Kunststof deuren

Op zoek naar kunststof deuren? Stel jouw nieuwe kunststof deuren naar wens samen. Kies uit uit varianten zoals kunststof tuindeuren, draaikiepdeuren, voordeuren tot aan kunststof buitendeuren.
Verschillende mogelijkheden

Soorten kunststof deuren

Bij Toelevering Online hebben we oneindig veel mogelijkheden voor jouw kunststof deuren. Er staan een aantal standaard modellen voor je klaar op de productpagina. Het enige wat je hier nog hoeft te doen, is de gewenste maten invoeren. Wij hebben bijvoorbeeld kunststof deuren met een zijlicht aan de rechterzijde. Ook kun je ervoor kiezen om aan beide kanten van de deur een zijlicht te plaatsen. Je kunt de vakvulling van jouw kunststof deur zelf kiezen. Heb je een bijzonder ontwerp in gedachten die niet op onze productpagina staat? Geen probleem! Met onze gebruiksvriendelijke online configurator stel je in vier stappen simpel en snel jouw kozijnen samen.

Lange levensduur

Duurzame kozijnen

Kunststof kozijnen zijn zo’n 30 jaar geleden geïntroduceerd op de kozijnen markt. De kozijnen die toen geplaatst zijn, hebben de kwaliteit behouden. Dit zegt dus veel over de levensduur van kunststof kozijnen. Met minimaal onderhoud blijven de kozijnen lang goed. Je hoeft ze enkel met een natte doek af te nemen, daarna zien ze er weer uit als nieuw. Je hebt minimaal werk met jouw kunststof deuren, dus maximaal plezier!

Stel jouw kunststof deuren op maat samen

Als jij zelf een maatwerk kunststof deur wil samenstellen, kan dat met onze online configurator. Je voert dan in de eerste stap je afmetingen in. In de tweede stap kies je de vakverdeling van jouw kozijn. Dit doe je door dorpels of stijlen toe te voegen. In de derde stap kies je de vakvulling van de vakken die je zelf hebt gemaakt. Elk vak kun je weer anders inrichten. Als je gaat voor glas, kies je hier ook de soort beglazing (HR++, HR++ 1-zijdig gelaagd of HR++ 2-zijdig gelaagd). Naast de keuze of je het kozijn onbeglaasd of beglaasd geleverd wil hebben, kan je ook een ventilatierooster toevoegen. In de vierde en laatste stap kies je nog de overige eigenschappen zoals de kleur. Daarna staat jouw maatwerk kunststof deur voor je klaar. Je kunt project opslaan en later afmaken of het kunststof kozijn direct afrekenen en bestellen.

Kunststof deuren met prachtige kleuren

Jouw maatwerk kozijnen zijn niet alleen in vele maten verkrijgbaar, maar ook in verschillende kleurencombinaties. De binnenzijde van jouw kunststof deur is altijd gladwit, maar de buitenkant is in veel verschillende kleuren verkrijgbaar. Je kunt het kozijn en de deur zelf een andere kleur geven in onze configurator. Bekijk de kleurmogelijkheden en combineer naar wens!

Kunststof voordeuren

Je kunt bij Toelevering Online ook kiezen voor kunststof voordeuren. Deze voordeuren kun je zelf samenstellen met stijlen en dorpels voor het perfecte plaatje. Onze kunststof deuren zijn uitstekend beveiligd door de kerntrekbeveiliging met een 3-sterren cilinder. Als de deur niet op slot is gedraaid, wordt deze alsnog op twee plekken vergrendeld. Als je het wel op slot draait, wordt de deur zelfs op drie plekken gesloten. Het slot wordt gemaakt van hardstaal en het beslag is SKG*** gecertificeerd. Dit is op zo’n manier gemaakt dat je er zelfs met een boor niet doorheen komt. Alle genoemde beveiligingsmaatregelen zorgen er voor dat inbrekers jouw huis voorbij zullen lopen.

10 jaar garantie

Je krijgt van Toelevering online maar liefst 10 jaar garantie op jouw kunststof deuren en het isolatieglas. Deze garantie kunnen we bieden, omdat onze producten van uitstekende kwaliteit zijn. Ook krijg je 1 jaar garantie op jouw hang- en sluitwerk en 5 jaar op HPL panelen. Onze kunststof deuren voldoen aan diverse keurmerken om maximale kwaliteit te leveren.

Benieuwd naar onze kunststof deuren?

Wil je meer informatie ontvangen over onze kunststof deuren of heb je een vraag over het bestelproces? Laat het gerust weten! Ons professionele team staat graag voor je klaar met hulp en advies.