Schuifpuien

Een schuifpui van uitstekende kwaliteit bestellen? Kies bij Toelevering Online uit verschillende materialen. Je bestelt je houten, kunststof of aluminium schuifpui simpel en snel in vier eenvoudige stappen. Houten schuifpuien met één schuivend deel zijn al vanaf vijf werkdagen geleverd, kunststof schuifpuien zijn al mogelijk vanaf vijftien werkdagen. Stel jouw schuifpui samen in de configurator!
Doe je bij Toelevering Online

Een nieuwe schuifpui bestellen

Bestel jouw nieuwe schuifpui bij Toelevering Online! Wij hebben een ruim aanbod schuifpuien in diverse materialen, waaronder hout en kunststof. Je stelt jouw schuifpui eenvoudig samen vanuit de productpagina’s of vanuit de configurator. Ben je op zoek naar een andere afmeting of verdeling van de vakken? Met onze online configurator is dat geen enkel probleem. Je kunt op elk gewenst moment en in vier simpele en snelle stappen jouw maatwerk kunststof of houten schuifpui samenstellen.

Je kiest in de eerste stap of je een houten of kunststof schuifpui wilt samenstellen. Vervolgens bepaal je de afmetingen en of je nog een zijlicht of bovenlicht toe wil voegen door het plaatsen van stijlen en/of dorpels.

In de volgende en tweede stap kies je of een 2-delige, 3-delige of 4-delige schuifpui wil configureren. Vervolgens kun je de eigenschappen van het kozijn opgeven, zoals bijvoorbeeld de kleur en het glas. Door deze eigenschappen te bepalen creëer je jouw maatwerk schuifpui. Je bepaalt welk deel van de schuifpui vast is of welk deel juist schuivend. Ten slotte bepaal je in de laatste stap de muuraansluiting en de kleur van de schuifpui.

Stel op maat samen!

Schuifpui van 2, 3, 4 meter of zelfs 6 meter

Of je nou een schuifpui van 2 meter, 3, 4 meter of zelfs 6 meter nodig hebt, bij Toelevering Online stel je jouw schuifpui helemaal op maat samen. Wij bieden keuze uit verschillende schuifpuien. Welk type schuifpui het beste past hangt af van het aantal meters welke je moet vullen.

  • Schuifpui van 6 meter: 4-delige of 3 delige schuifpui
  • Schuifpui van 4 meter: 2 delige, 3-delige of 4-delige schuifpui
  • Schuifpui van 3 meter: 2-delige of 3 delige schuifpui
  • Schuifpui van 2 meter: 2 delige schuifpui

Weten wat de prijs is voor jouw schuifpui? Voer dan jouw maatvoeringen in en bepaal de eigenschappen. Wij berekenen direct de prijs voor jouw schuifpui!

Maatwerk houten schuifpuien

Kies voor een maatwerk schuifpui en ga voor een ruimtebesparende oplossing. Het is de perfecte overgang naar de tuin, balkon of het terras. De verbinding van buiten naar binnen geeft veel lichtinval in huis. Maatwerk houten schuifpuien zijn energiebesparend, innovatief en hebben een strakke uitstraling. De maatwerk houten schuifpui kun je samenstellen vanaf de productpagina, maar ook in de gebruiksvriendelijke configurator.

De grote deurelementen geven veel licht in de ruimte waar de houten schuifpui is geplaatst. Het verschil tussen buiten en binnen wordt opgeheven door middel van een drempelloze vloeraansluiting. Het schuifsysteem is doordacht en loopt erg soepel, daarnaast is een schuifpui makkelijk gemonteerd. Wanneer je de schuifpui sluit heb je een perfecte wind- en waterdichtheid, door het grote glasoppervlak kun je nog altijd genieten van de buitenwereld.

Maatwerk kunststof schuifpuien

Ben je op zoek naar een maatwerk kunststof schuifpui? Kunststof schuifpuien hebben een lange levensduur en zijn ontzettend gemakkelijk in het onderhoud. Bij ons heb je de keuze uit verschillende soorten profielen en diverse soorten eigenschappen als het gaat om jouw maatwerk schuifpui.

De maatwerk schuifpuien van kunststof stel je simpel en snel samen via onze gebruiksvriendelijke configurator. De verschillende opties geven je de mogelijkheid om je schuifpui naar wens samen te stellen. We bieden namelijk diverse profielen, structuren en kleuren aan. Bij Toelevering Online bieden we de keuze uit houtnerfstructuur, glad PVC en acryl aan, in de meest uiteenlopende kleuren.

Onze schuifpuien zijn te voorzien van zes verschillende typen glas. De kunststof schuifpuien worden voorzien van minimaal 24mm of 28 mm glas. Dit is een vereiste voor de maatwerk producten. De volgende typen glas bieden wij bij Toelevering Online aan:

  • Standaard HR++
  • Triple HR +++
  • HR++ 1-zijdig gelaagd
  • HR+++ 1-zijdig gelaagd
  • HR++ 2-zijdig gelaagd
  • HR+++ 2-zijdig gelaagd

Maatwerk aluminium schuifpui

Ook voor een aluminium schuifpui kun je terecht bij Toelevering Online. Je kiest uit een 2-delige schuifpui , 4-delige schuifpui en harmonicadeuren. Aluminium is een duurzaam materiaal dat lang meegaat, bovendien is het makkelijk schoon te maken. Het slanke profiel zorgt voor een moderne en strakke uitstraling.

Een aluminium schuifpui bestel je gemakkelijk en snel via onze configurator, volledig op maat en naar jouw wensen. Je kunt hierbij kiezen tussen de merken Reynaers, Aluprof en Aliplast. We leveren onze aluminium schuifpuien inclusief hang- en sluitwerk. Al het beslag dat wij toepassen voldoet aan minimaal SKG** en het Politiekeurmerk Veilig Wonen (PKVW).

Onze aluminium schuifpuien kun je bestellen inclusief HR++ dubbel glas en HR+++ triple glas. Met HR++beglazing is er een u-waarde van: 1,9 en met HR+++ beglazing een u waarde van: 1,4.

Schuifpui inclusief kozijn en hang- en sluitwerk

Als je een nieuwe schuifpui gaat samenstellen en de kosten hiervan wil bepalen is het belangrijk om rekening te houden met het hang- en sluitwerk. Denk hierbij aan de cilinders, sloten en bediening.

De schuifpuien van Toelevering Online worden compleet geleverd inclusief al het benodigde hang- en sluitwerk en is afgehangen in het kozijn. Je hebt keuze uit verschillende opties zoals eenzijdige bediening, tweezijdige bediening, ventilatierooster en het soort glas. Wij berekenen direct de prijs op basis van jouw keuzes. Op deze manier weet jij direct wat de kosten zijn!

Kwaliteit schuifpuien

De maatwerk kunststof, houten en aluminium schuifpuien worden geproduceerd op verschillende locaties, de gespecialiseerde kozijnenfabrieken zijn geselecteerd op professionaliteit en deskundigheid. Door jarenlange ervaring hebben zij veel kennis van de kozijnenwereld en daardoor kunnen wij altijd hoge kwaliteit garanderen. De kwalitatieve schuifpuien worden jaarlijks beoordeeld door onafhankelijke partijen. De werkwijze en kwaliteit worden onderworpen aan verschillende tests.

Garantie op schuifpuien

De schuifpuien van Toelevering Online zijn onderworpen aan diverse tests en daarom van uitstekende kwaliteit. De producten die worden geproduceerd zijn stuk voor stuk KOMO-gecertificeerd en voorzien van hang- en sluitwerk dat voldoet aan het SKG** (politie)keurmerk. In de professionele fabrieken worden deze producten geleverd met 2 jaar garantie op het hang- en sluitwerk. Omdat de werknemers en materialen ook worden getest door onafhankelijke partijen, kunnen wij maar liefst 10 jaar garantie garanderen. Bij Toelevering Online worden kwalitatieve schuifpuien geleverd met een laagste prijsgarantie.

Kosten schuifpuien

De schuifpuien die je bij Toelevering Online bestelt, leveren wij tegen de scherpste prijzen. Onze kunststof of houten maatwerk schuifpuien worden al vanaf 5 werkdagen geleverd. Loop je tegen een vergelijkbare schuifpui aan met een lagere prijs? Maar wel met dezelfde certificering, eigenschappen, levervoorwaarden? Laat het ons dan weten. Zo betaal jij voor de beste kwaliteit de laagste prijs.

De schuifpuien voor de laagste prijs bij jou op de stoep? Bij Toelevering Online hanteren we een overzichtelijk bokkensysteem die automatisch wordt geselecteerd bij het afronden van je bestelling.

Overzicht van kosten voor nieuwe schuifpui

De houten schuifpuien zijn te bestellen in een 2-delige of 4-delige uitvoering. Ze zijn beschikbaar in Mahonie hardhout of Planetproof Finti hout. Beide zijn verdiepte kozijnprofielen met een afmeting van 67 x 138 mm.

De kunststof schuifpuien van Toelevering Online zijn beschikbaar in een 2-delige, 3-delige en 4-delige uitvoering. Ze zijn te bestellen in kozijnprofielen van gerenommeerde merken zoals Gealan, Schüco, en K-VISION.

Kies je voor een aluminium schuifpui, dan je ook hier ook kiezen uit 2-delige en 4-delige uitvoering. De aluminium schuifpui is onder andere te bestellen met een Reynaers CP130 kozijnprofiel.

De kosten van een nieuwe schuifpui hangen af van de eigenschappen, maar om je op weg te helpen geven we je alvast een indicatie op basis van veel gekozen opties en maatvoeringen.

Schuifpui 3 meter kosten

Ontdek hier de kosten voor een schuifpui van 3 meter in de verschillende materialen en delen.

Schuifpui 3 meter Buitenwerkse maat Prijsverhouding
Houten 2-delige hefschuifpui 3000 x 2377 €€
Kunststof 2-delige hefschuifpui 3000 x 2377 €€
Kunststof 3-delige hefschuifpui 3000 x 2377 €€€
Kunststof 4-delige hefschuifpui 3000 x 2377 €€€€
Kunststof 2-delige kiepschuifpui 3000 x 2377 €€
Aluminium 2-delige hefschuifpui 3000 x 2377 €€€€
Aluminium 4-delige hefschuifpui 3000 x 2377 €€€€€

Schuifpui 4 meter kosten

Ontdek hier de kosten voor een schuifpui van 4 meter in de verschillende materialen en delen.

Schuifpui 4 meter Buitenwerkse maat Prijsverhouding
Houten 2-delige hefschuifpui 4000 x 2377 €€
Houten 4-delige hefschuifpui 4000 x 2377 €€€€€
Kunststof 2-delige hefschuifpui 4000 x 2377 €€€
Kunststof 3-delige hefschuifpui 4000 x 2377 €€€€
Kunststof 4-delige hefschuifpui 4000 x 2377 €€€€
Aluminium 2-delige hefschuifpui 4000 x 2377 €€€€
Aluminium 4-delige hefschuifpui 4000 x 2377 €€€€€

Schuifpui 5 meter kosten

Ontdek hier de kosten voor een schuifpui van 5 meter in de verschillende materialen en delen.

Schuifpui 5 meter Buitenwerkse maat Prijs (v.a.)
Houten 2-delige hefschuifpui 4900 x 2377 €€
Houten 4-delige hefschuifpui 4900 x 2377 €€€€€
Kunststof 3-delige hefschuifpui 5000 x 2377 €€€
Kunststof 4-delige hefschuifpui 5000 x 2377 €€€
Aluminium 4-delige hefschuifpui 5000 x 2377 €€€€

Schuifpui 6 meter kosten

Ontdek hier de kosten voor een schuifpui van 6 meter in de verschillende materialen en delen.

Schuifpui 6 meter Buitenwerkse maat Prijs (v.a.)
Kunststof 3-delige hefschuifpui 6000 x 2377 €€€
Kunststof 4-delige hefschuifpui 6000 x 2377 €€€€

Kosten voor montage

Het plaatsen van een nieuwe schuifpui is geen eenvoudige taak. Zeker niet wanneer het gaat om een schuifpui van 4, 5 of 6 meter. Het is daarom aangeraden om de montage over te laten aan een vakman, waardoor een goede installatie is verzekerd. De kosten voor de montage variëren per bedrijf en zijn afhankelijk van hoeveel werk het is om de schuifpui te plaatsen.

Transport

We hanteren vier verschillende boktypen om jouw maatwerk schuifpui op te vervoeren. Je kunt hier precies lezen hoe Toelevering Online het juiste boktype voor jouw bestelling automatisch selecteert. Een bok is een frame waarop de schuifpui veilig kan worden vervoerd. We hebben vanaf nu meerdere type bokken in verschillende afmetingen. Bij het afronden van je bestelling wordt er automatisch berekend welk type bok het meeste geschikt is op basis van de afmetingen van je schuifpui.

Vragen of hulp nodig?

Heb je nog vragen of hulp nodig? Onze klantenservice staat voor je klaar! Je kunt ons bereiken per telefoon, mail, chat of WhatsApp. Onze deskundige medewerkers kunnen je voorzien van advies en meer informatie over de producten.