Schuifpuien

Een schuifpui van uitstekende kwaliteit snel bestellen? Je kiest bij Toelevering Online uit verschillende soorten en materialen. Als leverancier van jouw maatwerk schuifpui weten wij als geen ander dat jij deze zo snel mogelijk geleverd wilt hebben. Na de levering wil je het maatwerk kozijn snel plaatsen. Je bestelt je houten, kunststof of aluminium schuifpui daarom simpel en snel in vier eenvoudige stappen. Houten schuifpuien met één schuivend deel zijn al vanaf vijf werkdagen geleverd, kunststof schuifpuien zijn mogelijk vanaf vijftien werkdagen en mogelijk met één of twee schuivende delen.

In onze gebruiksvriendelijke configurator stel je eenvoudig jouw schuifpui samen.
Doe je bij Toelevering Online

Een nieuwe schuifpui bestellen

Bestel jouw nieuwe schuifpui bij Toelevering Online! Wij hebben een ruim aanbod schuifpuien in diverse materialen, waaronder hout en kunststof. Je stelt jouw schuifpui eenvoudig samen vanuit de productpagina’s of vanuit de configurator. Ben je op zoek naar een andere afmeting of verdeling van de vakken? Met onze online configurator is dat geen enkel probleem. Je kunt op elk gewenst moment en in vier simpele en snelle stappen jouw maatwerk kunststof of houten schuifpui samenstellen.

Je kiest in de eerste stap of je een houten of kunststof schuifpui wilt samenstellen. Vervolgens bepaal je de afmetingen en of je nog een zijlicht of bovenlicht toe wil voegen door het plaatsen van stijlen en/of dorpels.

In de volgende en tweede stap kies je of een 2-delige, 3-delige of 4-delige schuifpui wil configureren. Vervolgens kun je de eigenschappen van het kozijn opgeven, zoals bijvoorbeeld de kleur en het glas. Door deze eigenschappen te bepalen creëer je jouw maatwerk schuifpui. Je bepaalt welk deel van de schuifpui vast is of welk deel juist schuivend. Ten slotte bepaal je in de laatste stap de muuraansluiting en de kleur van de schuifpui.

Stel op maat samen!

Schuifpui van 2, 3, 4 meter of zelfs 6 meter

Of je nou een schuifpui van 2 meter, 3, 4 meter of zelfs 6 meter nodig hebt, bij Toelevering Online stel je jouw schuifpui helemaal op maat samen. Wij bieden keuze uit verschillende schuifpuien. Welk type schuifpui het beste past hangt af van het aantal meters welke je moet vullen.

  • Schuifpui van 6 meter: 4-delige of 3 delige schuifpui
  • Schuifpui van 4 meter: 2 delige, 3-delige of 4-delige schuifpui
  • Schuifpui van 3 meter: 2-delige of 3 delige schuifpui
  • Schuifpui van 2 meter: 2 delige schuifpui

Weten wat de prijs is voor jouw schuifpui? Voer dan jouw maatvoeringen in en bepaal de eigenschappen. Wij berekenen direct de prijs voor jouw schuifpui!

Maatwerk houten schuifpuien

Kies voor een maatwerk schuifpui en ga voor een ruimtebesparende oplossing. Het is de perfecte overgang naar de tuin, balkon of het terras. De verbinding van buiten naar binnen geeft veel lichtinval in huis. Maatwerk houten schuifpuien zijn energiebesparend, innovatief en hebben een strakke uitstraling. De maatwerk houten schuifpui kun je samenstellen vanaf de productpagina, maar ook in de gebruiksvriendelijke configurator.

De grote deurelementen geven veel licht in de ruimte waar de houten schuifpui is geplaatst. Het verschil tussen buiten en binnen wordt opgeheven door middel van een drempelloze vloeraansluiting. Het schuifsysteem is doordacht en loopt erg soepel, daarnaast is een schuifpui makkelijk gemonteerd. Wanneer je de schuifpui sluit heb je een perfecte wind- en waterdichtheid, door het grote glasoppervlak kun je nog altijd genieten van de buitenwereld.

Maatwerk kunststof schuifpuien

Ben je op zoek naar een maatwerk kunststof schuifpui? Kunststof schuifpuien hebben een lange levensduur en zijn ontzettend gemakkelijk in het onderhoud. Bij ons heb je de keuze uit verschillende soorten profielen en diverse soorten eigenschappen als het gaat om jouw maatwerk schuifpui.

De maatwerk schuifpuien van kunststof stel je simpel en snel samen via onze gebruiksvriendelijke configurator. De verschillende opties geven je de mogelijkheid om je schuifpui naar wens samen te stellen. We bieden namelijk diverse profielen, structuren en kleuren aan. Bij Toelevering Online bieden we de keuze uit houtnerfstructuur, glad PVC en acryl aan, in de meest uiteenlopende kleuren.

Onze schuifpuien zijn te voorzien van zes verschillende typen glas. De kunststof schuifpuien worden voorzien van minimaal 24mm of 28 mm glas. Dit is een vereiste voor de maatwerk producten. De volgende typen glas bieden wij bij Toelevering Online aan:

  • Standaard HR++
  • Triple HR +++
  • HR++ 1-zijdig gelaagd
  • HR+++ 1-zijdig gelaagd
  • HR++ 2-zijdig gelaagd
  • HR+++ 2-zijdig gelaagd

Kwaliteit schuifpuien

De maatwerk kunststof, houten en aluminium schuifpuien worden geproduceerd op verschillende locaties, de gespecialiseerde kozijnenfabrieken zijn geselecteerd op professionaliteit en deskundigheid. Door jarenlange ervaring hebben zij veel kennis van de kozijnenwereld en daardoor kunnen wij altijd hoge kwaliteit garanderen. De kwalitatieve schuifpuien worden jaarlijks beoordeeld door onafhankelijke partijen. De werkwijze en kwaliteit worden onderworpen aan verschillende tests.

Garantie op schuifpuien

De schuifpuien van Toelevering Online zijn onderworpen aan diverse tests en daarom van uitstekende kwaliteit. De producten die worden geproduceerd zijn stuk voor stuk KOMO-gecertificeerd en voorzien van hang- en sluitwerk dat voldoet aan het SKG** (politie)keurmerk. In de professionele fabrieken worden deze producten geleverd met 2 jaar garantie op het hang- en sluitwerk. Omdat de werknemers en materialen ook worden getest door onafhankelijke partijen, kunnen wij maar liefst 10 jaar garantie garanderen. Bij Toelevering Online worden kwalitatieve schuifpuien geleverd met een laagste prijsgarantie.

Prijzen schuifpuien

De schuifpuien die je bij Toelevering Online bestelt, leveren wij tegen de scherpste prijzen. Onze kunststof of houten maatwerk schuifpuien worden al vanaf 5 werkdagen geleverd. Loop je tegen een vergelijkbare schuifpui aan met een lagere prijs? Maar wel met dezelfde certificering, eigenschappen, levervoorwaarden? Laat het ons dan weten. Zo betaal jij voor de beste kwaliteit de laagste prijs.

De schuifpuien voor de laagste prijs bij jou op de stoep? Bij Toelevering Online hanteren we een overzichtelijk bokkensysteem die automatisch wordt geselecteerd bij het afronden van je bestelling.

Transport

We hanteren vier verschillende boktypen om jouw maatwerk schuifpui op te vervoeren. Je kunt hier precies lezen hoe Toelevering Online het juiste boktype voor jouw bestelling automatisch selecteert. Een bok is een frame waarop de schuifpui veilig kan worden vervoerd. We hebben vanaf nu meerdere type bokken in verschillende afmetingen. Bij het afronden van je bestelling wordt er automatisch berekend welk type bok het meeste geschikt is op basis van de afmetingen van je schuifpui.