoor een relatief smal profiel.

Als je zoekt naar een kunststof profiel met een houtlook uitstraling dan is de Schüco EasySlide een goede optie. Dit profiel biedt optimale bescherming tegen regen en wind aan en heeft ook een goed geluidsisolatie. Het Schüco EasySlide profiel heeft met alle bijbehorende eigenschappen een goed prijs / kwaliteit verhouding.

Het Aluplast Smart Slide profiel is beschikbaar bij de 4-delige schuifpuien. Dit profiel staat bekend om de hoge kwaliteit. Dankzij het innovatieve systeem beschikt dit profiel over uitstekende prestaties op gebied van isolatie, statica en water- en winddichtheid.