Kunststof garagedeuren

Kunststof garagedeuren op maat bestellen? Onze openslaande kunststof garagedeuren zijn van uitstekende kwaliteit en samen te stellen met veel verschillende opties! Stel samen en bereken direct jouw prijs en levertijd!
Stel naar eigen wens samen!

Kunststof garagedeuren op maat

Onze kunststof garagedeuren kun je samenstellen in enkele en dubbele deuren! Welke geschikt is voor jouw klus is afhankelijk van de situatie, smaak of voorkeur. Je kiest zelf de uitvoering en kan deze op maat samenstellen. In ons assortiment vind je openslaande kunststof garagedeuren met dichte deuren of deuren met een paneel en glas.

 

Zie je in ons overzicht niet de gewenste configuratie staan voor jouw kunststof garagedeuren en wil je een zijlicht en/of bovenlicht toevoegen? Dat kan! Gebruik hiervoor onze gebruiksvriendelijke configurator en stel in een aantal eenvoudige stappen jouw kunststof garagedeuren op maat samen.

Verschillende kozijnprofielen

Je kunt onze openslaande kunststof garagedeuren samenstellen in verschillende kozijnprofielen. Wij bieden onze kunststof garagedeuren aan in het Gealan S9000 NL profiel, K-VISION Trend en K-VISION Classic profiel. Elk profiel heeft zijn eigen unieke eigenschappen en de mogelijkheden verschillen per profiel en configuratie.  Meer weten over de verschillende profielen? Lees dan over de verschillen tussen de verschillende merken kunststof kozijnen.

Kunststof garagedeuren met mat glas

Kies je voor garagedeuren met paneel en glas? Dan bieden wij je verschillende opties voor de beglazing. Je kunt kiezen voor HR++ dubbel glas en HR+++ triple glas. Standaard passen wij veiligheidsglas (gelaagd glas) toe aangezien een kans bestaat op doorvallen. Bij garagedeuren wil je in veel gevallen niet dat mensen naar binnen kunnen kijken. In dit geval bieden wij de opties om te kiezen voor mat glas. Het matte glas voorkomt dat mensen naar binnen kijken, maar zorgt wel voor lichtinval in de garage.

Kunststof dubbele garagedeuren met loopdeur

De kunststof dubbele garagedeuren zijn stolpdeuren. Dit wil zeggen dat er geen tussenstijl tussen de deuren zit, maar er een grote opening gecreëerd kan worden. Je hebt een actieve deur en een passieve deur. De actieve deur noemen we ook wel een loopdeur. Dit is de deur die je standaard bedient. De passieve deur kan geopend en gesloten worden middels een ingebouwde espagnolet.

Samenstellen in een kleur naar wens

Onze kunststof garagedeuren zijn samen te stellen in een kleur naar wens. Er kan gekozen worden voor een andere kleur voor het kozijn en de deuren zodat je de uitstraling helemaal zelf kunt bepalen. De keuzes in kleuren verschillen per folie. Meer weten over folies en kleuren? Lees dan ook: Verschillende soorten folies bij kunststof kozijnen. 

Complete openslaande kunststof garagedeuren

Als je openslaande kunststof garagedeuren bestelt bij Toelevering Online dan ben je zeker van de beste kwaliteit en alle benodigdheden. Wij leveren onze kunststof garagedeuren inclusief al het hang- en sluitwerk. Het enige wat nog moet gebeuren is de montage en het afstellen. Al het hang- en sluitwerk wat we toepassen voldoet aan het SKG** keurmerk en het Politiekeurmerk Veilig Wonen (PKVW). De kunststof garagedeuren zijn dan ook inbraakwerend.